Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na gugliztam egy kicsit es jo nagyokat rohogtem. Van aki az F1-re azt irta hogy faggot one

Sokan Fuel injection-nak gondolja a tobbiek meg Fuel Indicator es a Fault Indicator-nak. Szal ki tudja. En az utobbit talalom legjobbnak mert csak akkor vilagit vagy villog ha valami gond van a rendszerben.
ja.
Újra csilli villi a gépezet
Ne is mond bameg, még mindig sík ideg vagyok miatta. Életemben soha nem toltam felszerelt tárcsazárral motort, ezt a gépet 2X is. Persze, hogy kitört egy szép darab belőle. Béna vagyok, ennyi.
Szia!

Köszi a tippet. Igazából ez az egyik pályamotorom és megkell néznem azokat a vezetékeket ezek szerint. Augusztus 22én esten egy kurva nagyot vele kakucson a hátsó egyenes végén, de több alkatrész csere után úgy dönöttem blokkcsere lesz. Mikor az előző blokk volt még benne akkor nem írta a kódot, mióta az új motor van belerakva azóta írja. Beszélek a szerelőmmel. Köszi
Az FI hibakódot úgy tudod kiolvasni,hogy a farokidomban az ülések alatt találsz egy szervizcsokit 6 vezeték van benne a féhér-piros és a fekete-fehér vezetékeket kell majd összezárni..Amikor beindítod a motort és felvillan az FI a műszerfalon,akkor zárd össze a két vezetéket.Ekkor kiírja a hibakódot az FI helyére. A www.servicemanualsgsxr.com oldalon megtalálod a kódok jelentését és orvosolhatod a hibát.
Pl:
http://www.dynojet.com/Contact...

Nagyon sokan keverik. A szervízkönyben az FI System az a Fuel Injection System. De itt általában a műszerfalon megjelenő FI-t emlegetik...F1-nek Ugye ez lehet a MIL(Malfunction Indicator Lamp) vagy FI(Fault Indicator) hibajelző...
Fuu....rekeresek de én úgy tudom hogy fel injection de a fault indicator is jo. Lehet neked van igazad.
Most szivatod Józsi?

FI=Fault Indicator szerintem...
Egy másik sárvédő elkéne...
Most lattam motobogyo is arra tippelt amire en azaz C28 kod es az secondary throttle valve hiba
A kodot kellene megtudni. Neten ird be: FI code GSXR 600 vagy dealer mode stb stb....
Az ules alatt vagy a hatso Ules alatt baloldalt van egy ures csatlakozo.

Es an nem F1 hanem FI azaz "Fuel Injection"
A haverom tutira megy, betolta a chopperét a házba, és egy nem használt szobába letámasztotta.
Ma annyira szép idő volt, hogy nem bírtam magammal és mentem egy jókora kört. XI. kerület-M0-Isaszeg (haver látogatás) Isaszeg-Rákoscsaba (haver látogatás) Rákoscsaba-Szentendre-Dobogókő-XI. kerület. 11.00-órakkor indultam és 15.20-ra értem haza, pont amikor kezd lemenni a nap és erősen hűlni a levegő, addigra haza értem. Nagyon kellett már ez a kis kiruccanás, hájjal kenegettem magam. Útközben sok motoros kollégával találkoztam, ment az integetés. Az autósok nagyon meglepődtek ennyi motoros láttán, figyelni is kellett rájuk, mert szokatlan volt nekik a dömping, ráadásul ilyenkor kiszabadulnak az útra a hétvégi vezetők és Ők megsokszorozzák az út közbeni rizikó faktorok számát.
pillangószelep motor
Sziasztok!

Megtudná nekem valaki mondani mi az "F1" es hibakód jelentése 2006os gsx-rnél? Új blokk van benne, azóta írja. Illetve nagy gázadásnál nem ugrik a fordulat, ha lassan húzom neki a gázt akkor szépen felpörög ha viszont azonnal tökig tekerem a gázkart akkor megtopran annyira hogy le is áll. Ma töltöttem az aksit, rajta volt a töltő mikor próbáltgattam. Lehet a töltőnek bármi köze hozzá?
Fogalmam sincs. Próbálj meg rájuk írni facebook-on angolul.
http://www.facebook.com/pages/...
A Gear2dash elkelt köszönöm!
Sziasztok, van egy Gear2dash tiltáskiiktatóm, ha valakit érdekel olcsón megszámítom. :)
Ha csak hátul van indexem mert a két elsőt levettem akkor lehet hogy semmit nem csinálnak a hátsók sem? Azt hittem villognak csak gyorsabban.
Van nekem több is. gyári ledes meg utángyártott fehér ledes.
Erre én is kíváncsi lennék!:)
innen hogy tudok rendelni? ez kb postával mennyibe jönne ki?
Én úgy tudom nekik van a legjobb minőségű utángyártott matricájuk.
http://www.motografix.cz/gsxr-...
Hát ha gyárit kellene megvenni az még drágább lenne szerintem.