Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nameg nagy eséllyel nem a tied vót így nincs gatyára nyúzva.
az biztos..........mert egy ével fiatalabb
K5 jobb.
neeeeeeeeem jó nekem a huhuki K4 1000-is
Ás neked nincs annyi eszed hogy egy ilyen minőségi verdát vegyé..................te inkább nyers ződséges vagy. Brrrrrr.
nézd meg: a lógó első tárcsákat,töltést(generátor tekercs) feszab,elsőtelók,(csuszócsapágy....recseg,kattog) váltó,fordulaton löki a kettőt,nagyvonalakban ennyi...amugy át nézheted a vásár előtt mint minden más motort
egy 3 hengeres wartburgot,kolbászsirmetál szinben,és traktorlámmpákkal,hogy ne csak neked legyen már fosrakásod
Végülis vettél valamit a szomorúkacsafos helyett?
az biztos
Akkor lassan írom
600 és K2.
K5 1000
Sziasztok!

Motorcserén gondolkozom és elém sodort az élet egy 2002-es GSX-R600-ast... tudnátok róla mesélni, hogy mik a gyengéi, vagy mire kell figyelni? Előre is köszönöm a segítséget!
Sziasztok. MI a véleményetek a castrol power 1 10w-50 olajra? (K7 600) Jó? érdemes használnom? Köszi, ámen
Hi,
Minden 6000km-nél olaj+szűrő csere, gyári légszűrő kifújkál.
18000-nél a légszűrő is csere.
Motul 5100 10W40 vagy 7100-at szeretik a Gixxerek, Hiflo szűrők tökéletesek, vagy gyári légszűrő.
Én fékfolyadékot meg féket minden év végén cserélek/tisztítok.
Érdemes NGK CR9EIX-et rakni bele(CR9E ami a gyárija).
Bármelyik Suzuki márkaboltban tudsz hozzá rendelni dolgokat.
Amúgy kopó alkatrészekből a motoralkatresz.eu, vagy ha van a Bárdinál vagy Lángnál nagy kedvezményed akkor onnan...
Nekem szar volt az Ipone olaj. Akadt tőle a váltóm...
Szia tőlem tudsz, mindent venni, újba is használtba is! És ha felhívsz felvilágosítalak a motor mindenéről :) 06 20 913 8003

Üdv
Dani
Sziasztok!

Nemrég vettem egy K5-öst, és szükségem lenne pár infóra.
Olajat mennyi km-enként cseréltek? Milyen olajat tesztek bele?
Milyen gyertya kell bele? Van valakinek magyar nyelvű kezelési útmutatója? Vagy tudtok olyan helyet ahonnan le lehet tölteni?
Kellene valami normális oldal ahol alkatrészeket tudok rendelni a géphez. Köszönöm nektek előre is.
Szia domino!

Az üzenetedre válaszolva jelzem a nagyérdemű felé is!

Mélyen tisztelt Hölgyeim és Uraim! Íme a végleges programterv!

Motoros nyílt nap a Team SIKARI & az EuroRing csapatának közös szervezésében!

Ugye milyen jó lenne egy jót motorozni egy jó társaságban? Ugye milyen jó lenne kimotorozni a szenvedélyed biztonságos körülmények között? Ugye milyen jó lenne a pályázást megtanulni tapasztalt motoros segítségével?

IGEN!

Légy üdvözölve nálunk! 2014. Április 26.-án szombaton mindezt megteheted az EuroRingen!
Közép-Magyarország legszínvonalasabb, legfelszereltebb, legbiztonságosabb versenypályáján teheted próbára a képességeidet, tanulhatsz a tapasztaltabbaktól, felügyelet alatt bontogathatod az első pályamotorozásod szárnyait.

A program részei:

- Egész nap, reggel 9:00-tól, délután 18:00-ig tartó korlátlan ideig motorozhatsz,
- Motortechnikai ellenőrzésen vehetsz részt (Futómű, gumik, fékek ellenőrzése)
- 12:00-tól 13:00-ig kötelező ebédszünet és pihenőidő,
- Színvonalas büfé, portaszolgálat, közvetlenül versenypálya mellett benzinkút, áram biztosított a számodra,
- A pályamotorozás élményébe belekóstolhatsz tapasztalt instruktorok felvezetésével, segítségével,
- Biztonságos vezetéstechnikai tanácsokkal is segítünk neked, igény szerint,
- Ingyenes fotó-, videókészítés (GoPro kamerával) rólad, a motorodról,
- Igény szerint időmérő készüléket biztosítunk.

Segítségedre lesznek számodra a meghívott VIP résztvevők, instruktorok:
- Szabó Henrik motoros szakújságíró,
- Horváth Miklós rendőrmotoros oktató,
- Papp László magyar dragbike bajnok.

A rendezvény csak és kizárólag az arra alkalmas komplett motoros védőfelszerelésben látogatható! Kötelező a cordura, vagy bőrruházat, zárt motoroscsizma, szabványos bukósisak, zárt motoroskesztyű használata.

A helyszínen fizetendő díj – előzetes EuroRinges regisztrációt követően – a mindenkor érvényes pályahasználati díjak helyett, egész napra mindössze:

13 200 Ft

Szeretettel várunk minden kezdő és haladó, pályázni vágyó motorost egy családias hangulatú, színvonalas, békés, izgalmas pályanapra! Bármilyen kérdés esetén rendelkezésedre állunk.

Team SIKARI
A szervezők

Facebookon és a SportMotor.hu oldalán is meg lehet tekinteni, regisztrálni viszont hagyományosan, az EuroRingen kell, akár személyesen, akár telefonon.
Jut eszembe,van valakinek elfekvőben K1-3-hoz jobbos első indexe? Így nem látják,amikor jobbra indexelek
Nekem is ilyen a színe Majd tolj fel egy képet arról,hogy milyen lett a gép
Áhh azt kifelejtettem................mikójött kamijon ezeken szembe?
M7 le van zárva?

valami más kéne, mondjuk olyan ahol nincs szembe jövő kamijony.
M1,M3,M5,M6.
Sziasztok,
itt a tavasz, milyen pályázási lehetőségek vannak mostanság?