Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azta kva! :(
Sajnálom a mocit, meg téged is.

Hogyan sikerült összetörnie a haverodnak?

Bakker az a képen a telóban az első felni?

Nem próbálod meg összerakni?
Egy sárga led, és akkor tartalék...
Jah, sokmindent meg kell nézni. Idomokat blokkot futóművet... Legjobb ha viszel magaddal valakit aki ért hozzá vagy volt olyana...
picsán...600gixert....
majdnem megrugdostam miután leszálltam a tesztmotorról.pedig nem vagyok márkautáló
Ha jól látom 8000-nél 75Le mind a kettő.
Egyik haverom....ma Fertőszentmikin gyorsuláson a K8-as gyári 750-essel 3. lett a kategóriájában,de csak azért mert elkúrta az indulást(beugrott)
Gratula Szepunak!
És Te azt tudtad,hogy a K8-asnak a blokkja ugyanolyan teljesítményű maradt mint a korábbi K7-es K6-osé....csakhogy a K8-ason rágyúrtak a középtartományra és 10ezernél olyan mintha picsán rúgnának!
Hello! Én is sajnálom gondolhatod

Gyári dobon van kb egy 1-2 centis karc, ha kell kép szólj 18000 az ára.

A hátulja ép maradt, de egyelőre nem bontom meg, legalábbis ezen a héten utánajárok a dolgoknak, aztán majd kiderül.

Üdv: Edem
Nagyon sajnálom ami történt. Pufi mondta már egy hete viszont érdekelne hogy a hátsó láncvédő bakielited mennyire maradt épen?ill. a gyári dob mennyi lenne?
Köszi Joe
Hali, ha fogy a benya elkezd a legfelső lámpa villogni sárgán. Akkor van még benne kb 4 lityó. Nekem eddig 2000 kilóméter alatt amúgy 5,7l az átlagom.
Általában sárga színű lámpa jelzi az üzemanyag fogyását.
hello

most vettem egy gyönyörű 600-as srad-ot (98) és felmerült bennem egy kérdés, amennyire néztem, benzincsapot nem nagyon találtam rajta...Van esetleg valami visszajelző, ha fogytán a benzin?
Sziasztok!

Sajnos nem tartott sokáig a Gixxer feelingem

Egyik barátom elkérte, összetörte NAGYON...

Kiváncsiságból, valakinek alkatrésznek egyben vagy bontva?
Sérülés előtt 11ezer km, hibátlan, extrás, karcmentes, 2010/07ig műszakis motor volt.

Ami ép maradt: hátsó lengővilla kompletten kerékkel fékkel, blokk, két első teló, első lámpa, két ülés, műszerfal, két tükör, nagyjából fejidom, két kormánykifli, van gyári dobom, hátsó gyári sárvédő, első plexi, felső-alsó villahíd, meg apróságok, érdeklődésre megnézem.

A probléma, a váz nyakban törött...

Érdeklődés esetén írjatok itt, vagy edem89@freemail.hu

A motor eladó ,,egyben", illetve külön külön.

De ha a keresendő alkatrészetek van, az is érdekel.

ÜDv: Edem
Vigyél magaddal hozzáértő embert..
18 ezer km kicsit kevésnek találom. Nézd meg a csavarokat nem-e szedték már ki az órát, mert az ilyeneket simán visszatekerik.
Ennyi km-nél még a gyári láncnak kell pl rajta lenni, de szerintem tuti nem az van rajta. Kérdezz rá a szervizekre, ha lánccsere volt már rajta, akkor tuti nem 18ezer van benne. (Rk lánc a gyári ha jól tudom). Illetve millió dolog van amit nézni kellene, sok lenne felsorolni.
Sziasztok
Kis segitséget kérnék. Vennék egy 2002-es gsxr-600ast, van benne 18000km elvileg. Mire kell figyelnem mikor megnézem,vannak vmi jellegzetes hibái amire figyelni kell? Előre is köszönöm
http://totalcar.hu/magazin/tec... a művelet
szilagyikft.hu és a cím
De, ha körülnézel neten biztos találsz közelebbit is.
Szia, grat a mocihoz, várjuk a képeket! Én Érden tudok olyan helyet, ahol faszán kiszedik a horpadást, amint megtalálom a címet belinkelem, máshol nem találtam, hiába kerestem az egész országban.
Sziasztok! Tegnap megvettem álmaim motorját! Konkrétabban gsxr 600 k2 2003.01 ben forgalomba helyezett! A lényeg az hogy a motor gyári kék-fehér, és a bal oldalán csúszott vele a srác! A legnagyobb problémám az hogy bevan horpadva a tank, és kikéne ezt valahogy szedni belöle! Én vas megyében(szentgotthárd) lakom, nemtudom hogy itt a közelben megtudná ezt nekem valaki csinálni, és hogy mennyibe kerülne? Valamint fejidom, bal oldali lábtartó és egy tartoknzol is kéne amin a műszerfal van!
Délután rakok fel képeket!
Válaszotokat előre is köszönöm!
Ja, és nem 3-ban jöttem, hanem 6-ban volt beragadva , hiába tologattuk ott a JOG-os sráccal. Itthon már gázfröccsökkel, tologatva, buzerálva minden oké a váltóval.
Szasztok! Megberheltem ma a sárkányt, és a tegnapi kis zúzdának az összes hozadéka egy törött konzol, amit a szomszéd utcában lakó fickó kb 15 perc alatt megcsinál. Ill. olajcserével egybekötve majd (2000 km van csak benne) cserélem a kupplunglamellákat, mert nyélgázon csúszik kb annyit , mint amennyire elindulásnál csúsztatni kell (előzésnél nem a legideálisabb), normálisan kezelve viszont nem érezhető, 1-2ben próbálva. Hála Istennek ennyivel megúsztam.
Hali!
Elcsúsztam egy balosban és csúsztunk 160 m-t.
A tenyeremen lévő sérülés volt a legnagyobb,kesztyű volt de a csúszás végén átfordultam ahogy megtapadt a ruha és ahogy tompítottam az út széli zúzottkőbe tenyereltem.
Kutyát keresd itt a sportmotor fórumon.
hello multkor olvastam hogy tudsz spotr szüröt van még?gsxr 600 k8.
Huhúúú én is bekukkantottam a képekbe, tenyered az nem gyenge, kesztyűben voltál és így felszakadt? Mi történt?