amenyniért ezt a motort összeépitenéd tudnál venni egy rendeset, főleg ha szerelővel csináltatod, akkor aztán nagybaromság,
meg aztán kitudja milyen rejtett hibái vannak, miért néz ez igy ki?!
sziasztok, egy olyan kérdésem lenn, hogy kb, mennyiért tudnék minden mozdítható alkatrészt megvenni, mindent kivéve a blokkot és a vázat, tehát minden kellene idomok bowdenek, ülés lámpa , felni, műanyag kiegészítő. szóval kb mennyi lenne egy k5-ös mocihoz? köszi
cseréltél már szimeringet?
nem tudom ha öszerakom a gyüröket bene vissza tolom a rudat a hejire aztán csak finoman be probálom kalapálni utoljára a szimeringet meg a porvédöt...?
találtam egy nagyanyám korabeli felhuzható kakukkosórát az jó lesz?
beállítod és kakkukkol... . . .
szóval viszonyitási alap meg a kakukkoláshoz mérten... . . .. kinézel oldalra és ha a hallod a kakukkot a következő körnél pedig viszonyitassz .
Tehát, ha rajta ülsz bal oldali szárnál lelazítod a két csavart, és a tengelyre(5ös számú) rányomod a kulcsot és elkezded tekerni. Miután kitekerted a tengelyt, és kiveszed lelazíthatod a jobb oldalát is és kiveheted a kicsi tengelyvéget(6os számú) is. Ennyi.
tud sos be segiteni valakiii?
nem birom ki venni az elsö kerekemet most veném ki elöször de . van kettö kettö rögzitö csavar meg az át menö csavar hogy is kell mert ha fel lazitom az öszes rögzitöt kicsit, akkor a tengej forog de nem tudom ki csavarni nem merem ugy eröltetni hogy a sima felét lefogatva tartom és csaavarom hát ha nem ugy kell....
meg aztán kitudja milyen rejtett hibái vannak, miért néz ez igy ki?!
Valaki meg tudná mondani a GSX-R 600 K 5
gyári futómú beállításait?
Előre is köszi.
Attila
msn- en elmondom. De amúgy miért?
nem tudom ha öszerakom a gyüröket bene vissza tolom a rudat a hejire aztán csak finoman be probálom kalapálni utoljára a szimeringet meg a porvédöt...?
beállítod és kakkukkol... . . .
szóval viszonyitási alap meg a kakukkoláshoz mérten... . . .. kinézel oldalra és ha a hallod a kakukkot a következő körnél pedig viszonyitassz .
Az sem rossz meló! Lehet vele játszani!
Nekem is szét kéne szedni de nem akarom...
ki cserélem a szimeringet ép az egyik teloba....
nem birom ki venni az elsö kerekemet most veném ki elöször de . van kettö kettö rögzitö csavar meg az át menö csavar hogy is kell mert ha fel lazitom az öszes rögzitöt kicsit, akkor a tengej forog de nem tudom ki csavarni nem merem ugy eröltetni hogy a sima felét lefogatva tartom és csaavarom hát ha nem ugy kell....
Sárvédő 10000 Ft
Undertail (gyári lámpához) 11000 Ft
Undertail( ( két körlámpás) 17000 Ft
Venni kéne addigra pályaidomot csak hogy ne a fullos idommal menjek ám pályára..