én 1 hónapja kötöttem cascot az Alliaznál 4540ft-ért ez csak törésre jó! loás meg ...nincs benne de a motoromat sose hagyom egyedül. 15-20ft az a full-os casco!
Sajnos nem, október végén vásároltam...A látszat ellenére viszont iszonyatosan szerettem, nagyon vigyáztam rá és mindent megadtam neki ami kellett...ezért is fáj úgy a szívem érte (azon túl hogy minden keresetem ebben volt)
Hali, sajna én nem tudok segíteni a gear2dash beszerelésben, de inkább szerelőt javasolnék mindenképpen, mert pici szerszámokkal kell macerálni a kapcsolóháznál.
3 helyen tört ketté és csavarodott szét a f@szba... :( Ezért is bontom szét a motort. A villák is picit meghajoltak, azzal még nem tudom mi lesz,de így többet ér ha eladom. :(
Természetesen ezek csak így első ránézésre mondtam. Amúgy van 4db cr9ex (iridiumos)vaccsi új gyertyám is amit köv héten akartam berakni. 10ért lehet vinni, de még jelentkezem részletekkel árakkal.
akkor cseréltetem a lamellákat sűrgősen mielőtt nagyobb lesz a baj:) mennyibe fáj egy lamellaszett csere? és hol tudnám megrendelni? szervizt inkább kihagynám!
Köszi, srácok én is örülök hogy így alakult. Az esés után én a legjobban jártam, a motor viszont a legszerencsétlenebbül, mert kb 30cal csapódott be... Köv hétre szét lesz bontva a vas, és beírom az összes alkatrészt ami van árral képpel mindennel! A motor egész hátsó része karcmentes. Tank, blokk, hátsó teló, rugós tag, hátsó felni, lánc- lánckerék, első fékrendszer, hátsó fékrendszer, tán még a kuplunk is jó. A fejidomom meg az első lámpám 1000db-ra tört. Még a műszorfalom is jó szerintem mert az az ölemben volt és úgy ahogy van kitört a fejidomtartó koznolból, tehát sértetlen
Ilyenkor az ember már az apró dolgoknak is nagyon tud örülni :)
Tegnap voltam gyorsulni 600 k6om van és a nap végén elkezdett csúszni a kuplungom.
Elég cseréltetnem a lamellákat? Vagy pedig komplett kuplungszerkezetet kell cserélni benne?
én nemtudom ki hogy van vele,de ennek a rakokbele tuningot dolognak,csak abban az esetben van értelme,ha ijen-ojan szinten pályázgat valaki,és netalántán eredményt akar elérni,miután megfutotta a 2.00 körüli időket.mert még gyári vassal is elérhető ez az idő,ami ugye beszarásélvezet lehet,aki igy tud menni.utcára meg ne mondja senki,hogy mijen sokat vesz észre azon a +8-10 lóerőn,amit 2-300 ezer forintból kihoz belőlle!többet ér vele,ha azt az összeget beletankolja,és azzal a kilóméterrel a hátamögött ojan rutint szerez,amit utcán nem pótol a rendszer,meg a commander!de ez csak a véleményem,ami egy a több ezerből!
Hát ez tényleg gáz baszod de örülhetsz hogy így megúsztad seggel a vízbe. na akkor indul az árverezés. érdekelne a hátsó lámpád ha egybe maradt, illetve a bukógombák.
Recsken bementem egy annyira nem is vészes kanyarba, 70nel, döntöttem, szélén murva, így lentebb már nem tudtam dönteni, hogy ne csússzak el -- fék, feljött egyenesbe, kifutottam a fűre, ami megint csak nem lett volna katasztrófa, ha nincs egy kő ami kidobta az első kereket, majd eztán egy 2 méter mély vizesárok aminek a végén egy betonfal, na ebbe szált bele a motor, én mikor láttam már az elkerülhetetlen árkot lerúgtam magam róla, így átrepültem az úttesten és szó szerint seggel beleseggeltem a vizes patakba, ölemben a műszerfallal . Így aztán rajtam 1db karc sincsen, nem úgy mint a motoron ami konkrétan szétnyílt...
ddt: sajnos nem volt... havi 15-20ezret nem ért nekem. Most már persze érne többet is...
600K7em van otthon, megoldható a beszerelés?
Ilyenkor az ember már az apró dolgoknak is nagyon tud örülni :)
Elég cseréltetnem a lamellákat? Vagy pedig komplett kuplungszerkezetet kell cserélni benne?
600K7em van otthon, megoldható a beszerelés?