Azokat igen könnyű lekapni,elvileg olaj se fog sok kifolyni és elkocog az ember Mogyoródra.
Nekem tutto perfetto minőségben legyártotta a szaki.
Egyet még ha jó napja van meg is várhatod.
Pontosan nem látom, mert a menetszél szétviszi... De szerintem a generátor, meg a kuplung dekli alól is szivárog. Nem vészes, mert 10e km alatt kb fél liter kellett bele apránként, meg gondolom azért már a motor is csipeget belőle...
Ebay-en van egy halom szett.De én már vettem olyat ami sehogy sem passzolt mert elqúrták az amcsik,talán a pro-x vagy athena is gyárt hozzá de fingom sincs melyik milyen.
Viszont a teljes szett csak akkor kéne ha szétdobnál egy komplett blokkot.
Honnan folyik tulajdonképpen?
Köszi a gyors választ Zoli. Igen, ezt a mogyoródi tömítésest ajánlották már...
Esetleg egy tipp, hogy komplett tömítés garnitúra honnan szerezhető be?
Ha megvan az új tömítés, kenjek rá valamit, vagy csak szárazon? :)
Ami van alatta.
Ha kuplung vagy generátor akkor tömítés kell alá.
Vagy veszel gyári szettet vagy csináltatsz Mogyoródon hozzá.Csak el kell vinni a deklit.
Egy nagyobb generátor vagy kuplung volt 2500.A kisebbek olcsóbbak.
Sziasztok. Egy olyan kérdésem lenne, hogy a Sradom blokkján több dekni alól is szivárog az olaj. Nem vészes, csak gondoltam rendbe raknám. Milyen tömítőanyagot javasoltok, vagy hogyan oldjam meg ezt a dolgot? Köszi előre is.
Amikor választ írsz nagy gázzal valakinek, a szmájli halmaz jobb alsó sarkában van egy olyan gomb, hogy link. Rákattintasz, beilleszted a kívánt linket, enter, beírsz valami szöveget, enter. Aztán dolgod végeztével: hozzászólás elküldése.
Segìtségetekre lenne szükségem! 2002 es gixer 600 ra keresek kék- fehér fejidomot! Egy ideje nem találok sehol! Sérülésmentes lenne a legjobb. Köszi előre is a segìtséget! ;) sziasztok
Mert jó nekik.
Amúgy vihar a biliben.
Azzal hogy vasárnap nem mehetsz a multiba pénzt költeni 3-4x többet spórolsz meg a feleslegesen rádtukmált bóvlkon.
Hát ezaz. Sajnos semmi összetartás nincs itt.
Az EU is olyankor tudna pofázni, ha balhé lenne, de most nem csinálna rendet... Mindenki látja mi történik, de mégsem csinálnak semmit.
Ha egy erős,összetartó,gazdaságilag zárt és saját lábon álló nemzet lenne és lennénk 60 milliónyian nem lenne kérdéses.De amig alig 9 millió ember él egy kurvára nyitott gazdaságban és van 12 millió érdek mentén soha egy pillanatra sem összetartó egyén él itt addig tökmindegy ki jön ez lesz.
Max annyit érsz el hogy úgy fognak rád vadászni mint a szerb milicistákra és mehetsz Hágába de nem menedékjogért.
Nekem tutto perfetto minőségben legyártotta a szaki.
Egyet még ha jó napja van meg is várhatod.
Hamarosan kelleni fog nekem pár.
Viszont a teljes szett csak akkor kéne ha szétdobnál egy komplett blokkot.
Honnan folyik tulajdonképpen?
Esetleg egy tipp, hogy komplett tömítés garnitúra honnan szerezhető be?
Ha megvan az új tömítés, kenjek rá valamit, vagy csak szárazon? :)
Ha kuplung vagy generátor akkor tömítés kell alá.
Vagy veszel gyári szettet vagy csináltatsz Mogyoródon hozzá.Csak el kell vinni a deklit.
Egy nagyobb generátor vagy kuplung volt 2500.A kisebbek olcsóbbak.
Lepjétek meg magatokat tavaszra egy új köridőmérő szettel!
http://olx.hu/hirdetes/karacso...
szervusztok
Neked már boldogan indul az újév.
Amikor választ írsz nagy gázzal valakinek, a szmájli halmaz jobb alsó sarkában van egy olyan gomb, hogy link. Rákattintasz, beilleszted a kívánt linket, enter, beírsz valami szöveget, enter. Aztán dolgod végeztével: hozzászólás elküldése.
Pacsim.
Inkább az alkatrészes, vagy a bontós topikba írj.
Míg faltátok a bejglit, mi addig vettünk egy mocit.
Ha eljő a jóidő, magával hoz egy szezonnyitó rendezvényt is Kakucsra...
Mizu veletek?
Amúgy vihar a biliben.
Azzal hogy vasárnap nem mehetsz a multiba pénzt költeni 3-4x többet spórolsz meg a feleslegesen rádtukmált bóvlkon.
Az EU is olyankor tudna pofázni, ha balhé lenne, de most nem csinálna rendet... Mindenki látja mi történik, de mégsem csinálnak semmit.
Max annyit érsz el hogy úgy fognak rád vadászni mint a szerb milicistákra és mehetsz Hágába de nem menedékjogért.