Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

7052-es hozzászólás.
Mi lett vele a géppel?
Ez így van, ezért azt bele sem írtam.
Meg még vmit elfelejtettél, gyertyák elkeltek
Hali!

Gsxr 600-750 k6-k7 alkatrészek amik már a szobámban vannak:

Valtermoto rendszámtábla

Valtermoto kék színű bukógomba, tartókonzollal, így nem kell idomot vágni

Gear2dash - elkelt.

Gyári plexi

Képekkel árakkal később.
Addig is a számom ismét: 06 30 431 4595
szevasztok!van egy eladó gsx-r 600 k6-k7es lámpám!2éve vettem de nem lett felrakva a motoromra!ha valakit esetleg érdekel hívjon! 06709427826
Majd tájékoztass.
nem kísérletezem tovább mert az olajnyomás led is villog meg bejött az FI hibakód majd a szervízben kiderítik... azért kösz a tippet
Hello break11!

Engem érdeklenének a gyertyák (mind a 4 db!) mert éppen időszerűvé válik nálam a csere!

Keressük egymást és mehet a biznic!
MSN: peppered@europe.com
Tel.: 70/330-8160
Én valahol várom már,hogy essek(még ha hülyén is hangzik) mert szerintem olyan motoros nem létezik aki nem esett még legalább egyszer!
Az a baj,hogy motorozhat valaki 10éve is,neki is annyi az esélye egy sóderes kanyarra mint egy újoncnak!
Pár hete Tihanyba voltunk túrázni és ahol le lehet fordulni (Keszthely felől) a kavicson fordultam és megijedtem nagyon,ahogy eleje hátulja ment ki alólam...mintha kötéllel kihúzták volna...de betont fogott a gumma és maradtam 2 keréken!

Szóval egy esés mindenkit átértékel a következő motorozásra,akár egy új vassal akár a felújított vassal!
Nekem ezres szervíz után egyszer beszitált kegyetlenül a kormány!
Úgy gondolom elég volt ennyi figyelmeztetés,de tudom,hogy lesz még...csak nem mindegy mikor!
Vagy a szerencsétlen R6Rider akinek a motorja szinte sértetlen de neki meg kettős bokatörése van. 6-12 hónapos gyógyulási idő.
Szerintem nem csak Te vagy így vele!
Nekem is minden keresetem a motorba megy és nagyon sok!Nekem sincs casco és nekem is benne van akármikor a pakliba,hogy eldobom!
Sajnos Te is példa vagy rá,hogy nem kell gyorsan menni és már is meg van a baj!
Kykee jól mondja...motorod lehet új és másik,de csak egy Életed van!
Automata szívatónak eltört csavarja. Nekem is volt ilyen a 750-en.
Egy kérdés hátha vki tudja mi lehet a gond... Lassan 1 hónapja eldobtam a vasat (Gixxer600K4) eléggé odavan de a főbb részek nem sérültek... A moci a bal oldalán csúszott és most el akartam indítani...
Műszerfal műxik tesztel stb...indítás után akadozva jár pár mp-et és mikor gázt akarok neki adni finoman szabályzásig felpörög...
Mi lehet a gond? (A gáz sztem nincs felakadva mert a bowden műxik mozog...)
Köszönöm. Hát igen tudom, hogy szerencsém volt, meg jó volt hogy észnél voltam esés közben, de akkor is basszus... Minden keresetem ebben a motorban volt és nagyon szerettem, sokkal jobban mint a korábbiakat
Break, őszintln sajnálom ami történt veled, fel a fejjel, az a lényeg hogy Te jól vagy!
Csaó!

Itt vagyok, tegnap este érkeztem vissza vidékiából A roller még nincs kész
akkor az nagyon jó.... ennek után járok én is
ha jól emlékszem 10%
Tutis! Merre vagy? Épül a rollered?
Köszi
Hali! Felvettelek msn-en...
Szétválasztja
Helyesen:

http://www.hasznaltauto.hu/2930714_suzuki_g
sxr_2006