Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi, ha megnézed a címkét.
Onnan, hogy az FC-Mototól rendeltem, együtt a sisakkal, Alpinestars bőrruhával. Nem olx, meg kepesmotor, ebay, stb. És nem is 18ezer volt.
Szia , csak kérdezem miből gondolod , h eredeti? Kiváncsi vagyok en is mit mondasz , mert nekem is ilyen kesztyűm van 2db az elso boltból 154€ volt 4 éve a másik két éve van meg es 18 volt innen a fórumról, semmi különbség sincs a csomagolás papírok kinézett stb. Talán a protector a csuklonal erősebbnek tűnik , keményebb anyagból van!
Szia! Nekem van egy eredeti GP Plus, ha gondolod megnézem mi van beleírva. L-es, azt tudom.
Szivesen ;) Persze megnézem majd neked a cimkét is hogy mi van bele írva. Minőségről mondom én csak pozitívan tudok nyilatkozni, mivel ezen kívül más kesztyűm még nem volt ( csak kis gagyi szövet ) de gondolom, hogy eredeti mivel egy hamisított vacak gondolom nem bír ki ennyi évet stb ilyen állapotban, és még bőven van benne.

Igen járunk fel a hegyekbe :D Mátra-Bükk stb. Persze majd ha tudunk összebeszélünk és megoldjuk
Köszönöm szépen a segítséget a méreteket meg előre is.
Majd még a címkét megnézed nekem mi van bele írva honnan származik? Kína vagy valami más? Ennyiért szerintem utánzat lehet csak, de sokan azt írják hogy a replika is fényévekkel jobb mint pl egy Shox. Ja amúgy a ruhám meg olyan mint a tied. Ha veszek 1 ilyen kesztyűt már csak a csizma lesz különböző. Láttam szoktatok feljárni mátrába, bükkbe. Bükkben voltam avaly v 4x de lehet még többször. Majd 1x lebeszélhetnénk 1 időpontot és össze is futhatnánk akár.
Üdv mindenkinek!
Nagy szükségem lenne Gsx-r600 K2-re gyári, nem vágott hátsó sárvédőre, ami egybe van az aksitálcával! Kérem akinek van ne tartsa magába, jelentkezzen!
hétvégén majd lemérem a tenyerem kerületét meg amit kell, de nem vagyok otthon és persze egy nyomorult centi nincs nálam :D hétvégén jövök a méretekkel :D
Szia!

Igen ilyen kesztyűm van. Hogy mennyire vagyok vele megelégedve? NAGYON! Azt hiszem a negyedik? szezonomat kezdem vele és nagyon sokat használom. szerintem az sokat elmond hogy a kesztyűnek még szaga sincs, és szinte nulla kopás van rajta, nagyon nagyon jó minőségű. egyedül a tenyerére vart ilyen kis vékony hasított bőr kezd már leválni róla, de ezen már nem csodálkozok, de magának a kesztyű bőr anyagának semmi baja, se szakadás se repedés semmi nincs rajta mikor vettem akkor egy sráccal rendeltettem akkor is volt már vagy 25 ezer forint, nekem rendes alpinestaros zacsiban jött, nem tudom honan ezt ne kérdezd. Enyém L-es méretű, nincs hatalmas nagy kezem :D ha tudsz és megteheted vegyél ilyet, ha nem kamu szart veszel, akkor biztos hogy nem fogsz benne csalódni
Hali!

Ha jól látom neked Alpinestars GP Pro kesztyűd van. Mennyire vagy vele megelégedve? Ebayról szerezted? Méretet hogy tudtad belőni?
Jelenleg Shoxom van abból XL-est használok nem tudom ebből is jó lenne-e. Régen az 1-ik hirdetésnél képesmotoron ott volt a mérettáblázat is de ezt nem találom valószínűleg már nem hirdet kesztyűt.

Előre is köszi a segítséget többiektől meg bocsi az offért.
Köszi, ment az email.
Dobj egy mailt!
Nyugodj meg, ezzel a Pirelli-vel semmi gond nem lesz! Az összes Diablo Supercorsa és Diablo Superbike ilyen. Már az új gumin is látszódik ez a hullámos vonal, a használat során - a gumi pumpálása miatt - repedéssé változik, de a felhasználhatóságot nem befolyásolja.
Elsőnek nem is a dot szám hanem a repedések tűntek fel
Komoly vagyok mint az ebola.
Ha szamit akkor elhiszem.
Annyira nem, az viszont számít ha valaki képes elismerni, hogy vmit rosszul gondolt, ritka az olyan
Szamit hogy en mit hiszek el?
Én is arra gondoltam, hogy nem lenne rossz lefogyasztani, úgyis tanuló év lesz, óvatosban. Ha lecserélem, esélyes, hogy újra ilyet kap, vagyis az új szériát, az pedig nem lesz olcsó. Kezded elhinni, hogy tényleg ennyi km van a motorban?
Az eleg puha alapbol,gyosan fogy,en ovatosban elfogyasztanam.
Maszkaltam hateves sima corsa-val.Nem volt semmi gondom.
Diablo Supercorsa
Tipus?
Kíváncsiságból gondoltam megnézem már a DOT számot a gumin, jól sejtem, hogy ezzel nem kéne nekivágni a szezonnak? Pedig a mintázat még jópár ezrest elmenne...