Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondtam má' mennyél be, ha mo.- i a motor akkor megcsinaljak.nyugggi, vagy adjam neked az enyém?
inkább rendezd el nekem a fék cserét de szervizkönyvem nincs
A TS-nek egy baja van, hogy kakasülőőőőőőő.
Oliver használd egészséggel a motort sok tízezer km-n át baleset és hibamentesen én csak ennyi kívánok.

(Húh de rég írtam már ide)
a TS fajin lehet kb mint a mérgezett egér :)

azt egyébként én se értem h miért kötnek bele ennyire a motorod km állásába. fura, na mind1. biztos patent gép, használd egészséggel balesetmentesen
Így van, annyival egészíteném ki, hogy engem nem zavar, ha más elmondja a véleményét, kezdő létemre valószínűleg jobban is ért hozzá, mint én, de azért ne úgy alkosson már véleményt, hogy csak az évjáratot meg a km-t ismeri. Az más, ha vki megnézi, kipróbálja és utána azt mondja h ezért meg ezért gondolom azt, hogy...

Béke! :)
+ f*sz nélkül nem megyünk b*szni
meg a kacsa előtt viz legyen
Távol áll tőlem, hogy beleszóljak mások dolgába, mert nem tartom etikusnak, sem szerencsésnek.

Viszont Zoli velem szemben is, kvázi szkeptikus volt. Ezzel semmi baj sincs, mert van akinek ilyen a stílusa.
De szerintem akkor alkossunk bármiről is véleményt, HA megkérnek rá, vagy kikérem a véleményét az illetőnek.
Bármilyen furcsa, de én is belefutottam egy klasszikus érelemben vett "jó vételbe", sőt, továbbmegyek, az előző motorom is ilyen volt. Sok körülménytől függ egy jármű megvétele, és persze mindenki törekszik arra, hogy a pénzéért a lehető legjobbat szerezze meg. Minden esetben minimalizálni próbálom a kockázatot. Például én úgy megyek járművet venni, hogy jön velem az ügyvéd, és az igazságügy műszaki szakértő haverom. Nyilván alap dolog a kellő szintű emberismeret, fellépés, műszaki tudás stb.

Egyébként a legfontosabb a világbéke!
Naná.a masodik nevem az a "zloj"

Nem ismered a palyascsavot?
De. Rosszindulatból írta.
Es ez a szomuro ,h ugy indul neki az ember h minden ora allas az hamis.
De hat az kellett az embereknek,olcso keves km,makulatlan stb.
Zoli viszont valoszinu nem rossz indulatbol irt amit irt.
Akkor elmondom még egyszer és utoljára az előéletét, bár tuti fogsz benne kivetnivalót találni, mert egy dolog a szkepticizmus, meg más ha vki csak úgy 100%ig biztos egy olyan dologban amiről egy évjáratot meg egy km állást tud. Szóval. A motort 2006 októberben vásárolta H. Gyula soproni lakos. Megkerestem facebookon, ráírtam, megadta a számát, készségesen válaszolt minden kérdésemre, mert ugye engem is érdekelt ez a km állás. Készségesen elmondott mindent, konkrétan volt több pályamotorja is ez idő alatt, így ha volt szabadideje inkább azokat hajtotta, mint utcán ezt. Ő rakatta rá pl az Arrow Eurocap Replica kipufogót is. Aztán mivel rájött, hogy tényleg nincs értelme évi átlag 1000km miatt megtartani, meghirdette és kb pont egy éve vette meg tőle K. Szabolcs 6700 kmrel, amit igazoltak az előző eredetiség vizsgán csinált képek amiket meg tudtam nézni a saját eredetiség vizsgámnál. Az más kérdés, hogy azóta is bánja, hogy eladta, mondta is, hogy szívesen megveszi ha eladom neki :) Szabolcs ment vele kb 3000 kmt egy év alatt, de rájött, hogy nem neki való a motorozás ezért gondolta tovább ad rajta (vicces volt a hirdetés szekcióban látni ahogy hirdeti a használt ruháit a volt motorja mellett állva). Így került hozzám másfél hónapja. Ha nem látnám a motort és ismerném az állapotát tuti így is bele lehetne kötni a sztoriba, de egyrészt elhiszem (tudom), hogy ez a története, másrészt tényleg makulátlan. Legyünk persze szkeptikusak, de azért ne vagdalózzunk már látatlanban kérem szépen.

