Break én is szenvedtem ma az exup szelep bowdenjének állitásával... több kevesebb sikerrel, nekem csak néha irja ki! De nem sikrült igazából nagy dolgot alkotni vele, ha meglazitom akkor sokkal többet fordul de nem ir ki hibakódot. Hogy ha pedig meghúzom annyira hogy feszes a bowden akkor sokkal kisebbet és akkor kiirja folyamatosan a hibakódot, valami tipp?
Jó, azt tudom, hogy te nem utasként ismered a hátsó ülést
Csak nézegetem a motorokat, de valahogy mégiscsak a sportmotorhoz húz a szívem, és azon belül is a CBR+GSX-R.
De ezek az új CBR-ek annyira kiábrándítóak, hogy fujj.... GIXER sokkal szebb
Csak körbe akarom járni a témát, hogy mégis mi-milyen,és miért olyan ami olyan
engem nm érint a dolog, ugyh pl. hatással van a moto magassága is az üléshelyzetre, K4 1000 "kényelmesebb" hátul, mint K5 600 ülése-az keményebb szivacsú...
F I eltűnt! Állítottuk csak nem akart jó lenne már épp mondtam jólvan mész a szervízbe és egyszercsak gyújtás ráad és nincs F I. De nem is fordult akkorát az exup az elején szóval köszönöm a tippet bejött... holnap lehet nyugodtan motorozni végre
Üdv!
Nézegetem ezeket a K6-K7 gixereket, és a hátsó ülésen megakad a szemem mindig. Csak én találom olyan furamód vastagnak? Vagy ez direkt a kényelem miatt lett így tervezve? Vagy nem is olyan puha, mind azt én gondolnám ?
Rendben köszönöm a segítséget megpróbálkozunk vele akkor itthon.
Ui.: nekem is ez a gumi került most fel... mondjuk én nem újat vettem hanem pár kört használtat. Reméljük be fog válni
Akkor állítsd be magadnak otthon, nem nagy ördöngősség, jobb hátsó idom alatt futnak a bowdent, egy be, egy ki, mindkettőn rajta van a csavar, azzal tudod feszíteni/lazítani. adj rá gyújtást, akkor megcsinálja a selftestet és szemmel lehet látni melyik feszes vagy laza, és azon állíts. Nem lehet elb@szni.
mennyél vegyél gixert...
ülj fel rá azt goooo
a többivel ne foglakozz
Csak nézegetem a motorokat, de valahogy mégiscsak a sportmotorhoz húz a szívem, és azon belül is a CBR+GSX-R.
De ezek az új CBR-ek annyira kiábrándítóak, hogy fujj.... GIXER sokkal szebb
Csak körbe akarom járni a témát, hogy mégis mi-milyen,és miért olyan ami olyan
Szerintem nagyon jól néz ki rajta. De nagyon kényelmes is, csak kicsi, ezért könnyű lecsúszni róla.
Nézegetem ezeket a K6-K7 gixereket, és a hátsó ülésen megakad a szemem mindig. Csak én találom olyan furamód vastagnak? Vagy ez direkt a kényelem miatt lett így tervezve? Vagy nem is olyan puha, mind azt én gondolnám ?
szerintem ez k 6-osra való
üléstakaró eladóóóóóó
ki mennyit adna érte?
Ui.: nekem is ez a gumi került most fel... mondjuk én nem újat vettem hanem pár kört használtat. Reméljük be fog válni