Még ha csak ez lett volna az évben... Én már jóideje ezt mondom, h húzzuk fel őket a villanyoszlopra...
Nem tudok olyat mondani, viszont az biztos, h meggondolná az aki felkerülne, h mikor szopassa a magyarokat még1szer...
Ez kell ide sajnos, mert ezt normális úton már nem lehet intézni.
Felőlem,na ja lehúzás,persze ha évi 5 rugótól lámpavas jut eszébe valakinek az egy nagyon civilizált dolog.
Csak a nagy szórás után mondj olyat aki jöhet helyettük,mer én nagyon nem látok senkit.
Zoli, ez megint csak a lehúzásról szól, te is tudod, csak játszod a hülyét.
Akkor is fel kéne akasztani az Orbánt meg a társait a rakpart menti villanyoszlopokra...
Hát, ha neked ez a kúltúrált megnyilvánulás, akkor nagy baj van a beléd nevelt értékrenddel.
Mindegy, érdektelen számomra, hogy mit írsz, mert innentől magadat minősíted.
Akkor vegyé egy évest és levan a gond.
Egy csomó embernek olcsóbb lesz.
Persze nem mindenkinek.Az öcsémnek ezután a nullás bele fog kerülni naponta 10 forintjába vagy 5-be.
Eddig meg ingyé volt.
Hogy rohadnának meg,majd nem tud rágyujtani csak mezitlábas kossutal.
Ja hogy nem dohányzott életében................na ja ezt az ötrugóst 4 évre megspóroltam azzal a 8 tankolással amióta 320 körül van a benya nem 420.
Felfogtam, de utoljára kérlek meg, hogy normálisan beszélj velem.
Úgy látom, hogy érzelmileg, stílusilag kissé fogyatékos vagy, de nem baj, majd kinövöd.
Miért reagálsz úgy, mint egy hisztis csaj? Hm? Mi a gond? Nem lehet kérdezni, mert neked nem tetszik?
Mert az simán szalonképes ha fellógatsz és felgyujtasz mindent magad körül pusztán nem figyelés miatt?
És ha nem csal az emlékezetem ezt a felháborodott performanszt már lenyomtad az ide vágó sportmotor cikk alatt akkor ugyanaezt kevésbé direktben elmondtam ott is dúltál fúltál de hogy nem ment át a mondanivalóm az fix.
Sajnos vannak egyének akiknek a normális mondanivaló nem megy át.
Csak így.
És hidd el én elég kultúráltan mondtam el.
Tudok büdösbunkóul is.
Figyelj ide Zoltán.
Miért van az, hogy állandóan olyan stílusban osztod itt az észt, amire Te sem szolgáltál rá, nem, hogy Én. Megkérlek arra, hogy próbálj meg kúltúráltan és nem beszólva véleményt nyilvánítani.
Megköszönném.
Ha valamiben esetleg téved az ember, akkor nem leugatni kell bazdmeg, hanem ki igazítani. Rendben?
Ezt is megköszönném.
Az a baj az internettel, hogy minden paraszt számára elérhetővé vált a vélemény nyilvánítás, tegye azt bármilyen stílusban. kinek nem inge, az nyilván nem veszi magára.
Istenem,tudsz olvasni vagy csak lila köd fogott kezet az értelmi zavarral?Linkelem a cikk lényegi részét:
"Elsejétől az időalapú matricák (10 napos, havi, éves) mellett megjelennek az új megyei matricák is."
Ez lényegében az jelenti hogy ha nálatok nincs gyorsforgalmi és sosemész rajta akkor az életbe nem mész csak 2x nyaralni akkor veszel egy 10 napost ahogy eddig és jónapot.
Ha van és ingázol mondjuk pest megyében teszemfel a vácira jársz maglódról a nulláson akkor egy picit kényelmetlen a mostan ÉVI 5000 mert eddig ingyen volt de ha volt Bagon telked akkor szopattad magad hétvégén a 3-ason vagy vettél egy 2500-ast minden hétvégén most ez is benne van hogy mész az M3-on.
Ha lemész csobbanni és nem mész alapból szinte sosem a nulláson mert mondjuk mittomén Dunaharasztiban laksz akkor eddig is 1350-et fizetsz meg tavaly is meg mittomén.
Ha debrecenből mennél pályán a balcsira ugyanígy fogsz tenni mert nem fogsz 40 rugóért megvenni egy pest,egy zala meg egy mittomén milyen évest megvenni.
És még valami:
Ez csak egy járműre kerül ennyibe. Mi van, ha autóval megyek, mert úgy alakul a dolog, hogy sok cuccot viszek/hozok? Akkor a motorra és az autóra évi 90.000 Ft lesz nekem a mozgásdíj?
Ember te tényleg nehéz vagy direkt vagy csak alapból?
Nem a régi helyett van hanem mellette.
H a kibaxott csobbanás ennyire mozgat vegyél egy pályamatrticát 1500-ért és csobbanj.
Miafaszért akarsz venni 4x5000-et ha csak csobbansz nyaranta.
Ha mindenáron mennél eddigis megvetted.Egy fillérrel nem fizetsz többet mint idén.
Ez komolyan olyan érthetetlen vagy csak direkt játszod a sértett mormotát?
Pl: Elmennék a Balatonra, a déli partra, Zamárdi-szabad strand, csak úgy csobbanni egyet, akkor 3 megyén keresztül haladok + Pest megye az 4 matrica. 4X5000=20.000 Ft. + autópálya matrica.
Na most van nekem egy barátomnak a Ság hegyen egy kellemes kis haciendája, ahova többször is lelátogatunk a többi haverral, akkor hozzájön még Vas megye is +5000 Ft. Az anyós Nyíregyházán lakik, oda is el szoktunk menni többször évente, akkor még hozzájön még 4 megye, tehát az általunk többször használt úthálózat összesen nekem egy évben: 45.000 Ft + minden alkalommal autópálya matricák. Ja! Máshova még nem is mentem.
Szerintem gyújtsuk fel ezeket a gyökér parasztokat, ott a Kossuth téren. Mit szóltok?
Tehát évi 5 rugóért simán mehetek az m3-ason orrba-szájba Bag-BP vonalom amit eddig 10 napon át feliért tehettem meg,majd átcsapva az m5-re lemehetek inárcsig és mehet a menet kakucsra.
Szintén 2-3e helyett alkalmanként évi 5000.-ért.
Ez tök jó.............de mi az új benne?
Én az első ilyen után úgy döntöttem, h akkor a hátsóra fogom rakni. Na úgy is el akartam indulni jópárzor...
Ezért adnak már a rendes tárcsafék zárakhoz spirált...
De ha megvan a darabja széepn meg lehet javítatni...
Nem tudok olyat mondani, viszont az biztos, h meggondolná az aki felkerülne, h mikor szopassa a magyarokat még1szer...
Ez kell ide sajnos, mert ezt normális úton már nem lehet intézni.