Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

busa jó lenne , de csak utcára... bálnával nehéz pocsolyában úszkálni...
1300-1400-ast nem akarsz?
igazából az nem lényeg hogy hogy néz ki , a lényeg a + teljesítmény...
Az a legszebb,legjobb 10es...azt már nem igen fogja túlszárnyalni a kawa a jövőben.Multkor volt fent itt egy szép gyári.Azt elfogadtam volna
a gikszerből kiindulvaakkor nekem a -2 +3 kell...
Én -1,+2-vel mentem de én madárcsontú vagyok. Mondjuk így kicsit hosszú volt. -1,+3 lett volna nekem jó.
áttétel -2 +3
Ööö.. izé... nem remélem jobbnak , csak erősebbnek... a futómű és fék kb. hasonló lehet...
ja, és K7..., aszem a tiéd K8...
Azt jobbnak reméled, mint a K8-as szériát? (Ha jól emlékszem, Neked az van)
Nem tudom már nem emlékszem. Fém fékcsővel 2:00 vége 2:01 eleje.
Ez nagyjából helytálló. Jól hátra kell húzni a kereket.
OK. Azzal mennyi volt a köridő?
Ahogy utána olvasgattam , a rövid nyomtáv miatt elég vad féktávon , és kigyorsításon pedig könnyen elemeli az elejét , viszont jól kanyarodik . Fékre futóműre nem panaszkodtak.
Minden gyár volt sokáig. A fékcső is.
a régin a gyári fékmunkahengert hagytad vagy cserélted
Az jó.
Azt láttam én is . Aznap mentem én is a 2-es csoportban a 2. helyről... 1 kört bírtam a sraddal normális tempóban utánna elfogyott a kondi... mivel én m...ha egész nap reggeltől nyomtam és a versenyig majd 2 tank benzint kihajtottam a gépből, mire a verseny kezdődött...
'04-es '05-ös évjárat...
Ha az a pálya mesélni tudna...
Az elmult 6 evben lattam ott egyet s mast meg ha a felszedett tudas inkabb elmeleti is. ;)
Milyen évjárat van tervben?
"Ha próféciákba akarnék bocsátkozni, azt mondanám, hogy az a nagy pályákon hoz majd jobb köridőket; Eringen nem biztos."

Az egykori Gépész Kupán látottakból ítélve jól látod: A leggyorsabb csoportban vérre menő küzdelemben csatázott az első két helyért a big bang R1, és a K6 600. Végül az utóbbi nyert, egy keréknyivel kábé.
Várunk szeretettel. Na pacsizunk egyet a ringen!
Mégpedig VIP vendégként.
csak terv , kb.: 20% az esélye hogy sikerül , de nem lehetetlen... ha + nem jön össze akkor marad a kisgikszi , a féket már lecseréltem brembora , úgyhogy a féktávokon könnyebb lesz faragni...
Ha próféciákba akarnék bocsátkozni, azt mondanám, hogy az a nagy pályákon hoz majd jobb köridőket; Eringen nem biztos.
Mindemellett kb. Riga-ra kéne átülnöd, hogy így hirtelenjében utolérjelek.
No, de azért talán nem reménytelen a helyzet, mert a Fireblade-del már jobb időt mentem, mint a Kispataki MZ-vel , és idén meg gixxeeeer!
ziksztíz...