Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lefényképezhetnéd közelről...
Ezt nem Barcsról vetted? Mert ott árult 1 barátom ilyet, csak akkor még a Hondám volt...
Húzódnak is le előttem rendesen, a gyárival meg se hallották az autósok hogy érkezem. Ennyit megért...
Nem csodálkozok. Nekem is ilyen van csak sajna nem karbon...
Hehe nem eladó, naggyon-nagggyon tetszik nekem a hangja!
18-ért én is tudok levegőszűrőt, annyit nem akarok érte adni. Ha lenne 10-12 ért az érdekelne.
Keresd meg R6ridert Q8 olajat tud nagyon jó ára van (10W50) nekem bevált . Légszúrővel kapcsolatban Tutis kollégát keresd Ő most vett a vasba 18-20eFt körül . A láncra az ár kb. jó!
Sztem jó árak.
Ha 1szer kiput akarsz cserélni szóljál...
Sziasztok!

Szervizelni kéne gépem, kíváncsi vagyok mennyiért lehet megszerezni a cuccokat hozzá.
Eddigi árak amiket kaptam, Motul40-es olaj 2800/l, olajszűrő 1800, DID láncszett 32500.
Kellene még K&N szűrő elfogadható áron, sajna edeméről lecsúsztam.
Tudnátok-e valamit?

Köszi
B
hát ha külföldre mennék... bár annyira nem hangos, inkább szép mély, lehet hogy inkább vállalom a kockázatot, Ausztriába meg úgyse akarok most menni (mert ugye ot nagyon nézik, ahogy hallottam)
pár 7vége hangulatkép...egy kis újdonsággal a Tűzmadárkám szebb lett
miért akarod cserélgetni ?
ha veszek egy gyári dobot, és néha az lesz rajta, néha meg a sportdob, az megárthat a mocinak? vagy mindig szükséges karbiállítás?
mérnem tokáig
Ne hülyülj,szívesen!
Köszönöm szépen a jókivánságokat
Hát tutis akkor Isten éltessen sokáig és füled érjen bokáig!
Erő egészség legyen a többi nem számít!
Itt is köszönöm
Drága Tutis!
Itten is nagyon boldog szülinapot kívánunk Neked: Kiss család
Valaki felhívott tegnap,hogy neki is fullad a motor fordulaton....
K6-os Gixxer-es!
Itt van a link.....
http://www.prop-tech.hu/

Nekem a gear2dash lesz benne,ha eljutok a szerelőmhöz!
hát nem rég az igaz nem is csalódtam benne de azért szeretnék egy újabbat ha úgy lesz lóvé pl egy k7 k8
Hő há mit árulod, most vetted!
Fürdetés volt ma!
hát igen az nem olcso.. én is árulom csak még nem tudom mit kérjek érte...
Olcsón? 750E nem kimondottan olcsó. a haver full gyárit vezz 500ért ugyanez az évjárat 35E km-el.