Eladó K4-K5 600-as gép érdekelne az ország nyugati régiójában ~900,000 Forint környékén. Ha lehet a standard kék-fehér színben :)
Csak azért írok ide, mert közeli hirdetést sehol sem találok, hátha tudtok segíteni. Előre is köszi.
Dani (06-20/455-98-95)
Hallottam hírét. Részben nem érint, mert E jeles, de ugye dB killer is szükségeltetik, azt meg annyira nem szeretem. Én sem értem teljesen miért kellett, de annyit unatkoztam a tél folyamán, hogy rábeszéltem magam (a Bodisra), akkor meg már ha egy mód van, kihoznám belőle a lehetőségeket. Hezitálok mindenesetre...
Én sportdobot ugyan feldobnék...............de max a hangja miatt..................és mivel alapból kedvelem a gyári hangját is.És spúr is vagyok.
Hagytam a pi..ba a dobot is meg a többit is.
Az árát ami nem kevés inkább elmotorozom.
Igaz csak 106 ló de ha 90-et kihasználok már boldog vagyok.
És most nagyon sok pénz fog befolyni E jel nélkül dobok miatt az államkasszába.
De nem tőlem.
Ahamm, ugye mint említettem a gyári állapottól már egy komplett rendszernyire van a gép. Nem tartom magam egy átlagon felüli usernek, de tény, hogy érezhető, mikor fölébred a csorda.
Igazából utcán nem a plusz x lóerő számít hanem hogy gázállásonként optimalizálja a motor működését.
Ago egy-két írásából ezt vettem ki.
Motorozhatóbb lesz tőle.Nincsenek lukak a teljesítményleadásban.
Bár gyári állapotban sem észrevehető egy átlag user-nek.
Igen, untig elég, de nem erről van szó. Ha azt vesszük motorozni is untig elég egy mz is. :D Azért kérdem, hogy érdemes e, mert plusz 10 lóerőket rebesgetnek, de szkeptikus vagyok ezt illetően...
Beszélhetünk róla...