kéne rá dekli............de mivel nem ereszt hagyom a picsába ijkább elmotorozom az árát.Majd télen kap egy deklivédőt.
Én csak gyári cuccot teszek fel.
Kivéve a kínai féktartályt.
Viszont örülj neki, hogy már összecimbiztem a kaszással, mert ledumáltam vele, hogy a hitvány nyomorult testedet hagyja még vagy 120 évig rohadni e földön!
Úgyhogy húzhatod a gixxernek haver...
Bocsesz a kis esztétikai hibáért, de már egyszer korábban letakarítottam és 1 hónap alatt ugyanolyan lett, úgyhogy most kihagytam...
A kormánycsutkát le is cseréltem azonnal még a másikat is, mert nem mertem ezek után megbízni benne.
Ha már így szétszedted a motorkádat, a leömlőt igazán letakaríthattad volna!
Jó sokat dolgozhattál vele....a kormánycsutkát sajnálom, abból inkább a bontott gyári a korrekt, de például ami nekem jött kínából generátordekli (alumínium) az kifogástalanul teszi a dolgát.
Dokkencs, majd jöhetnél erre FÜSTÖLÖGNI. Valami sztrítfájter só... Ha félted a gumit, ne parázz, van egy kőkemény, túrás mislenem, még a Millenium évéből. Na azt elfingathatod.
Nem azt aki árulja, mert az nembiztos hogy tudja. Hanem azt aki ezt leellenőrizte gyártás után hogy mehet-e a piacra vagy sem. De az 100% hogy vérlázító ilyet megengednek
Sose rendeljetek netről gyári kormánycsutkát, mert képen nem látszik, hogy nem gyári, csak akkor jössz rá, hogy átbasztak, amikor már a kezedben tartod...
A kép magáért beszél...egy szobából való kitolást se bírt ki...
Elég régen jártam már itt, kicsit átalakult az élet, de végre újra itt.
Szoktam felnézni néha ide, de már tele vagytok látom új tagokkal, akiket nem ismerek. Még emlékszem a régi szép időkre, amikor állandóan pörgött ez a fórum!
Látom azért Speedbike, Zoli32, Szobabringa, Kriki és Tutis is itt van még!
Remélem mindenki jól van és hajtjátok rendesen a vasakat!
Nekem sajnos tavaly szeptember végén egy őzzel való találkozás ismét lezárta idő előtt a szezont... ... mivel elég gatyára törtünk, úgy gondoltam, hogy ha lúd, akkor legyen kövér...újraépítem teljesen minden porcikáját.
Gondoltam felrakom az új Szörnyetegről a képeket nektek!
Üdv minden régi ismerősnek és az új tagoknak is, akiket még nem ismerek! Jó motorozást a nyárra és balesetmentes és trafimentes közlekedést nektek!
SZOBABRINGA TE SZAR... neked pedig itt is szeretném megköszönni még egyszer, hogy a gépem most így nézhet ki...köszönöm minden segítséget barátom!
Azok a leggyáribbak.
Nemúgy mint a donaldkacsád a gázcsövekkel amik beakadnak a trágyahalmokba.
Én csak gyári cuccot teszek fel.
Kivéve a kínai féktartályt.
Kopóeszköz....tizenezer körül volt, ha Mogadishu -ban csinálják és jó akkor jöhet, de azért van magnézium is tartalékban!
Én így kurvásítom a motorom...
Azért a te vegyigyümi konstrukciód is parádés... már a gyárból kijövet sem volt fajtatiszta....nemistudom hogy kaphatott törzskönyvet... ,
Pláne, ha úgy kérted, hogy már jövőhéttől ne álljon fel....
Akkor húzhatom, huzogathatom nemcsak a motornak.....
Leömlőt minden alkalommal takarítani kell, mikor a motorkát, és akkor viszonylag szép marad! (kis WD40 -es rucival... )
TE Pöcsránc!
Úgyhogy húzhatod a gixxernek haver...
A kormánycsutkát le is cseréltem azonnal még a másikat is, mert nem mertem ezek után megbízni benne.
Még egyszer kössz mindent! ;)
Jó sokat dolgozhattál vele....a kormánycsutkát sajnálom, abból inkább a bontott gyári a korrekt, de például ami nekem jött kínából generátordekli (alumínium) az kifogástalanul teszi a dolgát.
Ja amúgy okádék lett!
Na miahelyzet te ároktakarító őzpusztító!
Basszus, amit már itt lenyomtál kaszkadőrmutatványokat....szerintem a kaszással már tuti tegezőviszonyban vagy!
Vigyázzál nagyon magadra kicsi hitvány kukkeres fekáliapudingom!
Puszika!
Agyon kellene lőni azt, aki ilyeneket árul...
A kép magáért beszél...egy szobából való kitolást se bírt ki...
Szigorúan hátulról csókoltam meg Bambit...
Hogy csókoltad meg Bambit?
Elég régen jártam már itt, kicsit átalakult az élet, de végre újra itt.
Szoktam felnézni néha ide, de már tele vagytok látom új tagokkal, akiket nem ismerek. Még emlékszem a régi szép időkre, amikor állandóan pörgött ez a fórum!
Látom azért Speedbike, Zoli32, Szobabringa, Kriki és Tutis is itt van még!
Remélem mindenki jól van és hajtjátok rendesen a vasakat!
Nekem sajnos tavaly szeptember végén egy őzzel való találkozás ismét lezárta idő előtt a szezont... ... mivel elég gatyára törtünk, úgy gondoltam, hogy ha lúd, akkor legyen kövér...újraépítem teljesen minden porcikáját.
Gondoltam felrakom az új Szörnyetegről a képeket nektek!
Üdv minden régi ismerősnek és az új tagoknak is, akiket még nem ismerek! Jó motorozást a nyárra és balesetmentes és trafimentes közlekedést nektek!
SZOBABRINGA TE SZAR... neked pedig itt is szeretném megköszönni még egyszer, hogy a gépem most így nézhet ki...köszönöm minden segítséget barátom!
Dobom fel nemsoká a galériát és belinkelem!