Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig azt hittem jössz erre az akcóós DJ szervezésű nyílt napra.
Most szombaton biztos nem.

Egyébként engem/minket elsősorban nem a csúcsteljesítmény érdekelt (persze azért tetszik, hogy ilyen szép), hanem, hogy kisimítsák, amit feltehetőleg máshol elk....tak, azaz azt a lehetetlen rántást, ami elcsukott gázról rányitáskor jelentkezett.

Érdekességképpen egy-egy gyári állapotú, éppen bejáratott K6 600/750 görbéje: http://www.racedevelopments.co...
Hát, azokon az AFR görbéken van mit simítani.
Az off-tól nem kell félni mindenkinek van véleménye. Az én 6kilósom 117 Le lett keréken (K&N légszűrő és MIVV összekötő és végdob), de ez lehetetlen mondták, sebaj mentem ezt követően a 6kilós ranglista 2. helyezett masinájával és gyengébb mint az enyém (ugyan azon a napon és ugyan olyan körülmények között). Ennyit erről. Leméretném szívesen a konkurencia padjával is, de 10-15 rugót nincs kedvem csak a mérésért fizetni, + ha bejelentkeznék így biztosan lehet a padon valamit állítani hogy ugyan már kevesebbet mérjen...
Gondolom szombaton jössz ki az E-ringre, majd ott találkozunk.
5W, fél liter száranként
muuuukodj!
Kicsit off, mert 750, de odaát nem akartam szétoffolni a privát társaság privát szervezkedését úgyhogy ide teszem.

K&N szűrő, Micron slip-on, PC III USB, egyébként minden gyári.

152.9 LE és 88 Nm főtengelyen.
Sziasztok

Ismeri esetleg valaki innen ezeket a gépeket?
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...

http://olx.hu/hirdetes/
elado-m...

Mindkettő fent van a lehetséges motorjaim listáján, de nem autóznék el ilyen messzire ha mondjuk Ti egyből tudtok valami infót valamelyikről.
A sárga évjárata biztos elírás,mert ha jól láttam 2000-ben volt ilyen festése a gsx-r nek.
Köszi!
Sziasztok! Kis segítség kellene még

K5 első telóba lesz szimering és olaj csere. sehol nem találtam az olaj feltöltési mennyiséget. továbbá a viszkozitást.
szimering az 43*54*11 mm de az olaj mennyiségét és viszkozitását sehol nem találtam meg. aki tudja írja már le nekem köszi
Köszönöm a segítségeket!
nekem is volt gondom a tavaly azzal , egyik forrasztas fel volt lazulva a megjelolt helyen
http://www.gixxernation.com/fo...(For-C28-Code)
annyi kérdésem lenne még, hogy amikor már folyamatosan ég a tank visszajelző sárga led akkor kb mennyi benzin van még benne? k5 ről beszélünk :D
Azt hiszem a másodlagos pillangószelep meghibásodását jelzi. SVTA. Keress rá a neten.
vicces lehetett. régi pontosabban ősrégi vmi kis puttonyos fordba mi is öntöttünk sütőolajat. szerette ment vele mint az óra :D

gsx-r be nem próbálom ki inkább
Legközelebb jövőhéten járok Pesten, hívni foglak.
Hello!C28 -as hibakódom van tud erről valaki valamit?Esetleg hogy lehet törölni
Dugulás? Kicsit lehetne bővebben?
Karbi...
Sziasztok!
A hozzáértőktől kérdezném:
A 97-es Gixeremen nem megy egy henger.
Ez lehet mástól is, vagy egyértelműen gyújtógyertya probléma?
Egy hétig állt a motor, mert külföldön voltam.
Mikor beindítottam, olyan furán járt a motor, de gondoltam majd elmúlik kis járatás után... Nem így lett! Mentem vele jópár kilómétert, de csak nem indult el... Mondom megzavarom rendesen, hátha... 7ezres fordulatnál olyan mintha elkapná, elkezd pörögni mint disznó! De alatta olyan hurutos a hangja, és erőtlen is.
Kitekertem a gyertyákat, a 4es hengeré kormosabb volt a többinél, de szikra mind a 4en van. Szerintetek? Mindenképpen veszek bele 4új gyertyát, mert gondolom rég cserélte az előző tulaj... Lehet más baja is vajon? Fura hogy 1 hét állás után egyszercsak nem megy egy henger, előtte meg semmi baja nem volt mikor leállítottam...
Tuti nem.
Erről spanom motorkája jut eszembe... Stunt Rometje volt, a 98-as benzinhez kevertük a napraforgó étolajat. 500 méter múlva megálltunk a hamburgeresnél, meghozta az étvágyat a rántotthús illatú kipufogófüst. Ha nem volt pénzünk, akkor ő volt a sor sereghajtója.
Jössz 26.-án EuroRingre?
Kusszál be érte vmikor...
mindegy akkor, mellé nyúlni nagyon úgysem tudok, nem a rántott hús utáni olajat öntöm bele
Ahány ház, annyi szokás... Van, aki a Repsolt isteníti, van, aki a Motulra esküdözik. Én 5 100-ast használok évek óta, szereti a motorom.