Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért mielőtt nagyon belemerülnél a servicek világába, nézd meg nincs-e kilazulva a csavar az akksisarunál...
Nekem pont ugyanez volt, csak annyi különbséggel, hogy utána el sem indult kapásból. A biztosítéktábla melletti relé volt valami FE239JR vagy hasonló száma van. Az angol neve Turn signal/side stand relay. Vagy a másik lehetőség, hogy az oldalsztendered laza, és a rossz úton a sztenderkapcsoló megszakítja a rendszert.
Suzuki Hollósnál van egy srác Farkas Józsefnek hívják, Ő lehet tud neked segíteni.

A cég Újpesten van, a pontos címet nem tudom, de a google biztos kidobja.
Hello egy kis segitség kellene vagy egy jo szerelö van egy SUZUKI gsxr
600 k5 és menet közben leál föleg ha döcögös uton megyek kiirja a chec feliratot és ujrainditom és megy tovább mintha misem történt volna.elöre is köszönöm ha valaki tud segiteni.üdv
Adatlapon mindkét úrnak van emailcíme.
köszönöm a tippet
ok köszi
Vásárlás előtt a bandittopikban kérdezz rá zöldire meg Tésándorra SV-nél.Hátha tud jobb árral előrukkolni.
En vettem mar naluk tobbszor is lancot, csak ajanlani tudom oket.
Sziasztok !
Köszi a válaszokat .
Erről valakinek infó esetleg innen rendelt már valaki ?
http://www.m0moto.hu/lanc-szet...
Nem kattannia kéne és megállni egy idő után?
Helló.Segitsetek .K 6 os 600 asom van.Ma le akartam ellenőrizni a futómő beállitásokat.De az előfeszités csak körbeforog.Más motoron nö vagy csökken a strigulák száma. de itt nem történik semmi.
a biróét
Sajnos a kérdésed alapján olyan hitvány vagy,hogy ezt érdemled.....többet semmiképp.
Lötyögős hülyegyerek....
Miért nem kapod be a f@szt?
Szia!

Akkor jó, ha lötyög......lötyögés mértéke meg kell egyezzen a bíró seggében lötyögő lófasz gyári alapértékeivel, amit üzemi hőfokon érdemes kimérni, általában laboratóriumi körülmények között.
Állítólag egyszer hitelesítették is, amit egy 24 karátos arany hézagolólemezként materializáltak, és a kilogramm, valamint a méter akkreditált alapegysége mellett tárolnak titkosan!
Na ha az megvan, akkor be tudod állítani a sebváltókart a K7600-on.
Remélem segítettem!
Szia!

Vedd meg, mert úgyis csak akkor alszol nyugodtan...... és az a fontos!
Kialvatlan embernél nincs rosszabb.... ,
Sziasztok. Kérdés, mennyire egészséges ha lötyög a váltókarom? Mert lötyög de nem mennyire lenne szabad, mert akkor megperselyeztetem. :) Köszönöm (gsxr600 K7)
hehehehehhe, Majd ha lábon vág.
enyimen 520 van és birta is edáig
Pinkmotors.
DID 525
Sziasztok !
Lánccsere előtt állok , és tanácsotokat szeretném kérni Suzuki GSX R 600 K3 ra milyet ájánlottok ?
Csak közuton használom , de valamilyen erősitettre gondoltam .
Gyári áttétellel , honnan lehetne korrekt áron rendelni ?
Segitségeteket előre is köszönöm .