Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vannak ilyenek, nalunk is a a clio 2003-ban lett veve anyum hasznalja de nem sokat most van 89 ezer km ,ha 1x elakarja adni ugyse hiszik el de ki nem szarja le ,h ki mit hisz.
Gratula unokatesódéknak a Yarishoz, jó kis kocsik, nekem is egy faceliftes TSportom van :)
hihető ez, ha szétesik meg úgyis szét fog, mindegy mennyi van benne. szép állapotú biztos nem lesz vele gond, ritkán de tényleg ki lehet fogni az ilyet! ne aggódj nekem a k5 ben 54 ezer van.... kutya baja csak rendbe kell tartani, én is beszéltem az előző tulajokkal, szervízkönyv stb ellenőrizhető előélet nekem is megvan. a második tulajtól mikor hoztam el majdnem elsírta magát. ő egy motor szervízben dolgozó srác volt, nagyon sajnálta de kellett a zs.

OFF

unokatesómék most vettek egy 14 éves toyota yarist 32 ezer km errel ! óó igen mondom persze, mikor megláttam azt hittem magam alá csinálok. ők vették le a hátsó ülésről a fóliát! idős nénié volt, annó kapott hozzá ajándék téli gumit lemez felnin. azt is most csomagoltuk ki, esőt se látott mert mikor ment a néni az új yarisért 2 hétig borongós volt az idő és nem mert vele kiállni a garázsból se, inkább várt. kicsit királyság az a kis autó
Teljesen igazad van, csak az ilyen látatlanban okoskodók a gyengéim :) Köszönöm szépen, vigyázni fogok rá nagyon (meg magamra is, mivel első motor), de azért remélem gyorsan összebarátkozunk. Az az 1-2 alkalom amikor mentem (jogsi és ruházat híján nem akartam erőltetni, de mára mind2 orvosolva) eléggé biztató volt :)
Szia, nezd nem kell az emberek meg gyozni az igazadrol orulsz ,h sikerult venni egy kozel gyari allapotu motort es ennyi hasznald balesetmentesen !:)
En mikor eladtam a k6-ot (2007 dec-ben toltam ki a Fullgasbol) 26 ezer parszaz km volt benne 2013-ban,es evrol evre kevesebbet mentem vele,a kawaba most van 5600km tavaly vettem.
Sok sikert a motorhoz!
hahaha ez jó, imádom az ilyeneket :D de a vicc az enyémről úgy mondják meg, hogy nem ennyi van benne, hogy csak képen látták, pedig a galériában még mondták is h olyan mintha most jött volna le a futószalagról. Bár, most h nézegetem a varratot, lehet h a km stimmel, csak két motorból van összerakva :D
Nehezen hihető volt, de direkt olyan emberrel mentem oda aki már nem 1 gsxr-t gurított ki a szalonból, tudja, hogy milyen ha valami új. Konkrétan a váltó győzte meg őt, mondta, hogy az ő már 27ezret futott ezrese (K7) közel sem ilyen jó. Meg ahogy mondtam felkutattam az első tulajt, aki nagyon készséges volt és válaszolt az összes kérdésemre. De téged is szeretettel várlak, bármikor szívesen megnézheted.

ui: nagyanyám 2007ben vett egy új Swiftet, ha jól tudom még mindig nem sikerült vele elérni a 30e km-t. Meghirdetné, tuti jönnének az okosok, pedig ő aztán tuti nem tekerte vissza :)
Pár éve egy kollégámnak el akartam adni egy pár gumit. A ZX-10R-em gyári gumijai voltak (BT16R)és 100km mentek összesen mielőtt felugrott rá a slick.
Valami 50-ért akartam eladni neki (akkor asszem 90-e volt egy pár) oda is vittem autóval. Elkezdi nézegetni, húzza a száját..."látom azért az első kopottabb". Röhögtem egyet, kivettem a kezéből és elköszöntem tőle. (Gyárilag elől 4mm a minta a hátsón 5,5).
Vett helyette hátra 15-ért használt Continental Race Attackot. Szerencsére soft verziót így egy 1500km-es lengyelországi túra után dobhatta is le. "Meg van még a gumi? -Nincs" Inkább rohadjon rám gondoltam. Aztán eladtam másnak. Így nézett ki.

