GSXR 600/750 K4/K5 motorokhoz:-K&N légszűrő, használt, jó állapot, frissen tisztítva, olajozva 8000Ft-GIPro fokozatkijelző és környezetvédelmi tiltás kiiktató 17.500Ft (ez sztem más suzuki motorokhoz is jó)-Power Commander 3 USB, ez is szinte akármihez jó, ha nem suzukiba rakod akkor a csatit kell átvariálni 40.000Ft-Leo Vince komplett kipuffrendszer rövidített titán dobbal, sztem ez is jó 2000 utáni összes 600/750-re - 55.000FtEgybe az egész 100.000Ft. hirdetés
50 forintért finster raptor és társait kínálják, te is tudod nem egy kategória, azok akkor milyen űber fasza dobok az összekötő csöveiket meg inkább hagyjuk ez van, egy lehetőség. mindig érték marad, 5-10 év múlva is yoshimura marad.
üdv! tehát csak felszereled és legális használod, nincs sérülve javítva, eredeti motyóival eladó, nincs kifényezve hogy lásd így volt használva,70 e ft az ára amiért nem kell mókolnod, vizsgán elfogadják, ha el akarod adni a későbbiekben a motorod csak lehúzod és vissza tolod a gyárit, annyit akkor is fog érni.
hirdetés
Van első lámpám, hívj ezen a számon: 06209629446.
Srácok, hamarosan lesznek Dunlopok, és Pirelli versenyabroncsok nálam...
Lassacskán nyit a bolt.
Ez most sem ér 50-nél többet...
Van kettő eladó cuccom
Mennyit szerettél volna ezért a dobért?
Ledes Index párban eladó, ingyen postával, magamnak vettem, de közben a motort eladtam és nem tudom mire feltenni, ezért ilyen olcsó az ára.
http://www.kepesmotor.hu/elekt...
Érdeklődni emailben lehetséges.
üdv
Most küldöm a képeket e-mailben.
Köszönöm,és szeretném kérdezni hogy tudna-e képet küldeni és árat?
E-mail cím:bodoadamvtkukacfreemail.hu
Üdv.:Ády
Van lámpám, ha érdekli, hívjon ezen a számon: 06209629446
Üdv!
Laci
Szeretném meg kérdezni hogy van-e valakinek eladó K1-es első lámpája? A választ előre is köszönöm.
Üdv.:Ády