Persze ez előfordulhat, de ha a lánc jó akkor nem kell cserélni, ha a feszítő a jó akkor azt nem kell cserélni, de ha szétkapják akkor lehet látni, hogy mi a gond. Mindenesetre ez nem úgy történik, hogy elkezd zörögni aztán másnap elszakad.
Én is így gondoltam, hogy nem kell cserélni azt a láncot, csak ilyesztget a szerelő, hogy elszakad, meg elugrik a vezérlés, meg szétbassza a szelepeket.... tud valaki egy jó szakit?
1.Ha egy SRAD gixer nem zörögne az lenne a furcsa. 2.Ha a feszítő elfárad még nem kell láncot cserélni. Ez nem hajtáslánc, hogy lánckerékkel együtt kelljen cserélni. 3.Keress olcsóbb szakit. Nekem 80 000-et mondtak a vezérműlánccserére. (Minden lófaszt ki akarnak cserélni azt is aminek semmi baja) 35000-ből lesz meg.
Nemrég vettem egy 600-as srad-ot(98)47000 van benne, olvasgattam a fóromokon, hogy a vezérműlánc feszítő elég gyakran elfárad... Bevittem én is az enyémet a Harmati-ba,meghallgatta a szerelősrác és aztán mondta, hogy igen, csapkodja egy kicsit... Kérdeztem mennyi lenne, 12000 a feszítő, 19000 a lánc, 18000 a munkadíj... Természetesen rászánom ha kell, csak az a kérdésem hogy még így szaladgálhatok-e vele szerintetek? Mert most átírattam, kap most gumikat aztán elfogy a lóvé, csak júniusban lenne rá keret...
szerintetek?
Tényleg Vasárnap voltam Dobogókőn, jött vki szembe egy sárga-kék srad-al... Valaki magáraismert?
Igen szokott ez a probléma is lenni. Én a Hondámon 1szerűen csináltam meg. Amikor teljesen le volt engedve, elkezdtem felönteni a tágulási tartájt, aztán a rendszert, amikor telinek látszott a rendszer, akkor ráindítottam és megvártam, ameddig lejjebb ment a víz, aztán utána töltöttem. Ezt addig játszottam ameddig már nem ment lejjebb a szint. Aztán megnyomkodtam kézzel a vízcsöveket, h emelkedik-e a szint, meg nem bubizik-e. Akkor kupak rá, és ami még kell neki víz azt szívja a tartályból.
Nekem ez így tök jó volt.
A mersz napok mennyibe vannak? lehet engem is érdekelne ha lenne kint ismerős és mutatná a pályát :) még nem voltam a h.ringen én sem... június eleje pl vkinek jó?
Egy hozzáértő azt mondta, hogy levegő maradt a termosztát előtt, és nem tudja légteleníteni magát (ha igaz). Nekem meg fogalmam sincs hogy kell. A hűtőt is és a tartályt is teletöltöttem.
A túlnyomócsövön kijön a víz... A csúszásnál lejött a bal vastag hűtővízcső, de igazából nem tudom, mert a cső ne sérült meg, még a bilincs se.... A ventillátor is bekapcsol, de már ugye késő... Látszatra csak a generátorfedél sérült.
A segítségeteket kérném. Bal oldalán csúsztam a motorommal (GSX-R 1000 K8), a generátor és a generátorfedél megsérült, de nem is ez a baj, hanem hogy már 100 foknál főzi a vizet. A csúszásnál elfolyt a víz, de újra lett töltve, látszatra a hűtőrendszerben nincs sérülés. Mi lehet a probléma? Esetleg levegős lehet még valahol? A termosztát és a vízpumpa működik...
nemtoom, szerintem az már lehet nem fér bele nekem. Viszont lehetek egy kicsit pofátlan? Ha urad is megengedi akkor kölcsönkérném a köridőmérőtöket péntek estére.
Tibi tuti nem engedné meg,hogy én húzzam el a futót egyedül kocsival,szóval nem hiszem,hogy ez összejön.Max.ha vki elviszi nekem a gépet,talán úgy...de sztem ez most nem fog összejönni.26 viszont igen,akkor jössz?
Nemrég vettem egy 600-as srad-ot(98)47000 van benne, olvasgattam a fóromokon, hogy a vezérműlánc feszítő elég gyakran elfárad... Bevittem én is az enyémet a Harmati-ba,meghallgatta a szerelősrác és aztán mondta, hogy igen, csapkodja egy kicsit... Kérdeztem mennyi lenne, 12000 a feszítő, 19000 a lánc, 18000 a munkadíj... Természetesen rászánom ha kell, csak az a kérdésem hogy még így szaladgálhatok-e vele szerintetek? Mert most átírattam, kap most gumikat aztán elfogy a lóvé, csak júniusban lenne rá keret...
szerintetek?
Tényleg Vasárnap voltam Dobogókőn, jött vki szembe egy sárga-kék srad-al... Valaki magáraismert?
Nekem ez így tök jó volt.
A csúszásnál hogyan folyott el a víz? A tágulási tartályból?
A segítségeteket kérném. Bal oldalán csúsztam a motorommal (GSX-R 1000 K8), a generátor és a generátorfedél megsérült, de nem is ez a baj, hanem hogy már 100 foknál főzi a vizet. A csúszásnál elfolyt a víz, de újra lett töltve, látszatra a hűtőrendszerben nincs sérülés. Mi lehet a probléma? Esetleg levegős lehet még valahol? A termosztát és a vízpumpa működik...
Köszi
Írj neki este,itt lesz biztos gépnél.vagy csörrentsd meg:))))