Oliver honnan tudtad a méreted alpinestarsból, meg sisakból? Felmentél pestre próbálni? Ha jól láttam x-lite checha sisakod van, én is azon agyalok már egy ideje csak kékben, meg alpinestars 1részesen, csak nincs sok kedvem egy napot elb@aszni az utazgatással hogy tuti legyen a méret. Tuti haverodnak adtam el az Alpinestars csizmám, ő mondta hogy egyik haverja vett egy x-lite-ot csak fehéret. :D
A pardiban megpróbáltam felvenni egy ilyen kesztyűt.
Hát nem sikerült.Először is a mérete olyan volt hogy csak 4 ujjam fért bele a maradék nem,és olyan kemény volt mint egy spanyolcsizma mindezt vagy 50 rugóért.
Mondja az eladó hogy nem is lesz nagyobb,ez van.
A kínai ebay-es puha is volt meg fel is ment de az se volt kényelmes mondták hogy nyúlik annyit.............frászt eladtam bukóba.
Nem sikerült megszokni azt a fene műanyag gallérját se.Nem mozog tőle a csuklóm.
Azóta a bering cuccait preferálom,van emberi méretben nem csak nőgyógyászra és pici kínaira méreteznek.
Attól függ, milyen bolt, mert azért pl az FC-Moto nem egy két hete alapított noname cég. Ez kb olyan mintha a hervisben hamis Adidas meg Nike cuccokat árulnának. Mondjuk aki azt hiszi, hogy a 200euros kesztyűt megveszi eredetiben olxről 10-20ezerért, az álomvilágban él.
Bezzeg pesten.
sms!
De szerintem épp ott állt mellettem Darage mikor mondtam h sms-ben.
A bering zaius meg olyan isteni finom kecskebor hogy tartok kecsket a haznal.
Hát nem sikerült.Először is a mérete olyan volt hogy csak 4 ujjam fért bele a maradék nem,és olyan kemény volt mint egy spanyolcsizma mindezt vagy 50 rugóért.
Mondja az eladó hogy nem is lesz nagyobb,ez van.
A kínai ebay-es puha is volt meg fel is ment de az se volt kényelmes mondták hogy nyúlik annyit.............frászt eladtam bukóba.
Nem sikerült megszokni azt a fene műanyag gallérját se.Nem mozog tőle a csuklóm.
Azóta a bering cuccait preferálom,van emberi méretben nem csak nőgyógyászra és pici kínaira méreteznek.