Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Elissa!

Szép a Tűzmadár...használd egészséggel és maradjon is ilyen szép

joe
Szia.
Láncvédő bakelited van-e ill. ha igen akkor mennyi?
Joe
szép a motorod ....
de te meg még szeb......
Sziasztok,

Van néhány Gsx-R 600 K4-K5 alkatrészem eladó (hátulja, motorblokk, apróságok, igényesen javított idomgarnitúra, stb...). Ha valakit érdekel, keressen e-mail-ben vagy telefonon.

Üdv:

Petya
info@adriaholiday.hu
06304977089
mindegy,,,,baszlak ahol érlek
dehogy ismerem!viszont van egy ismerősőm akinek az egyik haverja már beszélt olyannal akinek a közvetlen baráti körében több személy is látta már azokat az embereket akik olvastak már az LFP-ről!
édibédi káj...felőlem adj neki keményen
Elissa!
Nem vagyok sértődös,csak nem vettem a poént!
Kykee!
Amikor Fülöp elvtárs elküldött utána írtam a köcsögöt,aztán a végén volt bocsánat kérés!
De rábasztá mer nem Ajkán lakok má,hanem Sopronba,szóval,ha meg akarsz dugni Sopronba kell jönnöd
akkor te vagy a főbuzi,elnök úr....te ismered az LFP-t?
Te elikém kedvesem.....megengeded hogy felpróbáljam ezt a büdös kis csontit?
ÁRULKODSZ jÚDÁS?meg köcsögök is vagyunk?mééé te mi vagy te lehnyúzott csonti?jajj,de nem laksz te tőlem messze.....gixid van akkor már menő vagy?meg ilyen szöveget megengedhetsz magadnak a hátunk mögött?ott meg jaj,bosci,nehari........jaj de pofán baszlak ezééé még
nem köcsög hanem kurvaköcsögbuzirohadékállat motorosok.
há erre kell kellnem bassza meg.
gyere csak oszt keresd Kutyulit.nem fogunk megbaszni.csak megdugunk kicsit.na.
Egy kis 1600km-es túra.
Lemosattam a Tűzmadarat
Egyszer én is írtam oda , de egyből elküldtek a búsba , de olyan csunyán hogy majdnem sírtam is .Oda sem írok többet .Szemetek ott mind .
Mi a faxom az az LFP?
azok
szerintem is köcsög mind az LFP-ben!rohadt buzik!
én nem tudom miért sértődsz be, mint egy kislány, persze köcsögözni egyből könnyebb ...és akkor gondolkozz el h akkor ki is az?
ne törődj vele
Nem tudom ki....név szerint valami Fülöp Gabi "küldött el..."
Hehe beleszaladták Kykee-ékbe? Nyugi, csak hülyéskednek, abban a topikban aki nem buzizik meg anyázik az furcsa Sokat írkál mindenhova kutya elvtárs, előbb utóbb ráakadsz