Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

még van egy pár darab de ha michelin pilot sportod van az érdekelne
GSXR 600/750 K4/K5 motorokhoz:-K&N légszűrő, használt, jó állapot, frissen tisztítva, olajozva 8000Ft-GIPro fokozatkijelző és környezetvédelmi tiltás kiiktató 17.500Ft (ez sztem más suzuki motorokhoz is jó)-Power Commander 3 USB, ez is szinte akármihez jó, ha nem suzukiba rakod akkor a csatit kell átvariálni 40.000Ft-Leo Vince komplett kipuffrendszer rövidített titán dobbal, sztem ez is jó 2000 utáni összes 600/750-re - 55.000FtEgybe az egész 100.000Ft.
hirdetés
Eladó sorba került a gépsárkány. Akit esetleg érdekel hívjon.
Hello!

Van első lámpám, hívj ezen a számon: 06209629446.
50 forintért finster raptor és társait kínálják, te is tudod nem egy kategória, azok akkor milyen űber fasza dobok az összekötő csöveiket meg inkább hagyjuk ez van, egy lehetőség. mindig érték marad, 5-10 év múlva is yoshimura marad.
Szevasztok!

Srácok, hamarosan lesznek Dunlopok, és Pirelli versenyabroncsok nálam...
Lassacskán nyit a bolt.
Gumi kell?
Nem, csak szívlámpásra...
Nana...azért ez nem annyira über dob...
Ez most sem ér 50-nél többet...
A rohadt drótszál a gumiban mi?
gsx-r K1 hátsó és K4 első lámpát leresek,600-750
üdv! tehát csak felszereled és legális használod, nincs sérülve javítva, eredeti motyóival eladó, nincs kifényezve hogy lásd így volt használva,70 e ft az ára amiért nem kell mókolnod, vizsgán elfogadják, ha el akarod adni a későbbiekben a motorod csak lehúzod és vissza tolod a gyárit, annyit akkor is fog érni.
Heló!
Van kettő eladó cuccom
Szeva Kawaszekis!

Mennyit szerettél volna ezért a dobért?
eladó suzuki gsxr 600-hoz japán yoshimura E jelzéssel, K-8 K-9 modellekre. dob+rugó+összekötőcső bilinccsel.
hanyas gixer? van egy gixi lámpám
Sziasztok!

Ledes Index párban eladó, ingyen postával, magamnak vettem, de közben a motort eladtam és nem tudom mire feltenni, ezért ilyen olcsó az ára.

http://www.kepesmotor.hu/elekt...

Érdeklődni emailben lehetséges.

üdv
Üdv!

Most küldöm a képeket e-mailben.
Hali Lacek39!
Köszönöm,és szeretném kérdezni hogy tudna-e képet küldeni és árat?
E-mail cím:bodoadamvtkukacfreemail.hu
Üdv.:Ády
Üdv!

Van lámpám, ha érdekli, hívjon ezen a számon: 06209629446

Üdv!
Laci
750 k1-k3 arrow rendszer talal 600 k4 re ?
Hali Mindenki!
Szeretném meg kérdezni hogy van-e valakinek eladó K1-es első lámpája? A választ előre is köszönöm.
Üdv.:Ády
Köszönöm szépen utána járok
Nézd meg sztenderdnél a rugót ott szokta gödrös úton lekapcsolni a sztender kapcsoló....
nekem is volt ilyen és a tank levétele után vezetékek megmozgatása csatlakozók befujása után meg javult