Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Anyunak azt mondtam hogy azért fehér mert nagyon szelíd.
Milyen motorod is van? Jah, GSX-R 600 Azt nem a görkori sebességre találták ám ki. Nem mondtad még anyudnak?
Gyorsan sosenem. Anyu mondta hogy az nagyon veszélyes, és ha megtudja hogy gyorsabban megyek a megengedetnél akkor pofánb.sz.
És nem mész gyorsan sem? Na nem kell ez a szent szöveg...
kb. de megérte. Így bátran megállok ha ellenőrizni akarnak.
Nekem ezért van rajta tankbőr...
el van az kényeztetve elhiheted , annyit puxilgatom h elkopik a tank
Szóval laza 1 délutánod evvel ment el... Fasza.
Elég baj az. Pedig kényeztetni kéne azt a szép gixxert..
nm abban mostam
szép
már megérte. még számolj hozzá pár óra sorbanállást.
Amatőr módon, én is ott tartom... Na nembaj, már legalább tudom, h mennyi egy forgalmi...
Amatőr módon a forgalmi és a bankkártya is a batyuban volt. A bankkártyámon pl. átment egy kamion de túlélte és vígan működik. Csak a forgalmit nem találtam meg, de másnap sikerült csináltatni egy ujjat. 6000 forintos tanulópénz volt, meg elbuktam egy horvát randit.
Fasza! Én meg a headset-et, meg hasonló dolgokat hagytam el az elejéből. Most nézem, h legalább nekem van rajta ilyen patent vagy mi a zippzárnál...
ejtőernyős volt a drága, a zipp-zár szakadt szét és szétszórtam Keszthely magassárában mindent ami benne volt.
Nekem is Decathlon-os van. A cipzárt én is összekapcsozom, mert már hagytam el belőle cuccokat. Olyan hátit vegyél amin van a derekán meg a mellkas részén is ejtőernyő madzag...
Az a kép hol maradt ahogy mosod fürdőruciban?
Köszi.
A gémkapocs lesz a titok nyitja. 290-ig ha működk az nekem bőven jó, sztem max annyit megy a gép kis hátszéllel.
Sima budmil meg nike. Csak ha 2 cipzáros akkor össze kell gemkapcsozni őket hogy ne húzza szét a menetszél. 290-ig nekem eddig bírták.
nem értem ?
Sziasztok,
használ valaki hátizsákot hosszabb autópályás csapatáshoz? Múlt héten leszakadt a hátamról a decathlonos csodahátizsák, aztán kéne pótólni valami strapabíróval.
Gratual!
thx és vigyázunk egymásra a gyönyörűséggel
a gixer már ck ien