Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hajtókar csapágy?
Sziasztok.

Nem tudja valaki veletlen, hogy k3 as 600as blokkot belehet-e preselni egy frisebb vazba, k6 k7 vagy k8 k9 be. Koszonom elore is.

Zsolt
Sziasztok !

Tud valaki szín kódot a GSX-R oldalidomon lévő R betűhöz ? Az én szememben valamiféle sárgás szín lehet !
a tiedbe ne rerezsd mert még a vizet is kihagyták belőle a sujfelesleg miatt
Őőőőőőő..................
nem akarlak elkeseriteni,de...............megnyulott azékszijad és biztos rolytos is már
Atixnak tuti van egy kazallal.
Teee csak ne verekedjééé'!
Hejhó!

Valakinek lenne elfekvőben 1db ilyen index? Csapkodnék örömömben, mint hal a parton
Sziasztok!A segítségetekre lenne szükségem.Van egy Suzuki gsx-r 600 k2-es motorom,mostanában elkezdett kopogó hang jönni a motorból.A jobb oldalán lehet hallani.Mi okozza eszt illetve mitől kopoghat a motor?
A segítséget előre is köszönöm.
Üdv: Tony
na,ezt Oszi tudná neked megondani,az a nagy elektro mágus
Mehet bele.
Sziasztok. K7 (600) -hez jó a K8 fesszabályzója? Olyan tudok csak jó árban (új gyári)... a vezeték kicsit hosszabb mint a K7 hez való.... szerintetek lesz vele baj? köszi
Köszi!
Szia,
Igazából mindent amit egy motoron lehet.
SRAD-oknál jellemző a vezműlánc feszítő hiba.
Sajnos a km-ek mind egy nagy kamu. Azt soha ne nézd.
Tudom drágább, de hamár SRAD 600, akkor ezt nézném meg az összes közül:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsx-r_600_srad
-7354788
Ha netán a környékben nézelődnél, tudok segíteni megnézni. Nekem is volt 97-es 750 SRAD...
Tegnap ki volt a Homasitában K4 600-al?
Én integettem neki kolbászzsír metál SV-ről...
Sziasztok.Szeretnék tanácsokat kérni mivel nem ismerem ezt a típust de szeretnék venni egy régebbi fajtát(1998-2002). Miket érdemes megnézni ,mire kell odafigyelni stb!
Ezt néztem.

http://olx.hu/hirdetes/elado-m...

Köszönöm!

Üdv mindenkinek!
mint Jimy
olyan izé vagy...
Szia Bogyesz
Számlapot innen rendelek ha úgy van. Ők profik benne.
A villany persze okééésss!
igen,és még a kipufogót és a hátsó kereket is ki kell venni amugy a faridom alatt van baloldalt