Sziasztok !
Erdeklodnek ,h ha a pillango szelepet mozgato szervomotor nem mukodik akkor okozhatja azt ,hogy a motor nem indul be?
Koszi a valaszt elore is.
Sziasztok. Lenne egy olyan lehetőségem hogy tudok venni egy komplett bódis titán rendszert... de az ezresre való... aszem 4 az egyben... kérdés: 600-asra rálehet tenni ezt a rendszert? mekkora átalakítással jár? Köszi
2006 gsxr 600 am van. Még most vettem elő téli álomból, kerültem vele és arra lettem figyelmes hogy hat ezer korüli értéknél ilyen furán berezonál a motor de hat ezer fölött nincs semmi, se alatta. Nemtudom miez a dolog. Eddig nem volt probléma a géppel! Esetleg ötletek hogy miert lehet ez a gond? Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Gondolom ebben a topikban a legtöbb fórumozót érinti a Suzuki visszahívása az első fék miatt. A kérdésem az lenne szerintetek melyik szakszervízbe érdemes vinni? Hol bánnak a mocival lelkiismeretesen, hol javítják úgy mintha sajátjuk lenne?
-Hosuba Garázs, -Motorrad '85, -Full-Gas, -Suzuki Hollós?
Előre is köszi!
Szevasztok!
Üdv skacok!
Haverom nem fórumozik, ezért én pofátlankodok ide. Csereérett az első féktárcsái és a suzukinál vmi 100 ropit mondtak neki. Tudtok vmi normális helyet olcsóbban?
600 K4-en hatulra 47es lanckereket akarok rakni,akkor milyen hosszu lacot kell vennem ? (did)
mi a kulombseg a VX es a VM2 kozott ? azt tudom hogy a ZVMX a legerosebb kozuluk
Erdeklodnek ,h ha a pillango szelepet mozgato szervomotor nem mukodik akkor okozhatja azt ,hogy a motor nem indul be?
Koszi a valaszt elore is.