Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Kölyök,

Semmi gond.
Korrekt a hozzáállásod! Mindig lesz olyan amiben egy másik kolléga tapasztaltabb. Én is sokat tanulok még most is az egészről, és hibázok is. Abból is tanulunk. Pl most törtem el a kuplung agy 1ik részét, mert rábeszéltem magam, h az úgy jó lesz ha megfogatom. Nem lett...

Persze, teljesen más live-ban. Érezhető a hangsúly, többet lehet beszélni a témáról.
Hogyha Tatabánya fele jársz, szólj nyugodtan, ha nem melózok, összefutunk.
Sziasztok!

Egy 600-as SRAD vásárlásán gondolkozom mostanában ('98-99). Van valakinek esetleg a jelenlévők közül eladó gépe? Naponta nézem a hirdetéseket, de gondoltam hátha tud itt valaki egy tuti leinformálható gépet. Köszi!
Oszibátyám.

Bocsánat, hogy késve, csak ezer a teendőm...
Nézd, nem veszekszem veled, érdeklődve olvasom a soraidat. Nem az a fajta vagyok, aki köti az ebet a karóhoz, hanem aki tudni akarja az igazat. Az előző hozzászólásommal lehet mellélőttem, lehet nem, ezt majd akkor állapítom meg saját magamnak, amikor már a megfelelő hozzáértéssel rendelkezem. Addig meg marad az odavezető, tanulós, rögös út... Tudtam, hogy fogok kapni hideget-meleget, meg pár ember röhögni fog a kommentemen, de ez teljesen hidegen hagy, még maguk az emberek is. Neked meg köszönöm az építő jellegű kritikát.
Számomra az utánna járás, nézelődés, és a kérdezősködés jelentik a tanulás tartópilléreit. Lesz máskor is olyan, hogy beírok marhaságokat, de legalább megtudok dolgokat, megtalálom a helyes irányt, a megfelelő embereket. Nekem ez a legfontosabb.
Ha valaki még ezek után is vihogna, tegye, szíve joga. Utánna gondolkodjon el, hogy miért toporog a kis életében már X éve.

Visszatérve, egyszer, egy üccsi mellett szívesen elmagyarázom neked a másik okát is, hogy miért írtam be azt, amit. Merek abban hinni, hogy az sokkal barátibb hangulatú társalgás lesz, mint itt, a fórumon.
Jah, 1 húszasért újra szegecselik őket, 30-ba meg kapsz bontottat.
Viszont ekkora lógásnál, sztem nem lehet újra szegecselni már...
olvasgattam netem és a trixm kft ilyen zégergyűrűs szegecseket árul csak nemtudom nem szedtem szét a tárcsrá és nem tudom hogy a szegecs helye nem-e ovális vagy csak a szegecseket nyomta el mert akkor azzal meg lehetne csinálni
Pfff, az tárcsa csere lesz akkor...
menetirányba is kb egy fél centit fordul oldal irányba ha a tárcsa szélét nézem vagy 3 centit billeg
Hi,
Oldal irányba, vagy menetirányba lóg?
Sziasztok srácok Segítsetek nekem!

olyan problémám lenne gsxr 600 k3 első tárcsán fellazultak a szegecsek... ez hogy mivel kivel orvosolható?
Bocsi, nem értek én hozzá semmit. Sajna nincs 30 éves tapasztalatom...

Next week készen lesz a Gixxer a felújításból, akkor tudom bevinni neked.
bigoneoszi,

Látom nem értettél meg semmi senem....
Az orral kell AFR-t mérni, füllel szinkronizálni, szemmel meg csak lesni....

Amúgy mikor dobod be a PC1-et..:)))
Ne is.
Jó lenne ha a füleddel tudnál mérni AFR értéket...
Első fém fékcső, GSXR-re egy rövid egy hosszú, kék színű Fischer.
10e.ft.
A gumi bizbaszok leszedhetők róla, gondolom a festést hivatottak óvni...
gixxerpéter,

mondom hogy nem szólok bele....
Majd ha lesz 30 éves tapasztalatom, akkor majd jól beleszólok..
Szerintem se.... mit értesz Te a nagyok dolgához, mit tudsz Te erről?

ezeken beszartam: "Fékpad nincs, 30 éves tapasztalathoz nem kell fékpad"
Ezek szerint Ago vagy padodat cseréld le lócára, vagy dobd ki a faszba, vagy takarodj tapasztalatot szerezni....

"nyilván ha van egy 160 lovas motorja nem azt fogja nézni hogy 2dl kevesebbet egyen, hanem azt hogy 10 lóerővel erősebb legyen..." azt a 10 lovat hogyan varázsolja bele? ja és gondolom 4793 HUF lesz az ára, mert annyiból megoldható és hadd legyen elégedett fülig vigyoros az ügyfél.
hello volna egy kerdesem most vettem egy Suzuki GSXR 600 2003 as es hat nem vagyok egy szaki a dolgokban de hidegen is meg melegen is pici szabalyosan csilingelo hangot hallani a motortol vagy is olyan mint ha az egyik hengernel a szelep csinalna tapasztalt mar valaki ilyet vagy tud valaki valami megoldast segitseget?elore is koszonom
válasz erre
bigoneoszi,

Na akkor én most nem szólok bele..... :)
Sajnos még én sem tudom.. köszönöm a segítséget megnézem azt is..
mutzm@freemail.hu
Érdekes a dolog nem?
Sajna igen, ki tudja nyírni a fesszabot...meg az akksit is...
Hi,
Az nemigen normális. Kézzel azért meg kell tudnod fogni.
Mérd meg az ellenállást a test és a 3 generátor fázis között!
egy email címet tudsz adni? köszi
húúú bazzeg... lehet ugyan ez van nálam is?
Hello mindenki! K6 600 , egyszer csak kútnál kiállok ,inditanám a gépet se kép se hang ...szervíz..... Fesz.szab megadta magát ! Ricsi Bontó uj fesz.szab berak , veretés egy napig ,megint ugyan az ... nem jön töltés a generátortól , generátor dekli leszed , a tekercs szét van égve csont fekete és a réz tekercsről pattog le az az anyag amivel be van vonva ! Szerintetek a szar tekercs tönkre tudja tenni a fesz.szabályzót ? És esetleg van valakinek generátor álló rész eladó ?