Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm
két szemem a gépre is és magamra is. most majd olajcsere/szűrő következik. mit ajánlotok? motul 7100 vagy repsol moto racing? ezt a kettőt néztem. akciós most a repsol, jó áron van a 4 literes kanna. gondolom nem rossz kenőcs :D vagy megéri inkább ráfizetnem még és akkor motul?
Uraim! Aki szeretne még jönni, az hamar jelentkezzen! Már csak alig néhány szabad helyünk maradt! A maxlimális létszám elérése után a versenypálya már nem tud regisztrációt fogadni!
Gratulálok! Vigyázz magadra.
Mennyiért adod?
Tegnaptól én is gsx-r tulaj lettem :)
Akad...
Szia!
Van elfekvőbe rendszámtábla kereted? Nem kell nagyon új, jó nekem az agyonhasznált is, csak egybe legyen.
Szerintem a harmadik, de mindenképp azt vedd, hogy gyors és erős legyél.
Jó Isten, gyere le a földre...
Sziasztok!
K6-hoz keresnék a légbeömlőre rácsot sehol nem találok :( , márkakereskedésben pedig csak légbeömlővel együtt lehet kapni, külön nem :S
helló! motorvásárlás elött vagyok és érdeklödnék 2 motor jöhet szóba kawasaki zx-6r vagy suzuki k5 vagy k6 melyik az erösebb gyorsulásnál és végre?

http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_zx-6r_nin

ja-7611084

vagy:

http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki
_g
sx-r_600_relentless-7748955
Srácok! Létezik olyan hogy 600-as K4-K5 MAGYAR Kezelési útmuatató? Nem találok sehol sem...Esetleg még annyi, hogy olajcserekor mennyit kell beletöltenem ha szűrőt is cserélek? Köszi a válaszokat előre is.
1.igen.tuti vannak melynovesuek.
2.honnan a banatbol tudna barki mi neked a kenyelmetlen?
3.akkor enem fazek a kivalasztott?

Ulj ra probald ki es ha tetszik vedd meg.
Sziasztok

Szemezek egy 600-as 99-es gsxr-rel viszont mielőtt elmennék és megvenném kérdeznék tőletek pár dolgot,remélem tudtok segíteni.
1. Elég alacsony vagyok (170cm) le fog érni a lábam normálisan? Van köztetek hasonló alacsony motoros?
2. Napi szinten járok a városba dolgozni, nagyon kényelmetlen lesz a gsx-r?
Ez lenne az első sport motorom, eddig főleg kisebb (250-400cm3)túra,chopper,robogóim voltak, kell-e félnem a teljesítményétől? Pár éve egy ideig használtam egy 600-as Fazert, azt nagyon szerettem.
Köszönöm a segítségeteket!
Vadi újak voltak, mind a három. Viszont a motor nem az én gondom, tegnap eladtam. Nagyon nagyon jó motor a GSX-R 600, de idő közben el kellett ismernem magamnak, hogy nem nekem való. Ha megengedhetném, második motornak megtartottam volna.
Sziasztok!

K4-K5 600 as gsx-r vásárlását tervezem kis időn belül. mivel hirdetve nem találok túl sok jót ( vagy az orrom elől viszik el mindet ) ezért írok ide. akinek esetleg van vagy tud ajánlani szép és jó állapotút az ne kíméljen :)
köszi
Sziasztok!

Esetleg ha valakit érdekel: http://www.kepesmotor.hu/idomo...
Úgy értem ez K6-K7 600
Az nem lesz jó mivel az volt benne!
De már külföldi oldalon kiderítettem melyik kód mit jelent!
Lesz
Ez jo lrsz a tiedbe!
Szia! De wan. 70/6321-829
Szisztok!

Nincs valakinek fölösbe egy eladó jobb hátsó lábtartója egy K5 600-ra? Vagy esetleg hol tudnék szerezni? Köszi előre is.
Biztos hogy valami más nem kóser ott.
20e Km alatt 3 fesszab az generátor gondra adhat okot.
Bontott fesszabok voltak vagy újak?
Rakd arrébb. Viccen kívül. Bevett dolog pályamotoroknál.