Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az illesztések nem pontosak! A gyári suzukit könnyen hajtogatni tudod, a kínaival ezt nemlehet megcsinálni mert törik mint a ropi! Szóval olyan mint az összes kínai cucc: jól néz ki + olcsó de a minősége nagyon gyenge!
Igen kérdeztem, szalonban 52 ezer pénz!
Tapasztalata van vkinek erről az utángyártott cuccról ami ebay-en van ? Én is gondolkozom rajta...
venni kell a gyárival megegyező utángyártottat e-bay-ről ami ráadásul kapható gyári színben is, komplett szett megvan 150-ből..
Üdv!
Én egykor kérdeztem a Suzukiban,de elég neccesek az árak!Az oldalidom ugye két részből áll.Kék-fehér esetében,a nagy fehér idom 50valamennyi,a kék bumeráng része 30ropi! Szóval egyáltalán nem olcsó!
Beni 750.az a fele mennyi lenne ?
Na bocs! szal ha leszel írd már meg légyszi! zsoliman@freemail.hu
1ébként az enyém full fekete ha vki esetleg tudna iet!
Hello!
Bálint87 itt vagy még? nekem is a baloldal idom sérült! Nem tod véletlen h mennyiért is lehetne venni boltban ha netalántán rám szakadna a bank?
Hello!

Oké, remélem megfelel! Szerintem erőben is fogsz érezni különbséget.

ÜDv: Edem
Hello! Edem
Megérkezett a légszűrő.
Már kicseréltem és szebb hangja lett!
szevasztok!van egy első lámpám gsx-r 600 vagy 750re (k6-k7) féláron!ha valakit érdekel hívjon!0670 9 427 826!
Szia! Neked nem maradt már a motorból meg semmi?
Szép ez a műszer! Remélem nem töröd össze. Magadat se !Jó egészséget.
ehhez nem kell jogsi .
Szia Orosz! Remélem a rövidreborotvált pinaszőr kidörzsölte a nyelvedet! mi van Veled? Jogsi?
az még bőven nyár
Sziasztok. 600 k4 hez keresek elsö lámpát.godesz@vipmail.hu
Remélem jó időnk lesz mert akkor irány szombaton:)
Csá!

Ha valakit érdekel motoros tali Soltvadkert:)
Most látom Ungarn xD
oké
majd csipogok ha tudok már menni az új vassal =( de ez még minimum 2hónap
majd ha aktuális irj be az LFP-be ,azt....mehetünk
de én csak este járok oda,mert akkor nyugi van..
Fogjuk rá, h jó ára van. Ha nem tudja postázni, az sem gond, mert lakik barátom németbe, elküldethetjük neki, Ő meg jön haza havonta...