Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sikerült bőrvátósan.
nem cigiért,meg mutattam hogy kell váltani szportoszan
A sisak alatt mindíg egyedül vok.

Amúgy nem rossz a pucér dolog.

Pláne mikor papucsban megy az ember cigiért.
na jó......tudod hogy szeretem a pucér dolgokat de lassan magad maradsz
Szerintem van annyi törmeléke hogy nem okoz gondot.

Sokkolóan szíp mi?
de ha nincs meg?
uuuuuuuuugy meg ilyedtem hogy le fordultam a székről na ez a traumát egy hétig sem alszom ki
Műanyagos felfülezi ha pro.
legalább kerestél mogyuk fül nélkül nem sokat ér
szia, sportmotor aprón találtam, hátha :

http://www.kepesmotor.hu/lampa...
nem nem,egy kéne,belevaló K4 csak kap idomot a kis méregzsák,csak még festeni kell
Szerzek neked két szípet.
hallló,ven valakinek ebbe 1 lámpálya?ilyen földi áron?
Áhhhh a Pilisvörösvári rém is itt van!
Minden okés, újra a régi vagyok és felépültünk a vassal!
Most beszéltem Gixxerpetivel nem rég újra és egy ecsegbuli merült fel szóba!
Te, Kriki, Gyorsi, Speed, Gixerpeti, Ricsi, és a java a bandának!

Mit szólsz?
és a szeretettől ezt ne hagyd ki
Jeggyűrűt már kinéztétek?

Komolyan mondom ez már igazi szerelem..... ,

Nemhogy elkérnéd egy körre...kicsit átmozgatnád legalább a mozgó alkatrészeket benne, és a féket is becsiszolhatnád egy kis elsőkerekezéssel, valamint a kormánycsapágyakat is kicsit megrecsegtethetnéd.....jöhetne egy hűtőradiátor oldalfalán történő kanyarodás kétszer, szikrázó lábtartókkal (utaslábtartó is leér természetesen...) majd látványos leszállás a motorról : egyszerűen kirúgod magad alól, hadd menjen!

Zoli32bácsinak párás lenne a szeme a meghatottságtól, és a gyönyörűségtől...., ,
jó,akkor legyen sárga lázad
Inkább a sárgalázat..................És még fizetnek is a kistónál olyan cukaharával teszem.
oda adom 1 körre azonnal be hajitod az MZT-t a kert végibe hogy ne is lássad
Simán fizetik a távollétem.......naná hogy örülnek ha nem lebzselek otthon...............de attól még kurvaronda az a sárga izébizé.
ÁÁÁÁ a rég nem látott Doktor Úr!

Olyan rég jártam erre, hogy a jelszavam is elfelejtettem, benéztem és kit látnak szemeim!?

Látom újra összeállt a motor a agy buktából, szép lett!

Ja amúgy üdv mindenkinek, remélem mindenki jól és egyben van!
nem hiszem el hogy arra a trágyára rá mersz ülni sőt szerintem kapsz is némi összeget a családtodtól hogy menyél vele,legalább adig nem látyák othol azt a csufságot sőt még hideg élelmet is adnak csak hogy tovább maradj
Most is jóllaktam ne aggódj...................inkább amikor meglátom azt a szerencsétlen szörnyecskédet fáj a vakbelem a röhögéstül.
inkább fogd ki a jószágokat a szarkupacod elől és add el a görcsbe,vegyél belőle kaját,hogy legalább 1szer jól lakj az életbe