Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Bogyesz...
Beszélhetünk róla...
ezt neked ugy estére
Én sosevagyok hülye.
használd a válasz erre lehetőséget mert igy nem tudjuk éppen kinek célzod az értelmetlen szövegedet már ha szép nem vagy hülye ne legyél
Nademinek?

Disznóra gyöngyöt?
na szeva Oszibratyó csinálol nekem is ilyentet?
ez már egy eggyüttes.......a Vandeminektől kérheted a bazdelőre cimü számot
Nagyon frankón néz ki Zoli!
Én is köszi!
Sziasztok!

Eladó K4-K5 600-as gép érdekelne az ország nyugati régiójában ~900,000 Forint környékén. Ha lehet a standard kék-fehér színben :)
Csak azért írok ide, mert közeli hirdetést sehol sem találok, hátha tudtok segíteni. Előre is köszi.
Dani (06-20/455-98-95)
Van hat.
De minek?
nem luk is van a felnin nem?
Nemmindegy?
hogy kikbe világijon a pofám
Minek?
na egy ilyen nekem is keleni fog beszélek is Oszibátyóval
Kinn tőlünk nyugatra már régi téma.És fizetős ha nincs benn a szűkítő.
Én meg szeretek kinn járni és nem a rendőröket pénzelni.

Ha van lehetőséged,pénzed,kedved rá tetesd fel.
De be is kéne hozzá lőni hogy érjen valamit.
Lehetőleg padon.
Végre megvan a műszerfal...köszönet érte BigOneOszinak
Hallottam hírét. Részben nem érint, mert E jeles, de ugye dB killer is szükségeltetik, azt meg annyira nem szeretem. Én sem értem teljesen miért kellett, de annyit unatkoztam a tél folyamán, hogy rábeszéltem magam (a Bodisra), akkor meg már ha egy mód van, kihoznám belőle a lehetőségeket. Hezitálok mindenesetre...
Én sportdobot ugyan feldobnék...............de max a hangja miatt..................és mivel alapból kedvelem a gyári hangját is.És spúr is vagyok.
Hagytam a pi..ba a dobot is meg a többit is.
Az árát ami nem kevés inkább elmotorozom.
Igaz csak 106 ló de ha 90-et kihasználok már boldog vagyok.
És most nagyon sok pénz fog befolyni E jel nélkül dobok miatt az államkasszába.
De nem tőlem.
Ahamm, ugye mint említettem a gyári állapottól már egy komplett rendszernyire van a gép. Nem tartom magam egy átlagon felüli usernek, de tény, hogy érezhető, mikor fölébred a csorda.
Igazából utcán nem a plusz x lóerő számít hanem hogy gázállásonként optimalizálja a motor működését.
Ago egy-két írásából ezt vettem ki.
Motorozhatóbb lesz tőle.Nincsenek lukak a teljesítményleadásban.
Bár gyári állapotban sem észrevehető egy átlag user-nek.
Szólj csak hozzá nyugodtan, azért jöttem nyilvános fórumra, mert érdekel pro - kontra egyaránt. :)
Igen, untig elég, de nem erről van szó. Ha azt vesszük motorozni is untig elég egy mz is. :D Azért kérdem, hogy érdemes e, mert plusz 10 lóerőket rebesgetnek, de szkeptikus vagyok ezt illetően...
akkor én má nem szólok hozzá
Persze hogy érdemes.
De minek?
Utcára a stock gyári isuntig elég.
És ha nincs e legal szűkítős cucc akkor utcán sanyarú lesz mostanában.