Tudna valaki szakit aki újra tudná szegecselni az első féktárcsámat?
Alig van benne 30k de eléggé gatya és nem akarok ezért venni teljesen újat. Persze ha nincs más megoldás akkor veszek mert nem játék..
Van egy ismerős aki a büdös életbe nem kente a láncot.
Aszondta ha előbb kinyuvad akkor is belljebb van a spray árával ezért ugyanannyiba van mint nekünk akik fujjuk ezt a szart rá de tovább él.
ha még lkáttál koszlott rozsdás láncot oszt 20e-ret ígyis bir.
Ha meg kell baszódni,hát meg kell baszódni..
Egyszer ki kell próbálni az ilyesmit. Eddig Valvoline,Würth, a másikra nem emlékszem. De ha jól rémlik, a fehér Valvolinetól ragadt a felni meg a többi. Nehéz leszedni azt az izét
600 750 K6 K7 bal oldalidom, a képen látható nagyon minimális hibával, ezt leszámítva nem repedt, nem törött
600 K1-K5 750 K0-K5 kuplungfedél
600 750 K6 K7 bal hátsó lábtartókonzol.
Csere érdekel 90% körüli vagy jobb Pilot Road 2 vagy 3 képében, 120/70/17 vagy 160/60/17 méretben.
Mailcím az adatlapomon.
Mind ledobj,olyan nincs hogy nem..................viszont a mol Kb 800-1200 km-en keresztül rajta marad.Ez az intervallum alatt fényesednek ki a szemek közepén a görgők.
Az a fehér szar a valvoline tól is enyhén dzsuvázza a felnit de csak 5-600 km-t marad rajta.
Én a molt is 2400-körül veszem asszem.
A repsolos egy rakás szar.
Egyszer fujtam vele mert volt belőle pici kiszerelés és spóroltam a pakkon belül a hellyel.Pár százas alatt a kislánckerék körül gyűlt össze és onnan folyt ki mindenfelé.
el marad részemról mert buza betakaritás volt a yosi rajta a motoron,eredetileg hosszabb volt,de sérülést el kellett távolitani és el vágtam belőle,igy kicsit jobban morog,frissen van tömve,és most az duruzsol nekem
nekem a Valvoline be vált,azt használom már rég 3200huf az előtt meg castrol volt,na az egy szar,egyenlő a kacsazsirral,több volt a ruhámon mint a láncon
Szar volt így olvasni, hogy mennyire bátor vagy a szereléssel, legközelebb szerezd be a manual idevonatkozó részét, és egy nyomatékkulcsot is, akkor nem lesznek meglepetések.
üdv. keresek suzuki gsxr 600, 2001-2003 köztihez (talán a srad-é is jó lenne ) a kuplungdekli előtt lévő dekliket , plussz azt a fogaskereket ami a deklik alatt található és az önindítóval van kapcsolatban. ha valakinek vannak ijen alkatrészei és eladná kérem jelezze ! köszönöm! üdv.
Üdv !Elnézést ,hogy csak most írok de nyaraltam és mivel akkor reggel sikerült feltenni a deklit (kitudja hényadszor )úgy hogy indult is ...(mivel a tekercshez leesett egy alátét ,ott kerestem a helyét ,pedig az önindítónál volt a helye,ay babrált ki velem)a videón amit küldtél ott vettem észre... Na,tegnap próba út...folyik az olaj...a kis dekli az önindítónál a csavar mellett engedte ay olajat (persze most már abban sem vagzok bztos)...húztam rajta...csak folyik...megint húztam...na,most meg le kell vennem,... mert letörtem a csavar fejét ,lehet kibányászni...még az lessz egy jó móka...gondolom (a gumi tömítést sem ártott volna kicserélni azon a kis fedélen...de a rendeléssel nem jött ,csak a dekli tömítés...Lehet így fog telni a nyaram...egy véget nem érő történet ezzel a re..k deklivel...Mégegyszer Köszönet a segítségért !
Tudna valaki szakit aki újra tudná szegecselni az első féktárcsámat?
Alig van benne 30k de eléggé gatya és nem akarok ezért venni teljesen újat. Persze ha nincs más megoldás akkor veszek mert nem játék..
Köszi előre is
Dani
Aszondta ha előbb kinyuvad akkor is belljebb van a spray árával ezért ugyanannyiba van mint nekünk akik fujjuk ezt a szart rá de tovább él.
ha még lkáttál koszlott rozsdás láncot oszt 20e-ret ígyis bir.
Egyszer ki kell próbálni az ilyesmit. Eddig Valvoline,Würth, a másikra nem emlékszem. De ha jól rémlik, a fehér Valvolinetól ragadt a felni meg a többi. Nehéz leszedni azt az izét
600 750 K6 K7 bal oldalidom, a képen látható nagyon minimális hibával, ezt leszámítva nem repedt, nem törött
600 K1-K5 750 K0-K5 kuplungfedél
600 750 K6 K7 bal hátsó lábtartókonzol.
Csere érdekel 90% körüli vagy jobb Pilot Road 2 vagy 3 képében, 120/70/17 vagy 160/60/17 méretben.
Mailcím az adatlapomon.
Az a fehér szar a valvoline tól is enyhén dzsuvázza a felnit de csak 5-600 km-t marad rajta.
Én a molt is 2400-körül veszem asszem.
A repsolos egy rakás szar.
Egyszer fujtam vele mert volt belőle pici kiszerelés és spóroltam a pakkon belül a hellyel.Pár százas alatt a kislánckerék körül gyűlt össze és onnan folyt ki mindenfelé.
Van hozzá, ha érdekli, hívjon ezen a számon: 06209629446
Üdv!
Szar volt így olvasni, hogy mennyire bátor vagy a szereléssel, legközelebb szerezd be a manual idevonatkozó részét, és egy nyomatékkulcsot is, akkor nem lesznek meglepetések.
Jó munkát!
70/6321-829