úgy számolj hogy ami elől -1, az hátul +3.
tehát 1x változtatás az elől -1, vagy hátul +3. Kétszeres áttételmódosítás elől -1 és hátul +3. Ne feledd hogyha hátulra +3-at teszel, akkor nem bizti hogy elég hosszú a láncod. Ezért szoktak először elől -1el kezdeni..
üdv. elképzelhető hogy jó, legalábbis ránézésre ugyanúgy néz ki a váza mint a 2003-asnak, igazából 2004-be változtattak rajta a fekete vázas az már teljesen más formályú váz mint a 2003 vagy az előtte lévők gondolok itt a sradra is. szerintem a srad 600 és a k1-k3 600 váza és a blokkfelfogatás ugyanaz bár lehet hülyeséget írok ha igen akkor bocsi javítson ki valaki! üdv.
édesek de köszi nem kell ez is csak a szobában mellettem fér el
de szeretnék az udvara is egy jószágot csak ahhoz nagyobb ház kel mert kicsi az udvarom sajna . ..de majd jövőre remélem sikerül
jobb lenne bizti igy élni azért
Sziasztok!
Szeretném a véleményeteket kikérni,erőteljesebbé szeretnénk a motort tenni,az első lánckereket szeretnénk kicserélni 15ös helyett 13 vagy 12-re,ti mit ajánlanátok melyiket lenne érdemes?
Vagy azon is gondolkodtunk hogy elsőt 13-ra hátsót 42 helyett 44-re.
Szerintetek melyik a jobb megoldás?Válaszotokat előre is köszönöm!
eladó a képen látható gsxr 600 k3-as blokk, 14000 km-rel, injektorsorral, ( hiányai: generátordekli, szelepdekli) nem átíratható . ( nem lopott )100000 ft. igény esetén gy.modul 25000 ft. 0620/598-2538
tehát 1x változtatás az elől -1, vagy hátul +3. Kétszeres áttételmódosítás elől -1 és hátul +3. Ne feledd hogyha hátulra +3-at teszel, akkor nem bizti hogy elég hosszú a láncod. Ezért szoktak először elől -1el kezdeni..
de szeretnék az udvara is egy jószágot csak ahhoz nagyobb ház kel mert kicsi az udvarom sajna . ..de majd jövőre remélem sikerül
jobb lenne bizti igy élni azért
Vagy elől hagyjuk a gyári 15-öt és hátra mit javasolnál.
szerintem is ugy jobb én most is igy tetem
én nem igazán merném lehet felkapni csak kíváncsi voltam
pohapöcsnek tartom magam hozzá
Szeretném a véleményeteket kikérni,erőteljesebbé szeretnénk a motort tenni,az első lánckereket szeretnénk kicserélni 15ös helyett 13 vagy 12-re,ti mit ajánlanátok melyiket lenne érdemes?
Vagy azon is gondolkodtunk hogy elsőt 13-ra hátsót 42 helyett 44-re.
Szerintetek melyik a jobb megoldás?Válaszotokat előre is köszönöm!
könnyen megy ?
Faridom kellene takaróval.
Attila
Faridom takaróval érdekelne.
Attila