Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello skacok, egy kis segítséget szeretnék kérni. Elborultam ma a géppel, egy zebránál fickó utolsó 5 méteren úgy gondolta, hogy satuzik, fékeztem, de inkább eldőltem, mintsem megkarcoljam a szélvédőjét, vagy átmenjek a gyalogos lábán. Semmi komoly, csak a lábtartó letört. A gond az, hogy ott még tudtam kézzel buzerálni váltót 1-6, de mire sikerült beindítani 3-nál lejjebb nem ment (felfele 6ig jó). Szóval így jöte szszmiklósra a Gellért-hegytől 3-ban csúcsban A kérdés, a váltóval mi lehet (csere?), ill hazafele volt alkalmam meghúzatni, a kuplung kicsit csúszott 7ezer körül, talán nem tett jót neki a sok pirostól indulás 3-ban... (csere?) Ha van valami ötlet ne tartsátok magatokban, holnap bontból szerzek lábtartót, aztán szétkapom, megném mit lehet vele tenni. Addig szívesen veszek mindenféle tapasztalatmegosztást. Kösz (ui.: ma elromlott egy csiszológép a kezemben, eltört egy kulcsom, éreztem, h baj lesz: szóval balfasz én , hallgassatok a megérzéseitekre, a 750-es balesetem előtt is baljós érzetem volt...) Na nem szaporítom a szót, mert még valaki a felénél abbahagyja az olvasást
Én már voltam. Avval jöttem melóba! De tényleg nem figyelnek, mert a 100-ason előztem záróvonalon 2 autót, szemből meg jött a rendőrautó... Azért rámvillantottak..
ma mindenki mennyem motorozni és szabálytalankodni!:D György nap van és ez a rendőrőknél( a mi védelmezőinknél) ünnepnap tehát nem dolgoznak a helyikek nálunk azok se dolgoznak! ez ám a jó munkahely, méghogy megszakadnak a nehéz munkától ezt hangsúlyozzák állandoan hehe a kurva anyjukat!
Az nem veszélyes?
Hát az utca tényleg nem gyerekjáték, de azért kis odafigyeléssel túlélhető. A büntetéseket meg ki kell köhögni oszt jóóvan. Amúgy az is lehet hogy egy rendőr haverja megtéfálta gixxxert, elvégre Április van.
Szerintem rollerrel egykerekezett 200-al
Amúgy tényleg, utcán már nem is lehet motorozni, mert vagy kijönnek eléd, vagy feljelentenek vagy szimplán száguldozó gyilkosnak tekintenek..
Hi,
szerintem a lakhelyeden ill. a környékén ne őrültködj. Bár ezalapján sztem egyáltalán nem biztos hogy motorral történt az eset.
köszi tutis!
TE mindig megmondod a tutit:D!
Én tagadnék, nincs semmi bizonyítékuk. Macit kérdezd meg a GSR topikban, Ő jogász.
fénykép videó? haragszanak rám majd azt mondom! basszák meg a köcsögök
Hi, felírták a rendszámod amikor éppen egykeróztál. kb 8 papper lesz.
Szevasztok!
ma reggel kaptam egy idézést! Néha egykerekezek néha gyorsan is hajtok hehe:D de sohol se állítottak meg és azt írják a levélben h közúti szabályok kisebb fokú megsértése! mit lehet egy ilyenért kapni? megteheti a rendőr h csak feljelent bizonyíték nélkül mert haragszik rám?

De mi is tök jaffák leszünk, mert itt is lesz ám MotoGP!
Valamikor...
Majdcsak ha megkapja a Mátra az építési engedélyt.
Jah, még a Stoner meg a Rossi is a Mátrában fog nyomulni...
Na igen. Náluk a motor olyan lehet mint nálunk a tapsolós lepke. Node majdha a lendületbe jön a pannon puma lesz itt habzsi dőzsi, meg minden.
értem köszönöm
Meg addig megy keréken ameddig ki nem néz a hajtókar a blokkból...
Az amcsik egyik része - IQ-s, a maradékot meg nem érdekli hogy kx vagy srad. A lényeg hogy occsó, és szét lehet küldeni sitty-sutty.
A vicc az, hogy pár amcsis youtubos videón a K7-es ezres is úgy van írva, hogy Srad 1000

Cső...
Melyik a sima? SRAD 96-99-es évjárat. SRAD= Suzuki Ram Air Direct. De ez benne van az összes utána lévőben is. De azokat már nem hívják így.
Az évjárat.

2000-ig volt SRAD. Suzuki Ram Air Direct.
2001-től már K-s széria.
meg tudjátok mondani nekem mi is pontosan a srad és a sima gsx r közöt a külömség..?
Jah, az én kékem meg az esőfelhőre hasonlít, mert mindig megázok vele...