Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasz Csabi!

Mizu? Kész a deklivédőd?
Amúgy figyelj már te....!
Ha rám kattintasz a képeknél találsz olyat mikor csináltam az enyémet, és ott van kép róla hogy miként lett megoldva. talán az ad egy kis ötletet. esztergáltass egy olyan peremet meg szélvédőragasztó azt kész.
Ez igaz viszont a gumijaim ragadnak mint a rágógumi. Sz'al nincs féktáv, megáll egybő.
hát bocsi de te nem tanultál kreszt?
meg hát alapbol egy kocsinak négy kereke van a motornak meg kettö ami tapad és fog az uton .......
fizika csak... a kettö kerék és a kevesebb suj rosszabb......
ezért figyelj oda 120 nál a városban.. én oda szoktam .....
bocsi az amatőr kérdésért, de melyiknek hosszavv a féktávja a motornak vagy a kocsinak :)
Azt én nem tudok. Én csak 600 K7-t tudok, de azt is feketében...
Inkább keríts nekem egy K7 1000ret jólárusítva.. jaa,és citromsárga-szürke esetleg fekete-narancs jöhetne,de a kék-fehéren kívül minden érdekelne :D
Nem kell még1?
Már vettem
Üdv,

Nem kell valakinek?

http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Szevasztok!
Laser Fiberpro sisakhoz plexit hol tudnék venni rendelni? Kérlek segítsetek mert nagyon sürgős lenne!
nem akarok itt csúnyán fogalmazni,mert arra ott az LFP.....,de leírom majd oda az ezzel kapcsolatos véleményemet
úú várjál akkor nyomom a poénokat ezerrel
addig poénkodsz míg tényleg pofánbaszom az oroszt
ja értem. elindítja a hívást, majd leteszi és megnézi a hívásidőt
sokat segitettél..tényleg
persze. hát hogy?! elinditja mikor elsuhanok előtte a célnál utána meg megállítja HA körbeérek... na érteni,?
Telefonnal? Felhív mindig amikor a célba érsz és megnézitek a híváslitát utána?
Majd leméri valaki telefonnal.
elég még nekem csak kb tudjam
kuss
hy.skacok..valaki ismét dobhatna valami kis segitséget,mert be kéne szerelnem ezt a projektoros lámpát a fejidomba,de nem tom,hogy kezdjem..elbaszni nem akarom,....
aki csinált már ilyet,elmondhatná a folyamatot,meg a kellékeket..kösz
elméletileg lehet, csak nemtoom mennyi Esetleg kérj kölcsönbe valakitől
A ringen nem lehet időmérőt bérelni?
persze De csak 1x, azt is a 3 hetes új motorral, a képen látható forgalomban Szóval tiszta köröm nemigen volt, sőt tiszta negyed köröm se 2:24-et mentem akkor..