Hát Tutis...ez nem fog összejönni!
Írtam locsi fecsibe!
Szerintem nem írtam olyat az első hozzászólásnál!
Aztán lehurrogtak,hát tudod ki megy arra a fórumra mégegyszer!
Úgy látszik vannak köcsög motorosok is!
Huzogatni kell..
Egyébként ráhúzod a gázt elengeded, akkor összemegy a teló és utána megint adsz egy határozottabb gázt, ilyenkor a teló is lök egyet mindezt természetesen fordulaton
Nem akarlak lehangolni, de ha rá akarják fogni valamire akkor sportlégszűrőre is ráfoghatnak bizonyos dolgokat
Amúgy a chipet meg lehúzod és olyan mintha ott se lett volna
Lehet rosszul fogalmaztam.....értelmét látom és tudom is,hogy észre venném,de ameddig garanciális a moci,addig nem elektronikázok!Még ha szervízbe csináltatom akkor se szórakozok,mert utána ha akármi lenne vele rá fognák arra!
Nem vagyok sajna milliomos és mocim hiteles!
Majd idővel lesz minden!
Sportlégszűrő után majd egyszer a dob lesz a következő,de az sokba van ha normálisat veszek és a gumi "problémám" még nem oldódott meg,azaz még nem vettem rá!
Szia Tutis!
Igen az jó ár!
Ha komolyan gondolom,akkor hogy oldanánk meg?
Ajkán éltem Veszprém megyében,de munkahelyváltás volt és Sopronba költöztem!
Ha megoldható akkor postai utánvéttel feladhatnád!
Mit szólsz?
szevasz majom
na ilyen volt és ilyan lett
És olyan igazi orosz munkával készült..tudod,mint anno szerelték a ruszkik a zilt
ne itt is voltak ám érdekes dolgok meg anyagok,de kész lett...azaz majdnem kész......
az a kis festegetnivaló meg lófasz...
nekem tetszik . .
Írtam locsi fecsibe!
Szerintem nem írtam olyat az első hozzászólásnál!
Aztán lehurrogtak,hát tudod ki megy arra a fórumra mégegyszer!
Úgy látszik vannak köcsög motorosok is!
ma délután 3 óra körül téged láthattalak Hőgyészen dombóvári útról lekanyarodva Szekszárd írányába?
de aszontad ma kintleszel
Már keresem is!
Egy kis hülyeség....
http://www.youtube.com/watch?v...
Inn
en lopták el a magyarok...ami majd az RTL Klubon fog menni... Kalandra fel című show
Nagyon pazar lesz!
Egyébként ráhúzod a gázt elengeded, akkor összemegy a teló és utána megint adsz egy határozottabb gázt, ilyenkor a teló is lök egyet mindezt természetesen fordulaton
Javított esetleg? Természetesen igényesen van megcsinálva, csak festeni kell. 2X oldalidom + farokidom + fejidom + első sárvédő. A sárvédő hibátlan.
Hogy a fa.....ba keressem meg?
Én úgy tudom,nincs itt kereső......vagy melyik fórumon lehet aktív?
Amúgy a chipet meg lehúzod és olyan mintha ott se lett volna
Keresd meg kutyát itt a fórumon, én is tőle vettem, ők forgalmazzák. Szállítás is megoldható nála szerintem
Nem vagyok sajna milliomos és mocim hiteles!
Majd idővel lesz minden!
Sportlégszűrő után majd egyszer a dob lesz a következő,de az sokba van ha normálisat veszek és a gumi "problémám" még nem oldódott meg,azaz még nem vettem rá!
06307192955
Ár: 1,2MF
Igen az jó ár!
Ha komolyan gondolom,akkor hogy oldanánk meg?
Ajkán éltem Veszprém megyében,de munkahelyváltás volt és Sopronba költöztem!
Ha megoldható akkor postai utánvéttel feladhatnád!
Mit szólsz?
na ilyen volt és ilyan lett
És olyan igazi orosz munkával készült..tudod,mint anno szerelték a ruszkik a zilt
ne itt is voltak ám érdekes dolgok meg anyagok,de kész lett...azaz majdnem kész......
az a kis festegetnivaló meg lófasz...
nekem tetszik . .