Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kitől vetted ebay-en? Érdekelne...
Új féktárcsa Honda Suzuki Yamaha Ducati - 65.000 Ft

motortípusok: Honda Yamaha Suzuki Ducati Kawasaki Triumph modellre 1988 - 2011-ig
feladva: 2012. november 14.
hird. azonosító: #1043165
megjegyzem magamnak
megosztás
küldés ismerősnek
nyomtatás
hirdetés jelentése
Leírás: motorfektarcsa@gmail.com

5 mm vastagságú tárcsa felület
CNC-vel (computerrel vezérelt géppel) vágott termék
Rozsdamentesa acél 420 (2Cr13)
Aluminium ötvözet 6061
fekete vagy arany színben, hőálló eloxálással fényezve

Nemzetközileg minősített termék!

! ISO 9001:2000 MINŐSÍTÉSSEL !

Igény esetén van hátsó tárcsa is!

Rendelés menete:

25%-os előleg megfizetése átutalással vagy készpénzben banki befizetéssel

Szállítási idő Budapestre, átlagosan 8-12 munkanap

Ajánlatkérés és megrendelés email-ben, a problémák elkerülése véget.

motorfektarcsa@gmail.com
Feladó adatai
megye/város: Budapest
mobil: 06-70-967-9006
Én tőle rendeltem korrekt megbízható.
Üdv Peti!

A Gixeremre most vettem nemrég ezeket , első két tárcsa + a hátsó kompletten 68 ezer forintból címre küldve postaköltséggel együtt! Ebay-ről rendelve természetesen! Itthon nálunk csak a két első 120 ezerbe kerül. És nem gagyi kínai!
Sziasztok!
Tudtok ajánlani valakit aki féktárcsákkal foglalkozik?
Mindenképp újjak érdekelnének!
Üdv Srácok! Szeva Peti barátom!

Yoshimura

Peti állítása igaz... 4 éve vettem a Yoshit kerek 60 ropiért makulátlan zsír új állapotban. Egy fórumtárs K8-as gépen volt fent a katalizátorra húzva és nem volt a srác megelégedve a hangjával, ezért adta el. Full Gas-nál vette a K8-ast és kapta vele ajándékba...akkori bolti ára 145 ezer volt...és kb 500 kilóméterig volt fent a gépén...tényleg zsír új volt még a csomagolásában vettem át.
Én is láttam Bátszinál ezt a dobot 135-ért, de ott is van már egy jó ideje, mert senki nem veszi meg. Ma már ebay-ről 60-70-80-ért új típusú dobokat lehet venni yoshiból, akrából és two brothers-ből.
Reális ára ennek a Yoshinak, ha nagyon szép állapotú, akkor max olyan 50 ezer.

Az enyémet már nem ajánlom Petyám, mert kicsit meghorpadt, de azért még a hangja a régi! A hang...
Urak,

K3 600-on a lengőkaron a matrica szerint Pirelli gumi van írva és elöl hátul 2.5 bar.
Nekem viszont Michelin van fennt, azon az összes írás az hogy:
Max load xy kg at 2.9 bar.
Mennyire fújjam?
Hámozott lufin vitázni, ez jó
Fasza a hámozott lufin vitázni.
A srác 60-ért adja a másik meg 40-ért akarja venni.
Vagy lesz üzlet vagy nem.
Oszt kb ennyi.
Igen, tényleg lehet venni olcsóbban használt dobokat, de K8-ra nem sokat találsz, szerintem(!). Tegyük fel, találsz 40-ért egy jó minőségü dobot, de az állapota már nem hiszem hogy tip-top lesz. És akkor elkezdhetsz gyökölni, hogy kivel és mennyiért csináltass összekötő csövet....?
Igen, csak egy darab cső, de old meg, hogy olcsó, hogy szép, és jó is legyen! Láttam, egy srác cbr1000rr-re vett használt bodist, de a összekötőt úgy csináltatta. Hát....... gyönyörű lett....
De tudod mit.... old meg Te is úgy, mert úgy biztosan megéri!
Egyébként igazán kedves Tőled a reakciód!
Tibike!

Használtan vette, négy éve hatvanért. Az új ára engem roppantul nem érdekel, használtan nekem meg nem ér ennyit, ha neked igen akkor hajrá. Használtan lehet legális E jelzéssel ellátott dobokat venni akár már 40 től és ezek közt van Bódistól kezdve az Arrow dobon keresztül minden, csak utána kell menni kicsit.
puszi
Helló!
Bocsi, hogy beleugatok, de már nem bírom szó nélkül....
Látom, hogy milyen dobot kínál Kawaszekis, és én nem tudom, hogy Neked hol vette a haverod annó 60-ért, de szerintem most reális ár érte a 60-70. Nemrég a Bátszinál 130-ért lehetett ilyet rendelni. Nem akarlak rábeszélni semmire, de ahogy Kawaszekis is mondta, 50-től indulnak az itthon gyártott kipufogók, és mégcsak nem is legálisak.....
Ennek a yosinak kell egy kis polír, és van egy fasza dobod, elfogadható áron. Egyszerűen nem értem.....
Mi az elképzelés.....? Hogy 20-30 ezerért veszel új, minőségi kipugót.....?
Michelinem nincsen.
Koszi a valaszt
semmi gáz, biztos fogsz találni ilyen vagy hasonló dobot a motorodra,
Ja és mindösszesen 50e ből elég jól meg lehet úszni spórban szerintem 40e-ből is kijön de az elég jó szervezést és lemondást követel.
A benya 6 literrel számolva 42e.
A többi már nem tétel.
Szállás 15-30 euro/éjszaka/fő.Függ hogy reggelivel vagy nélküle és főidény vagy nem.
Meg a hely.
Volt már 25-euro reggelivel és volt nélküle 11euro.
Benzin KB 400-420/ liter.
Egy ebéd/vacsora étteremben 3e körül.
Pizza 45 kuna KB 1800 de elég nagy.
Bureket reggel/déllelőtt ki ne hagyd.
Boltban vett kaja ugyanannyi mint itthon.
Egy hosszú hétvégén 1700-2000 km-t lehet lenyomni rokkanás nélkül.
Pláne gixxeren.
Viszont nagy élmény a nyolcsas.A Karlobag feletti szerpentin über.És a neretva völgye se rossz.
Boszniában kicseszett olcsó a benzin.
Oda is vissza kéne menni.
Horvát kiruccanás mennyibe kerül ?
Már volt.Horvát.
Talán összekaparok lét valamire.
Általában spontán szerveződik.Talán Zakopane.
De szeretnék eljutni nyugatra is.
Viszont csehül állok pénzel de legfőképp szabadidővel.
Azé ha mást nem egy hétvégét be tudnék illeszteni mégegy horvátot.
Zoli idén valami külföldi túra ?
ott van a hirdetésben!
Szasz Higany!

A PCIII-ra rámennék, adj valami telszámot.
Hali Kawaszekis!

Kösz a választ, de osztom bigoneoszi véleményét. Ugyanezt a dobot vette haverom 4 éve 60 pénzért, azért ugrottam, mert tudom, egész jó a hangja. Na de nem ennyiért.