na ne ne dumáljál mert úgy pofánbaszom a főnökömet mingyá hogy lefordul a székéről és azt még te is megérzed! a csajok hűűű
áá de szerintem delutáni csoport lesz de megvárom míg mentek
Én is gondolkodom a 17-én, de még nem voltam a H-ringen, így lehet hogy várnom kellene még hogy jobb ídő legyen, ne hogy valami balgaságot csináljak a hűűűvös aszfalton. Sok hely van még?
na meg ugy 5re végzek. így még időbe hazaérek mucsaröcsögére is de 8 kor már annyira nem jó még hazaindulni. utáána ugyis leginkább merszekre fogok járni meg vasárnap estikre mert nincs annyi szabim
hűvös? tegnap este 11-ig motoroztam! Ráadásul már most 8 után sötétedik, addigra mégjobb lesz az idő meg világosabb lesz! Gyeremánelégygenyó! Jó lesz, páran összemérjük az erőnket Na regisztráljad vissza magadat!
Én is regisztrálva voltam de töröltem magam. még hüvös van akkor meg sötét. az majd nyáron jó...
ja várjál még legyen mivel menni
ma lekapom a hűtőt, elvileg egy tatával már beszéltem aszondta megoldjuk. de még mindig nem értem mi a ráktól lyukadt ki?!
A következő problémával szembesültem ma reggel.
Amikor ráadtam a gyújtást, már láttam a check feliratot, de azért megpróbáltam elindítani. A vízpumpa nem a szokásos hanggla, hanem nagyon beteg kerregéssel indított, és amikor gyújtást próbáltam ráadni, minden chec-lámpa csa villogot, az indítómotor pedig kerregett, csattogott, de nem indult. Lehet ez aksi (remélem). Mondjuk furcsa lemnne, mert két hete menetem vele kb. egy tízest, és egész télen fűtött garázsban állt, és néhányszor járattam is a motort. Ja, és a gépem még nincs egy éves....
Azt mondják rádugják a számítógépre.
Megnézem az akksit, de elvileg jönnek érte talán holnap a Hollóstól, és elviszik:(
áá de szerintem delutáni csoport lesz de megvárom míg mentek
kiváncsi vagyok elérem e a 2:20-at
öö nem akarom elvenni a helyet mástol
http://www.idokep.hu/?oldal=fe...
ja várjál még legyen mivel menni
ma lekapom a hűtőt, elvileg egy tatával már beszéltem aszondta megoldjuk. de még mindig nem értem mi a ráktól lyukadt ki?!
Látom beregisztráltad magad mersz estre 17.-re. Nem jösz inkább délutáni közutiba?
Segítség!
A következő problémával szembesültem ma reggel.
Amikor ráadtam a gyújtást, már láttam a check feliratot, de azért megpróbáltam elindítani. A vízpumpa nem a szokásos hanggla, hanem nagyon beteg kerregéssel indított, és amikor gyújtást próbáltam ráadni, minden chec-lámpa csa villogot, az indítómotor pedig kerregett, csattogott, de nem indult. Lehet ez aksi (remélem). Mondjuk furcsa lemnne, mert két hete menetem vele kb. egy tízest, és egész télen fűtött garázsban állt, és néhányszor járattam is a motort. Ja, és a gépem még nincs egy éves....
Mi lehet ez?
Köszi a segítséget.