Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Nincs valakinek véletlenül elfekvőben, olcsón 4 darab 2003-as gsxr-re való fehér indexbúra? Érdekelne! Előre is köszönöm!
Meg tudnád mérni, hogy a felfogatástól hány centire áll ki a bukógombád?
Előre is köszi.
Szia!

Nekem a road attack van a gépen, 6000 km-t gurultam vele, kb még annyit ki fog bírni ahogy az állapotát nézem, én sem pályázok, kifelyezetten csak utcán használom. Magamnak egy jó választás volt szerintem. Havernak a kawán sport attack van, az km-ben nem bír annyit.
Szerintem ne akarj túragumit venni egy sportmotorra. Minimum sport attack. Vagy olyan gumit keress ami többkomponensű
Sziasztok! A hátsó gumi csere érett, csak nem tudom milyet vegyek rá. Gyárival nem éppen voltam megelégedve. Pályára egyáltalán nem, csakis túrákra járok. Tehát olyat szeretnék amivel azért 10e km-nél többet le lehet futni. És azért árban se legyen húzos. Páran a Conti Road Attack-ot ajánlják. Km/ár aránya az biztos jó csak hogy a tapadása is megfelelő e? Esetleg Sport Attack? Előre is köszi

Üdv.
köszönöm
az nem is rossz.... köszi
Nekem múlt héten esztergáltak két gombát anyaggal volt 3000 a pár.
Gratula hozzá, pont ollan mint tesómé meg az enyém.
simán gázra veszem fel.
Látom már egész jól megy az egykeró. Kuplunggal emelted ki?
Hát nem tesz jót a a szelepeknek, és erősebb se lesz tőle, h hangosabbnak hallod...
csősztök.
ha nincs dob a motoron az árt neki?vagy csak az árt ha teljes rendszer nincs rajta?dob nélkül nem lehet semmi baja?
nemnem, ma nem motoroztam. tegnap meg Baja-Szekszárd felé
láttalak
Hali! Nem titeket láttlak délután Szarvason ? Ugyanilyen SRAD-ja és hasonló bukója is volt.
Ha K2-re is tudsz a bal oldalra akkor érdekelne engem is...
Kb-ra se tudod megmondani hogy mennyi lesz?
ja és persze a szin ne tévesszen meg senkit, az eloxálástól függ...
Az első kettő a tervezett, a 3. képen a Yoshimura van rajta
tetszés szerint lehet tervezni rá könnyítést, mintát ....
Csövi Mortis és mindenki!

Bocsánatodat kérem, hogy csak most jelentkezem és írom, de mostanában nagyon sűrű volt a progtamom.

A deklivédő nagyon is alakul, ma is megyek méretni a deklimet, és jövő héten ki is lesz marva úgy néz ki.
Találtam eloxáló helyet is, szóval nem sima alu szine lesz.

Ha aktuális számodra még, akkor majd ha ki lesz marva, egy méretet tudunk nézni, vagy esetleg ha nem pont olyan megoldható lesz.
DE, az ismerős is mondta, hogy az előállítás költsége kevesebb lenne, ha lenne még akinek kell. Szóval ha valakinek szüksége lenne védőre, annak szólj.

A következő hozzászólásban csatomom a képet, de lehet egyéni is teljesen, nekem sem ilyen lesz, de ez lesz az alap.
Lehet vágni bele emblémát, könnyítést...
Én is ajánlom!