Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2002.es évjáraton ültem. k.b. 180 magas vagyok. A lábam szinte épp hogy befért a tank lábnak kialakított ívéhez...

Ha van a közeledben vagy ismerettségi körben mindenképp vedd szemügyre pattanj fel rá álló helyzetben minimum de akár próba alkalmából is. Akkor kiderül a dolog.
Szia!

Igen, a kényelem miatt kérdeztem. Max 200 km-es távokra használnám.
Hali.

Gsx-r csak baráti körömben van így nem nagyon írnék véleményt róla majd megteszik az itteni tulajok. A kényelmet miért kérdezted? Mennyit szeretnél vele túrázni? Ha viszonylag hosszabb távon használnád a mocid magasságod miatt jobban ajánlanám a Cbr 600 F-et persze a te döntésed. Csak gondoltam azért írok, mert vétel előtt én is a gondolkoztam a Gsx-r-en is.
Sziasztok!

Ti azért eléggé otthon vagytok GSX-R 600 ügyileg (gondolom ), ezért írom ide a kérdésem. Egy 2001-est néztem ki, ami elég jó állapotúnak tűnik. Magáról a motorról szeretnék kérdezni Tőletek, hogy mennyire szervizigényes, mi az amit nagyon fontos tudnom róla, ilyenek. Ha esetleg lenne valami baj vele, akkor ráköltöm a gatyámat is?
Én 192 cm körüli vagyok és 100 kiló. Kényelmetlen lenne? A hátsó utasnak mennyire kényelmes? (Egy 170cm-es hölgy használná a hátsó ülést )
Ilyenekre gondolok.....
Nagyon megköszönném, ha segítenétek.
Szép napot!
Sziasztok. K7 600 hoz milyen fékbetétet javasoltok? Gyári? vagy van valami bevált márka/típus? Ebc-ről vélemény? köszi
Szia!

Minden a legjobb módon halad, már 80 %-os telítettségi regisztrációnál tartunk! Gyertek-gyerteeek!
Oké köszi a segítséget! Amint lesz rá időm átnézem a hőfokmérő csatlakozásait...
Igen! első körben énis arra tippelnék, de majd megpróbálom a csatlakozásait le ellenőrizni hátha megjavul...
Beszéltem vele. A hűtőnél, a hőgombákat, illetve a vezetékkötegben visszakövette, és az útbaeső csatlakozókat tisztította, fújta be. Ezután jó lett.
Szevasz! Ha jól tudom, a vezeték csatlakozásokat nézte át, és fújkálta be kontaktspray-vel. Utána jó lett. Majd rákérdezek, és ha volt még valami leírom.
Hőfokmérő a termosztátházban?
A motoros nappal minden rendben? Valami változás esetleg?
Szia!
A K8-ra felmegy a '04-es R1-esé, de egy győri ismerősömnek is ugyanez volt felszerelve a K7-re.
Sziasztok. Valamelyik R1-es yamaha féknyereg felmegy a gixxerre azt tudom... de melyik? Ami nem 6 dugós hanem csak 4...és melyik évjáratú? Ha megmondanátok azt megköszönném...M4-es monoblock jobb lenne tudom... köszi
Motor eladásból megmaradt féktárcsapár eladó Braking Stx20D 97-03-ig 750 re is jó 96-03-ig keresetek bizalommal .És lenne még itt egy Valter Moto Lábtartó is
Szia!
Ezt a hőingadozást sikerült megoldani? Mitöl volt? Mert most az én gsx-r -em is ugyanezt csinálja, hogy állandó gázon kb. 76-84 fok között ingadozik le fel....(97-es SRAD-ról lenne szó)
Vagy esetleg másnak valami ötlete hogy mitől csinálhatja?
Sziasztok! Tanácsra lenne szükségem Motor vásárlás előtt állok, és kinéztem egy Gsx-R 600-ast (1999) elég jó árban lenne, viszont olyan hibája van hogy az 5. sebességet olykor kidobálja...Esetleg ha arról lenne szó, milyen árban mozog egy váltó felújítás, vagy mennyi lenne bele egy váltó? Esetleg mi lehet a hiba oka? Köszi a segítséget
Köszi a választ
Írtam neked mail-t.
Én 10-est raknék bele.
Nem. Attól még elindul, csak 5-6000 után nem megy.
Így lehet:
http://www.gixxer.com/forums/s...
Az lehet, h nem ültél motoron régóta.
Ebay...
Sziasztok! Ha valakinek K6-7-re burkolat, lámpa stb kellene nézzen rá erre:
eladó
Ja meg annyit ,hogy hogyan lehet kiolvasni a hiba kodokat?Gsxr k6 600