Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azért a pilot sport és a powerrel is el lehet gurigázni
Pedig mikor jött az új pályagumijuk igen jókat mondtak róla.
Ne is legyen . Mondhat bárki bármit én nem bízom a Michelinben és ha nem bízol egy gumiban azt megette a fene. Amennyiben te bízok benne akkor rendben.
Az nagyban függ attól is, hogy milyen gumiról beszélsz
Sose volt még ilyen... Mátrábol lefelé leér mindkét cipőm orra (ugy hogy lábtartón van ) Volt hogy utassal is és sosem csúszott meg. Lehet feltenni persze lágy gumit ami jobban tapad de az hamarabb elfogy.Aki meg pályán gyorsan akar menni az előtte tegyen fel pályagumit
Tisztelet a kivételnek , én nem voltam vadorzó utcán , de ismerek olyat aki igen...
Az a tempó amit pályások mennek utcán..................na az nem odavaló.
No de utcán én sem voltam az a powermannnn... mondjuk pályán sem... Egyedül a Genesist tekertem ki teljesen, de mikor 290-nél összegabajodott egy pillanatra az egyik hengernél az 5 szelep kicsit bepisáltammm...
A gikszereket se tudtam még kirekerni teljesen, talán majd idén a ringen -2 +1 vagy +2 áttétellel... vagy el kell menni a Szlovák-ringre mert aszongyák hogy az ki..szottnagyonüberperverzgyospálya...
Dunlop sportmax D207 volt annó ami jó volt emlékezetem szerint , de azt már egy ideje nem gyártják...
Hidd el a kondíciókon sok múlik hogy csúszik vagy nem egy gumi.
A power eme néha-néha pályás egyénnél sima utcai nem a "habeledöglünkakkoriskiénekeltetjükmindenfokozatot" féle akkor jó a power is.
Ööö... izé... most megfogtál...
nos, van egy ismerősöm akinek a barátjának a haverja szokott hasonló körölmények között motorozni...
Utcai............mamával....................néha pálya.......évente 1x2x?

Ezekkel a kondíciókkal mikor találkoztál utoljára?
Olyan mint a rágógumi... mármint mikor megfagy , mész-mész-mész és egyszer csak pofáraesés...
Michelin Pilot Power
Újban Mezteler M5 . Jól bírja a strapát pályán, a H-ringen 2:10-ig biztosan jó, E-ringen 1:22-ig, Kakucson 45-ig. Valamint utcán is megálja a helyét.
Használtban Bridgestone racing battlax YCY hard vágott slick előr-hátra.
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem amire valószínűleg legalább 4 különböző választ fogok kapni, nah de felteszem.
Milyen Gumit vegyek egy K6-os ra?
Használat tipusa: Főleg utca, de évi 1-2 szer lenézek pályára is, plusz sokszor közlekedek asszonnyal mögöttem.
Mit tudnátok ajánlani? Nem gond ha több lehetőséget is írtok.

Előre is köszönöm Roland
Az csak a csuklódtól függ. Én előre-hátra 2.2-t rakok, és semmi bajom nincsen közúton.
Előre hátra?
Zsír új pirelliket kapott (corsa 3) nem akarom hogy nagyon gyorsan lezabálja őket...
Ki mennyit szokott fújni a gumikba?
Most kerültek fel az új papucsok..
A könyv 2,5 bárt ír, de elég pattogósnak érzem...
Tegnap stabil 10 fok volt, napsütéssel, mentünk is egy gyors kört!
Szia! A taska ara 28.000Ft.
Látom, köszi.
Lejjebb olvass.