Mivel a lamellák jobb oldalt vannak, a gép pedig balra dől, így csak minimális olaj fojna ki. Tehát engedj ki keveset a blokkból és nem lesz veszteséged. Egyébként a régi olajat símán hsználhatod az új lamellákkal.
Sziasztok, véleményt kérnék. Megheggesztettem a lábtartókonzolt 2 forintért, ma mentem a géppel, mnden oké váltóügyileg. Viszont, ha kb fél gáznál többet húzok, akkor felpörög, mint atom, csúszik a kupplung, kb 1 másodpercig, utána felveszi a rendes fordulatot, na de így előzni nem igen tudok. A kérdés, h lamellaszett megoldja-e a dolgot, és az olajam ugrik-e akkor, vagy vissza lehet tölteni? Kösz
Az utángyártott burkolatszettről mi a véleményetek? Az tudom hogy kínában csinálják őket, de ez is úgy törik mint a ropi? Mert erősen gondolkodok egy rizlás szetten!
Helló! Suzuki Gsxr 600 K2 alkatrészei eladók!K1,K2 és 750-re, 1000-re is jók! A motor a bal oldalán csúszott! Minden eleme gyári, még sohasem javított! Gyári plexi(csúszásnyom), műszerfal tartó konzol(sérült, de javítható), fejidom( a felső két része letörve, az alja hibátlan), bal oldalidom( minden fül megvan, csak erősen lehorzsolódott), jobb oldalidom, farokidom( bal oldalt kissebb horzsolás)! Elérhetőségem az adatlapomon!
Értem hát végülis kb 100-ig felmegy de alapból mondjuk már gebasz jó idő van de ott még nem kapcsol be! Egy spanom mondta(gixeres), hogy ha nagy a gáz akkor úgy is jelzi! Szal most kicsi para van de remélem nem lesz gáz!
Mármint hogy nem megy a ventid pl? Mert azt nem írja ki hibakódban, de kidobja a kijelzőre a víz jelet, h forr...
Tegnap nekem a felvonuláson 115 fokos lett és jelezte, a vízjellel...
Hali Mindenkinek!
Lehet, hogy hülye kérdés de jobb félni mint megijedni!
Vettem egy k6-os gsxr 600-at(fekete) elég kezdő vagyok még szal tanúlgatom a dolgokat!
N a a lényeg, h mondja már meg nekem vki hány foknál kapcsol be a hűtő ventillátor!? előre is köszi
Városban elvileg elékanyarodott széles úton egy kocsi, vagy szimplán letért az útról, nincs szemtanu. A bökkenő, 200al ment kb hang alapján. Hogy miért ennyivel, ott lakott 500 méterre, már nem árulja el senkinek... Kedden temetjük
Részvétem a családnak!
Nekem 105-nél kapcsol be és 99-nél ki!Nekem is olyan mit a tiéd csak k7. K6=K7-el én így tudom szóval szerintem neked is kéne hogy kapcsoljon.
Tegnap nekem a felvonuláson 115 fokos lett és jelezte, a vízjellel...
Lehet, hogy hülye kérdés de jobb félni mint megijedni!
Vettem egy k6-os gsxr 600-at(fekete) elég kezdő vagyok még szal tanúlgatom a dolgokat!
N a a lényeg, h mondja már meg nekem vki hány foknál kapcsol be a hűtő ventillátor!? előre is köszi
Részvétem!
2006os forgalombahelyezés, volt benn 11ezer km, szervízkönyv, elég sok extra... mikor lesz legközelebb ilyen motorom....nemtudom.
Barátomnak jobb, h így lett. Már nem lett volna tökéletes ember sajnos.
Nyugodj Békében!
Városban elvileg elékanyarodott széles úton egy kocsi, vagy szimplán letért az útról, nincs szemtanu. A bökkenő, 200al ment kb hang alapján. Hogy miért ennyivel, ott lakott 500 méterre, már nem árulja el senkinek... Kedden temetjük