Áhhhh a Pilisvörösvári rém is itt van!
Minden okés, újra a régi vagyok és felépültünk a vassal!
Most beszéltem Gixxerpetivel nem rég újra és egy ecsegbuli merült fel szóba!
Te, Kriki, Gyorsi, Speed, Gixerpeti, Ricsi, és a java a bandának!
Nemhogy elkérnéd egy körre...kicsit átmozgatnád legalább a mozgó alkatrészeket benne, és a féket is becsiszolhatnád egy kis elsőkerekezéssel, valamint a kormánycsapágyakat is kicsit megrecsegtethetnéd.....jöhetne egy hűtőradiátor oldalfalán történő kanyarodás kétszer, szikrázó lábtartókkal (utaslábtartó is leér természetesen...) majd látványos leszállás a motorról : egyszerűen kirúgod magad alól, hadd menjen!
Zoli32bácsinak párás lenne a szeme a meghatottságtól, és a gyönyörűségtől...., ,
nem hiszem el hogy arra a trágyára rá mersz ülni sőt szerintem kapsz is némi összeget a családtodtól hogy menyél vele,legalább adig nem látyák othol azt a csufságot sőt még hideg élelmet is adnak csak hogy tovább maradj
Amúgy nem rossz a pucér dolog.
Pláne mikor papucsban megy az ember cigiért.
Sokkolóan szíp mi?
http://www.kepesmotor.hu/lampa...
Minden okés, újra a régi vagyok és felépültünk a vassal!
Most beszéltem Gixxerpetivel nem rég újra és egy ecsegbuli merült fel szóba!
Te, Kriki, Gyorsi, Speed, Gixerpeti, Ricsi, és a java a bandának!
Mit szólsz?
Komolyan mondom ez már igazi szerelem..... ,
Nemhogy elkérnéd egy körre...kicsit átmozgatnád legalább a mozgó alkatrészeket benne, és a féket is becsiszolhatnád egy kis elsőkerekezéssel, valamint a kormánycsapágyakat is kicsit megrecsegtethetnéd.....jöhetne egy hűtőradiátor oldalfalán történő kanyarodás kétszer, szikrázó lábtartókkal (utaslábtartó is leér természetesen...) majd látványos leszállás a motorról : egyszerűen kirúgod magad alól, hadd menjen!
Zoli32bácsinak párás lenne a szeme a meghatottságtól, és a gyönyörűségtől...., ,
Olyan rég jártam erre, hogy a jelszavam is elfelejtettem, benéztem és kit látnak szemeim!?
Látom újra összeállt a motor a agy buktából, szép lett!
Ja amúgy üdv mindenkinek, remélem mindenki jól és egyben van!