ui. Egy 8 éves motorban a 11 000km valóban nehezen hihető.
Amikor anno én hirdettem a K5 600-ast, jött az ember a "hozzáértő"-vel az oldalán...Nézegetik a karcmentes darabot...Nézik, vizslatják...Egyszer csak felkiált a hozzáértő: Hoho! És a vázat miért kellett hegeszteni? " Nézek ki a fejemből hogy mi van? (Én toltam ki a szalonból a gépet, én fingtam az elsőt az ülésre , tudtam hogy semmi gáz)
Nézem...Mutatja a gyári varrást.
Mondom neki, ezt a kérdést Hamamatsuban tessék feltenni, ez ugyanis gyári.
Válasz: Ez biztosan nem gyári! A gyárban ilyen heggesztést nem csinálnak!
Mondtam nekik hogy ok, most fejezzük be a hülyeséget, de búcsúzóúl még azért annyit megengedek hogy lemérjék a helyzetét, hogy a legközelebbi megkímélt példányon már ne rúgjanak kapufát ha mm-re ugyanott lesz.
Biztos voltam benne, hogy lesz egy nagyokos aki látatlanban megmondja, hogy nem úgy van. Megnyugtatlak beszéltem az első tulajjal is, volt több pályamotorja és azért nem nagyon használta. A második tulaj meg ment egy év alatt 4ezret. De nyugodtan gyere el, nézd meg, hozzad a nagyítódat aztán lehet okoskodni megint. Imádom az ilyet, bizton sokan szeretnek :)
csináltas dekorossal
ilyen felni matricát keresek(előre is és hátra is), aki tud az ne tartsa magában :D előre is köszi
ilyen felni matricát keresek(előre is és hátra is), aki tud az ne tartsa magában :D előre is köszi
Van K4 - 1000 es re nekem.
Sziasztok!
Keresnék k4 es 1000 es hez hátsó lápát... ledes nemledes beépített indexes mind1... akinek van jelezze.. gal.marton@freemail.hu köszi
Hy!
'99-es évj. SRAD 600-on voltak,eladóvá váltak:LeoVinci SBK titán dob,karcmentes,35.000ft,LSL bukógomba szett 12.000ft,posta esetleg szállítás ok,CSAK TELÓN KERESSETEK!30/259-05-47
Sziasztok. K4 K5 re keresek gyári hátsó lámpát. Lenne valakinek?
arra még várnunk kell sajnos. addig is csinosítás szervizelés műszaki stb :D
és türelem :D
Legyen má' április vége....
Hello! Érd:06705645571
Eladó egy nagyon jó állapotban lévő (csúszás mentes), komplett pályaidom igényes gyári fényezéssel (lámpa kivágott, elöl hátul és a hátsóülés helye is).
Suzuki GSX-R 600,750 K6-K7-hez való!
(fejidom,hasidom,tankborító,elsősárvédő,farokidom+fenékl
ap.)
Üdv. Valaki tudna segìteni? 2002 gsxr600 gèphez szeretnèk gyári kèk fehèr fej idomot ès első lámpát! Mindkettőt jó állapotban. Köszönöm előre is. Jzolo0109@hotmail.com az e-mail cimem. Ha valaki esetleg tudna segiteni.
Ma sikerült hozzájutnom eme remek táskához.
Sosem láttam még sehol senkin sem
Full bőr és abszolút hibátlan.
Valaki tud róla valamit vagy látott már ilyet..
Nem eg szar minőség , látni és érezni a marha bőr minőségét és a varrás is nagyon komoly..