Hello skacok, egy kis segítséget szeretnék kérni. Elborultam ma a géppel, egy zebránál fickó utolsó 5 méteren úgy gondolta, hogy satuzik, fékeztem, de inkább eldőltem, mintsem megkarcoljam a szélvédőjét, vagy átmenjek a gyalogos lábán. Semmi komoly, csak a lábtartó letört. A gond az, hogy ott még tudtam kézzel buzerálni váltót 1-6, de mire sikerült beindítani 3-nál lejjebb nem ment (felfele 6ig jó). Szóval így jöte szszmiklósra a Gellért-hegytől 3-ban csúcsban A kérdés, a váltóval mi lehet (csere?), ill hazafele volt alkalmam meghúzatni, a kuplung kicsit csúszott 7ezer körül, talán nem tett jót neki a sok pirostól indulás 3-ban... (csere?) Ha van valami ötlet ne tartsátok magatokban, holnap bontból szerzek lábtartót, aztán szétkapom, megném mit lehet vele tenni. Addig szívesen veszek mindenféle tapasztalatmegosztást. Kösz (ui.: ma elromlott egy csiszológép a kezemben, eltört egy kulcsom, éreztem, h baj lesz: szóval balfasz én , hallgassatok a megérzéseitekre, a 750-es balesetem előtt is baljós érzetem volt...) Na nem szaporítom a szót, mert még valaki a felénél abbahagyja az olvasást
Én már voltam. Avval jöttem melóba! De tényleg nem figyelnek, mert a 100-ason előztem záróvonalon 2 autót, szemből meg jött a rendőrautó... Azért rámvillantottak..
ma mindenki mennyem motorozni és szabálytalankodni!:D György nap van és ez a rendőrőknél( a mi védelmezőinknél) ünnepnap tehát nem dolgoznak a helyikek nálunk azok se dolgoznak! ez ám a jó munkahely, méghogy megszakadnak a nehéz munkától ezt hangsúlyozzák állandoan hehe a kurva anyjukat!
Az nem veszélyes?
Hát az utca tényleg nem gyerekjáték, de azért kis odafigyeléssel túlélhető. A büntetéseket meg ki kell köhögni oszt jóóvan. Amúgy az is lehet hogy egy rendőr haverja megtéfálta gixxxert, elvégre Április van.
Szerintem rollerrel egykerekezett 200-al
Amúgy tényleg, utcán már nem is lehet motorozni, mert vagy kijönnek eléd, vagy feljelentenek vagy szimplán száguldozó gyilkosnak tekintenek..
Szevasztok!
ma reggel kaptam egy idézést! Néha egykerekezek néha gyorsan is hajtok hehe:D de sohol se állítottak meg és azt írják a levélben h közúti szabályok kisebb fokú megsértése! mit lehet egy ilyenért kapni? megteheti a rendőr h csak feljelent bizonyíték nélkül mert haragszik rám?
Hát az utca tényleg nem gyerekjáték, de azért kis odafigyeléssel túlélhető. A büntetéseket meg ki kell köhögni oszt jóóvan. Amúgy az is lehet hogy egy rendőr haverja megtéfálta gixxxert, elvégre Április van.
Amúgy tényleg, utcán már nem is lehet motorozni, mert vagy kijönnek eléd, vagy feljelentenek vagy szimplán száguldozó gyilkosnak tekintenek..
szerintem a lakhelyeden ill. a környékén ne őrültködj. Bár ezalapján sztem egyáltalán nem biztos hogy motorral történt az eset.
TE mindig megmondod a tutit:D!
ma reggel kaptam egy idézést! Néha egykerekezek néha gyorsan is hajtok hehe:D de sohol se állítottak meg és azt írják a levélben h közúti szabályok kisebb fokú megsértése! mit lehet egy ilyenért kapni? megteheti a rendőr h csak feljelent bizonyíték nélkül mert haragszik rám?
De mi is tök jaffák leszünk, mert itt is lesz ám MotoGP!
Valamikor...
Cső...
2000-ig volt SRAD. Suzuki Ram Air Direct.
2001-től már K-s széria.