Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Közvéleményt kutatok, illetve szakmai jellegű tanácsokat várnék. Adott egy 600 as GSX-R, K4. Van rajt egy komplett Bodis rendszer. Érdemes rá a power commander utcára? Számok, százalékok, és értelmes hozzászólások érdekelnének elsősorban. Ha igen, miért, ha nem, miért. :) Köszönöm előre is! :)
eztetet vettem ki
Cr9ek?
gyertyát adok,az enyimbe ugy is most cseréltem
akkor meg romoljon el az első hajtásod és örökké köpködje a gyertyát a negyedik hengered
de te tudod csak el tirkolod teeeeeeeeee na áruld csak el
Haladunk.........
amugy meg kinemszarjalemiaturónakvanazott
emmá közelít.
akkor meg ha fested legyen hova fel drótolni na?
dehogy nem,há meg montam a frankót nem?
Tehát halvány lila dunsztod sincsen....................gondoltam...........teee,te traktoros.
amugy ugy tudom az egy nagyon fontos dolog,bele kavarja a levegőt a seggedbe hogy szekvenciállisan érezd te is milyen a pörgés nagy sebességnél
ugy gondolom azért,mert hogy............
Na tényleg............az élet nagy kérdései.............ez már egy ideje engem is foglalkoztat..............Bogyó szerinted?
Lukak,mért?
Sziasztok! Valaki tudja miért vannak azok a lyukak a felnin a küllők végén?
amugy a cimbora teljesen véletlenül le videózta csak nem dicsekedek vele börlesbe illő jelenet és a felkomf is teljesen találó ugy kezte a videót a cimbihogy-Bogyesz most meg mutatja hogy kell a testével feltörölni az aszfaltot kesztyót huzott,jó,igy legalább a kezén meg marad a bőr.............és be jött neki
ok,bár árat itt is irhatsz ha nem titkos
Hello!

Van egy hibátlan lámpám hozzá, ha érdekel, akkor hívj ezen a számon: 06209629446.
Na ezé nem stoppie-zom.
na jó,1 stopi is bele lett tervezve csak az uthiba nem