Emlékszem az nsr-m fékkarját akartuk hegesztetni, de nem vállalták, fickó megközlített a lánggal, ás mintha vízbe fújt volna, úgy viselkedett az anyag. Azért megpróbálom, ha nem kapok újat/bontottat max 5 forintért.
az enyém k1,teljes tuninggal,135ló volt,padon mérve,mikor megvettem kiszedték a vezműtengelyt,gyári ment vissza,a hengerfejmunka benne maradt nyitott rendszer sportlégszűrő,elektronika,igy is maradt 120 paci biztosan
Reméljük a legjobbakat. Amúgy boldog vagyok, mert felrémlett előttem egy rommá tört autó/motor képe, és egy átmotorozatlan szezon... Ehhez képest ez semmi. Ja, ketten álltak meg segíteni... (+ a gyalogos srác)
szia, kösz a rajzot, majd megném, de előb konzolcsere, és próba. Eleinte kézzel tudtam rakosgatni fel-le, de az ürest nem találtam, az egész hóbelevanc a földön volt, a csonkot mozgattam kb két ujjal, aztán felpattintottam a rudat, h megpróbáljam az ürest megkeresni, de nem találta továbbra se, aztán 3-nál megállt. Hazafele 7ezernél erősen felpörögtt, csúszott, de utána ment rendesen.
Megcsinálom most azonnal! Semmi bajom, még a ruha se lett koszos, ennél biciklivel nagyobbakat estem, csakhát az a kurva lábtartókonzol lefittyedt, de azonkívül még karc sincs sehol. A váltó+kuplung még nemtom milyen, lehet lesz egy új lamellaszett bele, majd kiderül, ha lesz konzol és tudok normálisan váltogatni (próbálni). Adj msn-elérhetőséget, akár mail címemre is, sietek megcsinálni.
meséljél már mi történt a motoroddal? láttam a képeket az adatlapodon nagyon csúnyán néz ki:( mi történt?