Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát Tomi, szerintem egy ilyen chipnek több értelme van mint a sportlégszűrőnek, de Te tudod!
14200 Ft-al kibékülnél egy K&N légszűrőért?
Nem is Tri Oval dobod van a motoron amit hirdetsz. De jobban hangzik. Nekem van az. A tiéd meg sima Oval...
És valószínű gyorsultak a mocival jópárszor, meg 1keróztak, mert akkor nyúlik meg szakaszosan. Normál használatnál egyenletesen is nyúlik.
Egyszerű! Le kell cserélni! Láttam én már elszakadni láncot GSX-R1000-ren...
Vagy veszel rá egy GIPro fokozatkijelzőt, mert abban is benne van a TRE...
Szeva brak11!
Pont most írtam le,hogy a tiltás egyenlőre marad,mert amúgy nem idegesít annyira!
Csak városba 2-3-at használok és egyedül még nem is gáz....de multkor vittem hugomat és vároba egyenes háttal szokott ülni mögöttem,mert tudja,hogy nem húzkodom a gázt,nah és elég kellemetlen volt neki is amikor ugrott egy picit a mocim!
Köszi Tutis!
Akkor jól sejtettem!
Hát annyira nem fontos,hogy vegyek bele elektronikát annyi pénzért!
Abból inkább egy sportlégszűrőt kellene!
Esetleg,ha tudsz a bolti árnál olcsóbban,azt megköszönném vagy akárki egy K&N sport légszűrőt K8-as 600-as Gixxerbe!
Boltba ha jól tudom 17 és 23 között mozog!
10-15ezerrel ki lennék békülve attól függően mennyit volt használva!
Tomi: Viszont a beszerelését én szerelőre bíznám, mert el lehet vele szopni egy napon keresztül, ahogy kihúzod a kábelt az adapterből, aztán visszavarázsolod...
Had kérdezzek már egy olyan balek kérdést hogy 600-as K6 gixxerrel mennyire lehet gázra egykerekezni?
nagyflexet neki,hidd el én már jártam ugyanigy mikor megvettem a vasat,párszáz km után elkezdett szar lenni,aztán egyre gyorsabban szaródott
mivel tisztitom meg teljesen...?
azt irta,hogy egy ponton feszül,másikon lóg,tehát egyenetlenül megnyúlt,meg lehet tisztitani,de csak azért,hogyha kidobja,ne kenjen vele össze semmit
Szia Jimpy!

Tutis kolléga nagyon jó kis linket nyomott. Hát én melegvízben mostam ki, aztán leápoltam ezzel az olajfürdővel. Nem nagy ördöngősség, csak amint bátyádnak is említettem 2-3 ezer km-enként nagyon ajánlott kitisztítani!
A láncot nem csak kenni kell, hanem tisztítani is. Ugyanis a túl piszkos láncok szoktak megmacskásodni. Legelőször tisztítsd meg full tisztára, majd kendd be. Ha így is szorul akkor gázos.
meg dobogtatja a lábtartót mi?csere!ne húzd sokáig,mert hátbavág
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...

Üdv! Valaki vegye meg!
sajnos nem tudom mennyi van bene mert nem rég vetem ......
igazán most nem értem hogy mit csináljak
a hangja meg nem nagyon csendesedet az olajtol..... olyan zakatolo lehet a hangja min d ha ovál lenne valami vagy kb olyan mind mikor 5 ik be akarsz menni 40 el és rángatodzik vagy is olyan stilusu..
mennyi km van benne? Úgy állítsd be a feszességét hogy forgasd alulra a legfeszesebb rrészt (ahol nézed a feszességet) és egy kicsit húzd feszesre. De ne nagyon. Így akkor egyenletesen hozzányúlik majd nyúlott részekhez...Illetve kend rendesen a láncot, akkor nem fog hangot kiadni
sziasztok egy kérdesem lene mit csinál a lánc lánc szet ha már gázos...?
mert én ugy látom nem anyira kopot de olyan furi hangja van nyöszörgö meg egyszer meg szorul egyszer meg laza a lánc ugy nézem mindha nem ileszkedne a végére egy fordulatnál ép a lánckerékre a lánc hátul és ez miadt gondolom meg szorul egy kicsit most lazábra kelet hagynom de be álitotam közép pontba.... hogy ne fogja a motort......
Pontosan a környezetvédelmi tiltás az oka. Prop-tech vagy Healtec kütyü, mindkettő 18ezer körül van, ezek kiiktatják a tiltást.
Szia tutis!
Légyszíves segítsél már......észre vettem vmit...
A mocim 3-ba 4ezres fordulatnál,ha elkezdem húzni picit megtorpan és 4500-5000-es fordulatnál ránt egy nagyot!
A gázt finoman húznám,de akkor is ránt egyet!
A láncot nem néztem,de most voltam vele szervízbe egy hete és a feszessége meg volt!
A másik fura dolog,hogy csak is 3-ba csinálja ezt!
Lehet a környezetvédelmi folytás az oka?
Mert alighanem azt mondtátok pont 3-ba ennél a tartománynál veszi ki a folytást!
Lehet azért van ez a kihagyás,ha finoman adok gázt?
Valamit írhatnál mi lehet a "gond"
Köszike!
Szia Break!
Én vagyok aki megvette tőled asportlégszürőt. Ird már le nekem légyszives ,hogy hogyan és mivel tisztitottad a szurőt.Még most sikerult vennem légszürőolaj sprayt és előtte kiszeretném tisztitani.
Köszi!
Akinek kell gyári fékbetét előre tudok 25e-be most szerezni. Itthon Suzukisoknál 38e-ret kérnek érte.