Mellesleg a km tekergetésről lehet, hogy többet tudnék mesélni, autószervizünk van, elhihetitek néha milyen autókkal és km állásokkal találkozunk :D
vegyél még 1 hengert és adok bele vagy 10eter Km-ert
Inkabb felig fagyott szkeptikus.
Mondom hogy a szivem csucske egy evi 1500 at hajtott gixxer.

De nem tudtam volna szohoz jutni ha az a verdikt miszerint vettem egy haccazat nyocezret beletekertem palyan es olyat fejlodtem hogy beujitottam egy ezrest.
Nem estem mer penge vagyok ezrotonkent vallasosan csereltem az olajat most visszakerult a foliabol kiclvett gyari idom kapott egy husos haznalt sportgumit minden csacsi-ragyi bevan jaratva.
Wartburgos,és irigy a Zole
Nem kell itt összeveszni.
Oliver. Elmondom miről van szó. Az emberek szkeptikusak. Miért? A rideg tények miatt. A kevés kilométeres "idősebb" gépjárművek nagyobb része van visszatekerve mint ami nincs.
Amikor jövőre 25-30 000km lesz a motorodban rájössz erre te is.
Csak egy példa. Augusztusban rám írt egy ismeretlen, hogy mi volt a K4 750-em rendszáma? Mondom, hogy mi. Jó mert most adta el 27 000km-el. Az jó mert én 2008-ban! 32 000-el adtam el.
6 év 5000km mínusz került csak bele. Szerintem a valóságban úgy 70 000-nél járhat.
A te motorod biztos a kevés kivételek közé tartozik. De ilyen triupmh-osoktól ne várj könyörületet.
Na béke.
annak az előéletével tiszában voltam,occo volt,de birta,és mai napig megy egy női pilótánál(csak zárójelben....a blokjához nem kellett nyulni)
A sarga remiszto volt?
28ezerrel vásárol és 1évbe garázsban álló motoromat elvittem szervizbe és kiderült hogy egy szelepet már utólsó méretü lapkával lehet kompreszióra birni.......ja és nem győzték a Hring kavicsaiz kiszedni a blok öninditó részénél
Miert probalnalak meggyozni?
A tundermeseket imadom.
Ha teged boldogit a tudat akkor rendben.
Kb ennyit hasznald te is es boldog vasarlo lesz a 4. Aki bejeleti itt hogy tizenket evespatika k6 ot 17e el milyen szepet vett.
Elmondanád, hogy miért próbálsz meggyőzni egy olyan motor km állásáról amit csak képen láttál? Elhiszem, hogy bánt, hogy talán nagyon nagy szerencsével sikerült egy ilyet kifognom. Nem is tudom, mit magyarázkodom egy olyannak aki semmit nem tud az adott motorról vagy az előéletéről. Persze lehet, hogy vmi orákulum veszett el benned. Ha Csongrád megye közelében vagy szívesen megmutatom tavasszal. Autónál előfordul a kevés km, nem tudom motornál miért ne fordulhatna elő.
Amugy meg kb a friss gsxr tulajok 3/4 e mind ilyen nyolc-tizeves max 20e km es gepet vesz.
Most tenyleg ennyire keveset mentek.?
Ha te nem evi 2000-4000 km el kalkulalsz jovo evtol mert varod el hogy mas azert tart motort hogy legyen egy jo vetele a harmadik tulajnak?
Gondolom minden evben motul 300v vel volt leszervizelve es a piaci ar alatt 10% al minimum olcsobb is volt.
En egy 2009 as gepet vettem 2011 ben.8000 km el.
Ranezve egy koromnyi horpadason kivul az egy adta semmi jel nem volt.
Na ja.most 37e nel a szelepek gyari erteken belul de inkabb a hatar innenso oldala miatt tipp az hogy egy 15-20 mint 8 volt benne.
Szoval az hogy mesz vele egy kort es jo a valto az meg nem jelenti azt hogy nem mentek vele.
Csak azt hogy jo a motor.
Egy jele azert szokott lenni a sokat alllt motornak.
A sima kezeletlen femfeluletek pl lanc fektarcsa belso resze ahol nem eri a betet rozsdasodhat.