Időközönként meg kell mozgatni.
Bár érdekes hogy asszem 8-vagy 10-es inbuszfej el tud fordulni.
Baxomnagy az.
Lehet nem nyomatékra volt húzva hanem érzésre.
szedtem már le nem egy motorról máséról is stb. ennyire gyík nem vagyok. meg is lett picit ütögetve óvatosan hátha enged, de csak megunta és elfáradt a feje, pedig nem rángattam. ez konkrétan bele van rohadva....
én saját magamnak ba***tam el. szintén vittem gumizni az első kereket. 3 szépen kijön a gyári kulcsával szépen könnyen, a negyedik feladta a leckét és egyszer csak elfordult a csavarban a kulcs. ehjjj mondom...
rég lehetett levéve, kicsit bele is volt oxidálódva, vissza már úgy tettem h kapott kenőanyagot. szóval azokkal nem lesz baj, de majd ha ismét le kell vennem sajnos azt az egyet ki kell barmolni.... mert szépen az már nem fog kijönni :/
én a gumis észnélküli szerelőinek köszönhetem......vettem uj gumit előre-hátra,és ott hagytam a motort,visszamentem és az első még nincs le cserélve,és látom 2 szerelő komoly gondolkodás mellett ál az első keréknél.........-nem tudják le venni a féktuskókat,a 6-os imbusz megfordul benne,a 7 es nem megy bele........na ekkor hivtam a főnököt,az hozott valami Ámerikás kulcskészletet amibe vannak negyedes bitfejek,ki vergelték,vissza is rakták,de én már nem tudom kivenni,csak ha szétbaszom,igy ezért kell 4 csavar,főleg mert forditani kéne az első gumimon
íííbéjen nincs vészes árban ha eredeti kell.
mikor főfékhenger cserén voltam kérdeztem h szervizes csókát villantva egy kis zsozsót h nincs e a műhely asztalon elfekvőben egy darab, persze hogy nem volt. azt mondta lehet redelni gyárit, de már 6 lapfejű csavart adnak, azzal váltják ki a mostani csavarokat, mert könnyen elbasszák őket. nekem 1 sajnos már eleve úgy volt benne, hogy ki se tudtam venni....
Az enyem nagyobbnak remlik.
Holnnap lecsekkolom.
Holnap ránézek.
6-os ványad.
Bár gsxr..............
Kivarázslás nehéz lesz..........már ha a menet épsége a cél.
Pedig én még menetrögzítőt is használok.
valahogy mégis sikerült neki, előző tulaj biztos bele tépte :D majd kivarázsolom és kap újat, annyi
Bár érdekes hogy asszem 8-vagy 10-es inbuszfej el tud fordulni.
Baxomnagy az.
Lehet nem nyomatékra volt húzva hanem érzésre.
Valahol még van két pár fékbetétem hozzá.............vacsi új.............öccázé tied.
Nekem még nem nyuvadt ki.
rég lehetett levéve, kicsit bele is volt oxidálódva, vissza már úgy tettem h kapott kenőanyagot. szóval azokkal nem lesz baj, de majd ha ismét le kell vennem sajnos azt az egyet ki kell barmolni.... mert szépen az már nem fog kijönni :/
mikor főfékhenger cserén voltam kérdeztem h szervizes csókát villantva egy kis zsozsót h nincs e a műhely asztalon elfekvőben egy darab, persze hogy nem volt. azt mondta lehet redelni gyárit, de már 6 lapfejű csavart adnak, azzal váltják ki a mostani csavarokat, mert könnyen elbasszák őket. nekem 1 sajnos már eleve úgy volt benne, hogy ki se tudtam venni....
a többi részét már megoldom, csak az kellett, hogy tudjam a pontos méretét.