Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a borulásérzékelőt csak müszerrel lehet helyre tenni, vagy rázzam meg mint egy köcsögöt
Szerintem is a kuplungkarnál lévő érzékelő szívat. Csak akkor teker, ha be van húzva a kar. Húzd le a csatlakozót, le lehet oxidálódva. Én már jártam így pl. mosás után.
Sajnos nem emlékszem pontosan mert márkánként változó. Suzukinál azt hiszem nem is teker. Kawasakinál igen csak nem indul. Talán a Honda is teker.
Ha véletlenül megbolygattam a borulásérzékelőt akkor attól nem indul, vagyis az öninditó nem teker?
Hu gyerekek ez aztán a gyors reagálás amit köszönök szépen
Sztender le volt szedve, de utánna visszaraktam. A kuplungrelével jól megfogtatok mert azt sem tudom, hogy mi az. A borulásérzékelő ha jol tudom az ülés alatt van, de erről többet nem tudok. Még az első lánckeréknél lévő deklit szedtem le, mivel kitisztitottam.
Szerintem a hátsó ülés alatt van de ettől még lehet, hogy megbolygatták.
Borulas szenzor ezeknek véletlenül nem az idomon van?
Borulásérzékelő?
Sztender le volt szedve?
Nézd meg a kuplung relét (kuplung karnál kösd össze a 2 vezetéket ) ,engem az szivatott :)) Esetleg önindító relé ,itt is kösd össze a 2 pólust .
Szevasztok!
Egy kérdéssel fordulok hozzátok, hátha valaki tud segiteni . K6-os 600-as ősszel indult még, télen idomok első-hátsó le/ mivel pályamotort épitek belőle/ most inditanám be olajcsere miatt, de azt sem mondja,hogy fapina. Akksi 12,3V, de megprobáltam másik akksival ami tuti jó azzal sem. A benzinszivattyu üzemel, nem ir ki semmit, de az öninditó meg se nyekken Mielőtt valaki mondaná, hogy biztos a gyorsleállitó, de az jó helyen áll. Fő biztositék jó, a többi biztositó jó, test kábel jó. Valakinek valami ötlet? Mivel leszedtem az idomokat/ami elado, karcmentes, lámpák, irányjelző első-hátső, tükör, farokidom, komplett stb-stb/ csak a lámpa csatlakozokat huzgáltam széjjel azthiszem Előre is köszi
Pedig kijöhetnél már egyszer a békával.
Futóműéves már nézte és azok jók.
Az úgy biztos nagyon fasza lesz!

A gumi problémánál még felmerül az a kérdés is, hogy hány kg vagy és milyen rugókkal mész?
Hi-Hi... nem Janival hanem a másik tanulni vágyóval.
Mármint a Jani meg Te?
Egyéniben. Igazából ketten kb hasonló tempót megyünk.
Neked legalább van!

Amúgy meg tanulni sosem árt.
Egyéniben mész, vagy csoportosra?
Sokat kell menni és rá fog érezni. A jobbra könnyebb átszokni. Én + megyek tanulni motorozni Janihoz mert azt mondták állítólag hozzáértők, hogy nem tudok motorozni azért zabálja szét a hátsó gumimat állandóan, és az elsőnek sem kellene olyan intenzíven kapnia. Asszongggyák... rossz a stílusom... eddig azt sem tudtam hogy van stílusom...
Már tudom. ...és így azt is, hogy átmész rajtuk, mint kés a vajon.

Eddig egyszer próbáltuk ki az "új" gépet. Ő konkrétan egyszer tudott felmenni az eső és a helyiek "rugalmassága" miatt. (már csöpögött, látszott, hogy jön a nagy eső, 1 ember volt a pályán, aztán 0 ember, de nem mehetett fel, majd csak egészkor, akkor felment majd a második kör végén lejött, mert addigra tényleg zuhogott)

Szokatlan neki, hogy lehet fékezni imbolygás meg remegés nélkül , még C módban is jobban harap, mint az F4, és az egész keményebb, hegyesebb. Azt mondja, hogy tetszik neki, jó lesz, de először meg kell tanulnia irányítani (áthangolni magát), hogy oda menjen a motor, ahova ő szeretné.
Értem engem nem nagyon zavar a tömeg. Már hozzászoktam. A barátnőd + egész jól megy és majd figyeltem volna rá, hogy az omega után ne belső íven előzzem. Így már tudod is ki vagyok így inkognitóban.;-)
Egyebek mellett (amiket nem fogok itt részletezni, mert tisztelem mások erőfeszítését):
- utálom a tömeget
- a motor nekünk új, még ismerkedek vele
- a csajom még tapasztalatlanabb, még inkább rossz ha tele van a pálya
- számomra (másnak lehet ez másképp) egy motoros rendőr, motoros újságíró vagy drag bajnok jelenléte nulla hozzáadott értéket képvisel egy pályanapon
- fél nap alatt hullára tudom magam hajtani Eringen, egész naphoz nincs meg a kondim

Szumma: inkább kifizetem ugyanezt a pénzt egy csendes(ebb) délutánért felhajtás nélkül.

Ismétlem, ez a nagyon szubjektív véleményem, és szívesen hallanám majd, hogy milyen fasza volt a nap!
Még az sem kizárt, hogy utcai motorral elcsühögök, nézelődök, aztán hazafelé eszünk egy fagyit.
Nekem a szardínia a dobozban effektus jut eszembe róla.
Elég negatív vagy. Mi az oka?
khmmm... maradjunk annyiban, hogy sok sikert kívánok hozzá és jó időt!