Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia, nem azt mondom ,h hazudik csak mindenki azt mond amit akar.El akarja adni , neked kell meg nézni az állapotát ha nem értesz hozza érdemes egy műhelyben át nezetni ,megéri azt a pár ezrest!
Sok sikert
Tartok tőle, hogy nem a színen múlik
nem biztos mert ha sikerül zőőődre váltanom , ami úgy is narancs színben fog pompázni , akkor nehéz lesz...
Ha a sűrű tömeg feltart, legalább tudnám egyszer tartani a lépést veled.
legyen neked igazad , már alig várom...
4 neve van..........fontos ember lehet.
Szabó Henrik Papp László is megy én úgy Hallottam
Megfussuk a köröket, és kiderül a végére. Soha ne mond, hogy soha. Példa gyanánt: Gondoltad volna, hogy egyszer tízezer forintért körözhetsz egész nap a ringen? Nincsenek lehetetlenek.
Kiderül. Mi bízunk a sikerben.
Sziasztok! Kis segítségre lenne szükségem, a K6 os féktárcsái között lévő távolság mérete kellene nekem. Nagyon köszönném, ha valaki tudna egy méretet mondani. Nem vagyok gépközelében, és nagyon kellene az a fránya méret. Előre is köszönöm!
ezt írta: "Helló! 2 tulajdonosa vagyok! 2007 ben vásároltam 10500 km rel! A motornak semmi baja, vigyáztam rá. Nincs agyonra hajva! 6000 km után mindig megvolt az olaj és olajszűrő csere amit saját magam csinaltam! 18000 km-nél levegőszűrő és gyertya csere is megvolt. Repsol olajat vettem bele mindig! az utolsó oljacsere tavaly volt 30.000 km- nél."
Szia, kilométer vszinu h nem valós de állapotot néz rajta meg persze a tulajt :)
Fiúk!

Erről vélemény? http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsx-r_600-7655481
A versenyt nem fogják engedélyezni, ezzel kapcsolatban úgy tudom már többen is egyeztettek. Adni kell neki egy nevet amiben nincs benne a verseny szó és csá... így udvariasan ki van kerülve ezen probléma...
Uraim! Megjöttek az első flyerek a grafikustól, engedelmetekkel megmutatom nektek - titokban. A programsorozatot egyelőre nem írom le, mert képlékeny, most is megy néhány MAMS szakemberrel az egyezkedés egy esetleges háziverseny miatt.

A két másik vendég nevét kitakartam, meghagyom egy későbbi meglepetésre. Horváth Miklós rendőr őrnagy, motorosrendőr oktató.

Tisztelt Urak, kérem, fogadjátok szeretettel a "gólya hozta" első flyert.
Meglátjuk, hogy fog majd alakulni. Egyelőre folyamatosan tárgyalunk a szakemberekkel, a szakma krémjével a minél optimálisabb megoldáson. Lehet, hogy a létszámstop változik (lefelé), de lehet, hogy bejön a csoportbontás is, amit egyelőre szeretnék elkerülni.

Egyre borítékolhatóbb az a változás, hogy nem csak kifejezetten gyorsasági motorosokat invitálunk meg a rendezvényre, hanem szívesen látjuk a gyors nakedeseket, sporttúrázókat is. Ez a kérdés eddig 80 %-ban dőlt el.
Külön lesz egy program az elsőpályázós motorosoknak is. Nem kell attól tartanod, hogy egy zöldfülű elszáll, és kicsapja alólad a motort. Nem szeretnék ilyet látni, úgyhogy gőzerővel dolgozunk a minél tökéletesebb megoldáson, hogy mindenkinek jó legyen! Nem lesz könnyű, de nekimegyünk a megoldásnak csakazértis!

Gyere el te is, hogy ha kedved tartja.
Sziasztok.
Vennék egy hátsó motoremelőt. Ha valakinek lenne egy fölösleges, kérem jelezze. 600 SRAD hoz kellene.
te nem is a wartburgos vagy Zoli Zoli,egye fene
a K4 hasszáznak az oldalidoma gyárilag világosabb az elsősárvédő fekete de ezt honnen tudná egy wartburgos
vagy a fényviszonyok miatt lett ilyen de nekem nagyon úgy tűnik h fújva lett...
Mert az oldalidom színe világosabb kék mint a tank...
miből gondolod?
Sztem az oldalidomok színe nem gyári fény...