Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok.
Motor vétel előtt állok, ezt a K4et akarom megnézni a napokban. K4-5 tulajok, láttok bármit rajta? Mit nézzek meg vásárláskor? Az egyik deklin van sérülés, borulhatott vagy csúszhatott. Köszönöm a segítséget.
Ho?
Áhány...
Nagyon régen.Négyéve.Én csodálkoztam a legjobban.A srác olyan elsőpálázós kevesetmotorkázós lehetett.Az első 3,5 percben bergadtam majd megelőztem mert az egyenesben odacsavarta akkor elhúzott de kanyarban még engem is feltartott.Az elesést nem láttam. Csak az eredményét.

Először is respekt, mert tudom, hogy ilyen léptékű rendezvény milyen szervezéssel jár, ill. próbáltam már azzal csapattal bizniszelni, és nem éppen a rugalmasságukról híresek. ;)

Másrészt a személyes véleményem az, hogy 40 ember rengeteg egy 2 km-es és viszonylag szűk pályára. A Hring kb. kétszer olyan hosszú és sztem kb. kétszer olyan széles, azaz kb. négyszeres felületű, és ott ha jól emlékszem, 50-es a jelentkezési limit egy menetbe. Ha ebbe a csődületbe még ráadásul 1:19-től a túradobozos billegősig minden lesz egyszerre ....

No, de azért sok sikert kívánok, és soha ne mondd, hogy soha, mert a 10e amúgy valóban nagyon baráti.
Ez mikor volt? És milyen 750 -és volt és a pálya melyik részén?
40-ből tuti.Egyszer voltam életemben.Voltunk 5-6-an abból egy 750-es gixxeres srác.Na azt talán a második körben előztem meg.........................éééén.
Szegény később magától elesett.

Szóval tuti lesz ilyen.Tiszta dodzsemparti összeereszteni a kezdőket a profikkal.

Max dögszállítónak beállok a H100-al.
Gyere Zoli motorozni egyet, a 40 főből csak lesz valaki akit meg tudunk előzni. Majd te leszel a safetybike-val.
Juhhú................40 tökéletesen kavart tudású ember az euroringen.
Megy majd vérbő pályázó és sima mamával túrázós egy aszfalton.

Mentő lesz?
Jók az észrevételeid! Nem lesz csoportbontás. Természetesen maximálva van a pályán részt vevők száma, de a mi elképzeléseink szerint amíg a ring el nem éri a maximális létszámstopot, addig a boxutcán várakoznak a pályázni vágyó motorosok. Ahány motoros lejön, annyi mehet majd fel.
Az orosz tulajdonos 35-40 főben maximálta a ringben csatázók számát.

Szívesen látunk, amennyiben úgy döntesz, hogy részt veszel ezen a napon.
Ez egyrészt csoda jól hangzik, másrészt viszont nem teljesen értem. Minden pályának meg van tudtommal a maximális befogadó képessége. Eringen nem nagyon láttam, hogy ezzel bajlódtak volna, de más pályákon álltunk már sorba a box utcában, mert egyszerre max. 40-en mehettek fel. ... és az nagy pálya volt.
Baromi szimpi az ötlet, hogy a száguldást hozzuk be az utcáról a pályára, de nem fogalmilag kizárt a korlátlan résztvevő szám. Pláne az Eringen, ahol kritikus részen lehet felhajtani a pályára, ezért nem is engednek fel (jobb esetben), amíg nem üre s a célegyenes. Ha tele van a pálya, nincs olyan "lyuk" amikor fel lehet hajtani.
Szóval ha sok ember jön össze, akkor vmi csoportbontás elkerülhetetlen lesz.
Amúgy hajrá!
Mára eldőlt:

10 000 Ft-ért egész nap lehet majd menni.

Hamarosan promózás.
Tedd vissza a gyári karokat....
üdv! most télen vettem egy K1 600-as gixert. annyi gondom van vele, hogy a fékkar nem eredeti, hanem ilyen hiper-szuper felhajlós-ultra-dizájnos cucc, ami sajnos úgy van kialakítva, hogy ha teljesen balra fordítom a kormányt, akkor a fékkar hozzáér a fejidomtartó konzolhoz és befog a fék. ez elég kellemetlen tud lenni, mikor forgolódok és olyankor nem figyelek erre az "apróságra". úgy láttam, hogy ez egyetlen megoldás, ha állítok a kormánycsutkán. kicsit összébb kéne húzni. tudna valaki segíteni abban, hogy egy ilyen műveletet hogy lehet kivitelezni? esetleg valakinek volt már hasonló problémája? csatoltam képeket is a történetről. előre is köszi a segítséget!
Majd nálam, meg a bratyómnál. Korlátlan lesz a belépés, pont az a lényeg, hogy minél több sportmotoros szabaduljon rá a versenypályákra. Gyere el, és hozd el minél több olyan ismerősödet, barátodat, rokonodat, aki rendelkezik gyorsasági motorral.
Vifilll? Hol lehet jelentkezni? Gondolom korlátozott férőhely lesz?
Legmélyebb tiszteletem a fórumozó Uraknak!

Április 26.-át, szombatot piros filccel karikázzátok be a naptáratokban! A Team SIKARI égisze alatt szerveződő speedmotoros találkozó kerül lebonyolításra az EuroRingen!

Ez magába foglalja:
- Kedvezményes belépést a napra,
- Házi verseny lebonyolítása,
- Motoros sztárok és legendák,

...és még egy sor meglepetés...

Részletek, és infók majd jönnek folyamatosan.
OK! Köszönöm!
GSXR 600-750, K4-től L3-ig, és GSXR 1000 K5-től L3-ig.
Pontosan melyik évjáratra vonatkozik a visszahívás?
Aszongya... : Biztonsági visszahívási értesítőlevél
Köszönjük hogy GSX-R modellünket választotta stb...
...vizsgálat során szakembereink észrevették hogy korrozió léphet fel a főfékhenger dugattyújának felületén ha hosszú ideje használt magas páratartalmú fékfolyadékkel érintkezik.Ez a fékrendszer levegősödését okozhatja emiatt ennek ellenőrzése és szükségesetén cseréje mellett döntöttünk.
...Az ellenőrzést,szükség esetén a cserét természetesen ingyenesen a lehető legrövidebb idő alatt végzik el a hivatalos Suzuki márkaszervizek.
Levél hátoldalán fel vannak sorolva a szervizek amik részvesznek a visszahívásban
És mit írtak?
Ma megjött a levél a Suzukitol az elsőfék ügyében
Tegyél fel D220-at.
Az birja.
Valòszínű egy pályanapra jó is az, de a csòrò hobbi pályázónak a szövetig kell tapadni a guminak mert nincs pénz minden alkalommal cserélni. A Dunlop kr 106 és 108 a szövetig tapad sőt még talán utána is... ez persze azért van mert a tempómon meg van mit javítani...