gyújtás le, adj (vagy a set) gomb nyomvatart, gyújtás rá. Aztán az adj vagy set gombbal beállítod azt hogy villogjon vagy világítson, másik gombbal eltárolod. Majd utána az előző gombbal beállítod a fordulatszámot mikor vilogjon vagy világítson.
A Res trim arral szolgál hogyha fogy ki a benya, elkezd visszaszámolni ha már csak 50 km-nyi benzin van benne..
Üdv! Valaki árulja el pls K6-K7-s gixxeren hogyan lehet a váltó villanófényt állítani és a res trip mit takar a műszerfalon. Sajna nem kaptam meg a könyvet:( Köszi
Valaki tudna segíteni hol tudnák szert tenni erre az idomra? Jó áron persze Új ára 52 000 körül van,azt nem szivesen venném meg..
Bármi érdekel az a 10 centis darab is ami hiányzik
Na 1 350 000 pénzbe fájt, illetve nem is annyira fájt úgy érzem jó vétel volt! 2007. 05. havi 7000 km! Imádom nekem jobban bejön mint a K8 valahogy elegánsabb
Sziasztok!
olyan kérdésem lenne,hogy a gépemre 180-as helyett 190-es gumit teszek fel,és azt szeretném kérdezni,h a guminyomáson változtassak-e a gyári előírthoz képest?
Ill. van-e valakinek tapasztalata a michelin power race endurance keverékkel kapcsolatban.Előre is köszi
Jah elis felejtettem! Ma megjött reggel a plexim! Igaz hogy nincs márkája de teljesen jó! Kicsit vékonyabb mint a gyári, viszont nagyon szép fekete és nagyon sötét! Szerintem nagyon megéri a 10 000 ft körüli árat ha venni akarsz!
Még egy kérdésem volna a motorral kapcsolatban. A múltkori bibi az olajfolyással megoldódott. A vízpumpa belsejében volt valami tömítés elszakadva.
Na, az a kérdés, hogy a vezérműlánc csörgése meddig normális? Ha menet közben a sisakon belül hallom az baj? Vagy esetleg mi lehet még ami ablokkban csörgő hangot ad?
Köszi a segítséget.
Csatolok egy képet, csak, hogy nekem is legyen fent egy.
Köszi Ádám!
Megkaptam a hun manuált!
Majd a héten megyek szerelőmhöz aztán bekurjuk a helyéééére!
Gumi és futómű fasza lett!Most kezdem majd élvezni igazán a szerpentinezést!
http://cgi.ebay.de/seitenverkl...
Nagy volt a verseny egy ilyen fotóért.
A Res trim arral szolgál hogyha fogy ki a benya, elkezd visszaszámolni ha már csak 50 km-nyi benzin van benne..
Bármi érdekel az a 10 centis darab is ami hiányzik
Megvan igen.
MSN adatlapon, vagy 308226865. és megbeszéljük
olyan kérdésem lenne,hogy a gépemre 180-as helyett 190-es gumit teszek fel,és azt szeretném kérdezni,h a guminyomáson változtassak-e a gyári előírthoz képest?
Ill. van-e valakinek tapasztalata a michelin power race endurance keverékkel kapcsolatban.Előre is köszi
Még egy kérdésem volna a motorral kapcsolatban. A múltkori bibi az olajfolyással megoldódott. A vízpumpa belsejében volt valami tömítés elszakadva.
Na, az a kérdés, hogy a vezérműlánc csörgése meddig normális? Ha menet közben a sisakon belül hallom az baj? Vagy esetleg mi lehet még ami ablokkban csörgő hangot ad?
Köszi a segítséget.
Csatolok egy képet, csak, hogy nekem is legyen fent egy.
Széles utat!
Megkaptam a hun manuált!
Majd a héten megyek szerelőmhöz aztán bekurjuk a helyéééére!
Gumi és futómű fasza lett!Most kezdem majd élvezni igazán a szerpentinezést!
Megvan még a szűrő?
Ha igen engem érdekelne!