Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok !
Erdeklodnek ,h ha a pillango szelepet mozgato szervomotor nem mukodik akkor okozhatja azt ,hogy a motor nem indul be?
Koszi a valaszt elore is.
Majd 24 e körül kell ellenőrizni de akk. is felesleges
Sziasztok. K7 600-nál milyen időközönként kell szelephézagot állítani? 14E km van benne... köszi
Sziasztok,92-es gsxr 600-hoz milyen első teleszkóp olajat ajánlanátok?
Üdv
Sziasztok. Lenne egy olyan lehetőségem hogy tudok venni egy komplett bódis titán rendszert... de az ezresre való... aszem 4 az egyben... kérdés: 600-asra rálehet tenni ezt a rendszert? mekkora átalakítással jár? Köszi
Szia!

7000 alá nem kell engedni leesni a fordulatszámot, és nem lesz rezonancia, vagyis lesz, csak másmilyen!
Szia!

Suzuki Hollós!

Nekem ott szervizelték mindíg kifogástalanul (már a 3. szervízkönyvem is félig van, és eddig hibátlanul teszi a dolgát a motor)

Üdv!
Szia!
Bontóból 15.000 Ft/db.

Üdv!
üdv!

K2-es 600 -as ha nincs piszkálva berhelve mennyit kéne hogy egyen városban/ túra közben? (viszonylag kulturáltan motorozva )
Ha a motorradba hozod akkor én fogom neked cserélni
Sziasztok!
Esetleg valakinek 2007-es 600-as Gixxerhez gyári hátsó lánckereke(43fog) elfekvőbe?:-)
Meg esetleg egy bal oldalidom,fekete!?
Kicsit bejött az a K2-es amit megnéztem és begyógyultam ide is, még bámim lehet
Sziasztok

2006 gsxr 600 am van. Még most vettem elő téli álomból, kerültem vele és arra lettem figyelmes hogy hat ezer korüli értéknél ilyen furán berezonál a motor de hat ezer fölött nincs semmi, se alatta. Nemtudom miez a dolog. Eddig nem volt probléma a géppel! Esetleg ötletek hogy miert lehet ez a gond? Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Gondolom ebben a topikban a legtöbb fórumozót érinti a Suzuki visszahívása az első fék miatt. A kérdésem az lenne szerintetek melyik szakszervízbe érdemes vinni? Hol bánnak a mocival lelkiismeretesen, hol javítják úgy mintha sajátjuk lenne?
-Hosuba Garázs, -Motorrad '85, -Full-Gas, -Suzuki Hollós?
Előre is köszi!
Szevasztok!
Már te is mindenhol trollkodol, mint Zoli?
Üdv skacok!
Haverom nem fórumozik, ezért én pofátlankodok ide. Csereérett az első féktárcsái és a suzukinál vmi 100 ropit mondtak neki. Tudtok vmi normális helyet olcsóbban?

Előre is köszi.
Valami rémlik...

Akkor engem basztak át? Nekem a tükröket, fék és kuplungkart, meg az indexeket mondták kopó alkatrésznek...
Mi? Szerintem meg igenis kopó alkatrészek
Szia! Most mér baszod át.....

Nem 6000 -ként van légszürő, és 18000 -ként olajszűrőcsere?
Olajat nem is kell cserélni, csak utántölteni....

Felhívtam őket asszongyák a lábtartó,generátor- kuplungfedél, a kormányvégsúly, meg az oldalidom az nem kopóalkatrész......
112+nittelő
Szevasztok

600 K4-en hatulra 47es lanckereket akarok rakni,akkor milyen hosszu lacot kell vennem ? (did)
mi a kulombseg a VX es a VM2 kozott ? azt tudom hogy a ZVMX a legerosebb kozuluk
Sziasztok,

Van valakinek biztos infoja arrol hogy K1-K3 600 valtoja melyik mas tipusokkal csereszabatos?
Gondolok itt K1-K3 750-re es K1-K2 1000-re.
Koszi.
ja,és a leg lényegesebben nem irtam........szarul tilt
Szia!
Nagyon köszi!