Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

illetve lehet hogy nem rovidre kell zarni, hanem kihuzni egy drotot, ami az ECU-ba megy az exup motor felol... nem azt ami az ECU-bol a muszerfalba, mert akkor semmilyen hibavisszajelzest nem fogsz latni!
Köszi, akkor nem lesz iettség hogy mi világít, de orvoslom a problémát.
igen, csak az ECU-nal 2 tut rovidre kell zarni, hogy nem vilagitson a FI (nem Fuel Injection, hanem Fault Indicator) visszajelzo
mint a madár tej
Köszi. És a sűrűsége milyen legyen? :)
olyan Barcis cuccot.......rózsaszint
tipushiba még a lötyögő fék tárcsák.generátor tekercs(nincs töltés)fesszabályzó,gyári áttételre én 17-45-re emlékszem,de nekem volt 14-48 is
Mint a többibe. Sima mezei aluhűtős cuccot.
Én pl preventet öntök mindenkinek...
Szia,
Nagyjából mint minden más motornak. Mivel általában minden eladó motorban 30-40e km van, ezért a váltóját kéne egy kicsit jobban lepróbálni. A többi az nem annyira vészes.
Hogyha felém találsz, és az időm engedi segítek meglesni.
16 és 45 a fogszám. 525 és 110 szemű lánccal.
Szervizkönyvet angolul itt találsz:
http://www.manualedereparatie....
Hello Urak!
Elképzelhető, hogy a közeljövőben vásárolok egy Gsxr-600 K2-t. Mivel egy régebbi típusról van szó, ezért gondolom többévnyi tapasztalat gyűlt össze ezzel kapcsolatban. Szeretnék infot kérni tőletek, hogy mire kell odafigyelnem vásárláskor, mik lehetnek a kardinális pontjai ennek az évjáratnak? Találtam némi adatot, de például nyitva maradt a kérdés, hogy mennyi a gyári áttételhez való lánckerék fogszáma elöl, és hátul? 520, vagy 525 szemű lánc kell hozzá?
Előre is köszönöm a fáradozásotokat!
Köszönöm!
Injektoros
Udv.
A kipufogó elektronikát eltávolithatom a motoromról? ( pályamotor, nyitott rendszer, K7 600)
Üdv az Uraknak!
Szeretném megkérdezni, hogy a 2002 évjáratú, ezen belül 6 hónapi gyártású Gsxr 600 "szívlámpás" motor karburátor, vagy injektor üzemanyag keverékképző rendszerrel van szerelve?
Hy!
'99-es évj. SRAD maradék alkatrészei reális áron,CSAK TELÓN KERESSETEK!30/259-05-47
Milyen hűtőfolyadékot ajánlotok a Sradokba? Köszi
Köszöntem !
Vízszivattyúrol leveszed azt a csövet ami előre megy a hűtőhöz.Nincs leeresztő csavar
na közben a könyvében meg találtam hogy 3 liter
Sziasztok!

K4-5 600-nál hol kell leengedni a hűtővizet? + a feltöltési mennyiséget tudja valaki? téliesítés előtt cserélném, az a biztos.
Gsxr 600 K4 hátsó sárfogót keresek ha lehet indexel együtt.
Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy a sportkipufogóm E1-es az jó ugye műszakira, de irányjelző az kötelező-e és milyen, ledes is jó vagy izzós legyen inkább?
Haliszabi!
Egy tel számot dobj és mondom mi lesz eladó. K2 gsxr 600 az biztos.
Üdv
Van valakinek eladó K7 átlátszó plexije és bukó gombája?