holnap megy rá a maradék meg még a hátsó lámpának kell csinálnom egy konzolt meg kivágni az idomot. Fejidommal megszenvedtem, kicsit csalni kellett, de megoldottam.Holnap még jönnek a finomítások, pénteken meg éles teszt a hungaroringen
ddt500 jól írta neked. Furi is lenne ha nem zörögne. Nekem a K2 is zörög picit. Amu addig járhatsz vele ameddig nem csörög 2-3000-res fordulaton is. Ha már ott zörög akkor sürgősen cserélni kell. Ameddig csak alapjáraton zörög addig bőven elfér. Nekem a 750 SRAD-ban elkezdett zörögni, még vagy 10e-ret mentem vele, és akkor cseréltettem ki.
18 000 a lánc, 25 000 a feszítő, 15 000 a támasztó plusz az apraja meg 6 óra munka ami 30 000. Nincs ezzel semmi gond tudom, hogy a szalonok nem az eladott motorokból élnek meg hanem a szervízből. Meg gondolom a gyári szerelési útmutató is azt mondja, hogy csere minden. Csak arra nincs lóvém, hogy a teljesen jó láncfeszítőt cseréljem. Meg 5000-es órabérre sincs.
(hajaj ez a dob a gépeden
A csütörtöki nap storno
Remélem hasznát veszed. Max leveszem valamikor az idomot és képezek neked képet...
Van 1 kakukktojás is a képek között...